💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Kızlar folik asitim bitti. Bugün alacağım tekrar. Hangisini kullanıyorsunuz? Oranı vs farkeder mi?

İmom alayım o zaman canım. Teşekkür ediyorum. Tek tip değil mi?
Hamilelik sırasında kullanılanı alman gerekiyor omega da var içerisinde. Arkadaşım da gebelik boyunca bunu kullanmıştı doğumdan sonra da süt miktarıyla ilgili sıkıntı yaşıyordu imom emziren anneler için olanı kullandı ve sütü arttı o da aklınız da olsun

Çok geçmiş olsun umarım olumsuz bir durum olmaz doktora gittiniz mi ne dedi doktor belki bu sayede kalp atışlarında duymussunuzdur

Çok geçmiş olsun umarım olumsuz bir durum olmaz doktora gittiniz mi ne dedi doktor belki bu sayede kalp atışlarında duymussunuzdur
Merhaba,
Doktor her şey yolunda dedi, 5 kanama yaşayan gebeden 1’i düşük yaşar, normaldir dinlenin dedi. Ben biraz fazla hareketliyim sanırım burada da herkes yatıyor bir ben her işimi yapıyorum ders oldu bana da.
23ünde kalp atışını duyacaktık, bugün duyduk ama az. Dün kalp atışı olsa duyamazdık bugün başlamış 5+6 dedi, çok mutlu olduk. Kalp atışım başladı hadi gelin dinleyin dedi herhalde nazlı kuş
Çok teşekkür ederim sorduğunuz için

Yaaaaa çok sevindim evet dinlen canım. Kendini tamamen kısıtlama tabi ki ama önceki kadar da hareketli olma
sağlıkla büyüsün inşallah

Çok sevindim iyi olmanıza bende hiçbir iş yapmıyorum bulaşık bile yikatmiyorlar ailem olsun eşim olsun onlar hallediyorlar saolsun ona rağmen eşim dikkat etmiyorsun diye üzerime geliyor inşallah bizde kalp atışını duyariz

Birde 5+6 hafta demiş ya son adet tarihine göre doktor doğru mu söyledi eksik mi soyledi

Valla ben pek dikkat etmiyordum açıkçası bir şey olmaz diye düşünmüştüm ders oldu bana da. Beta hcg kaç çıktı? Görürsünüz tabi ki

Çok sevindim canım. Çok şükür. Dinlen tabi. Ben de bugün çok yordum kendimi vicdan yapıyorum şu an. 12 . Haftaya kadar koruyalım kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…