Benim ki de benzer , 29 un da transfer oldum 20 sine gün verdiHayir yani ayin 24 transfer oldum ayin 21 kese gunu veriyo benim dr kafa gidik herkes gormus iste ben niye goremiyorum ki meraktan patlicam cok fazla deilmi yani
Ne gıcıklar ama.12 gün zaten bitmek bilmedi simdide 15 gün diyorlar bu gunlerde normalde hemen geçer simdi gecmiyorBen de 16 nisan transfer ama 17 mayıs a gün verdi. Sanırım direkt kalp atışı görmeyi planlıyor bizimkiler.
Acaba vajinal bakmamak icin mi yoksa hem kalp atisi hemde bebgi beraber gormek icin mi ama beklemek cok zor benimki ilk test attigimda haftaya gel dedi bi kac gun gecti haftaya demistiniz gun vermediniz dedim test tarihinden 15 gun sonra gel dedi ayy bu saka dedim gec deil mi diyorum hayir dediBenim ki de benzer , 29 un da transfer oldum 20 sine gün verdi18 in de geleyim bari dedim erken dedi
Ben gittiğim de bebek 5+3 olacak ancak keseyi görür zaten. Vajinal bakıyorlar hep zaten katından hiç bakmıyorlar benim gittiğim yerde onun için değildir yaniAcaba vajinal bakmamak icin mi yoksa hem kalp atisi hemde bebgi beraber gormek icin mi ama beklemek cok zor benimki ilk test attigimda haftaya gel dedi bi kac gun gecti haftaya demistiniz gun vermediniz dedim test tarihinden 15 gun sonra gel dedi ayy bu saka dedim gec deil mi diyorum hayir dedi
Canım progestan fitili 1+1+1... şeklinde mi yapiyorsun ?4.5 - 5 haftalık dedi, 15 günlük bebek transfer ediyoruz ona göre hesap edin dedi. O hesaba göre 5+1, adet tarihine göre 5+3. Kalp atışı 20 mayıs dedi, 23 mayısta gidebiliyorum. 7 haftalık oluyor.o
Dün progestan iğneyi kesti kalçadan olduğum, aşırı mutlu oldum. 6 tane progestan fitil şeklinde ilerleyeceğim. Sıkıntılı bir durum olursa allah korusun kanama lekelenme gibi iğneye tekrar başlarız dedi. Diğer ilaçlara devam ediyorum.
Yükselir inşallah Allah'ın izniyle hiç merak etme tüp Bebek mi denedinizTeşekkür ederim canım.
Henüz tam gebeyim diyemiyorum. Değerim çok dusuk başladı ve artış oranları düşük devam ediyor. Yarın yeniden kan vereceğim, bir mucize olur yükselir inşallah.
2+2+2 yaptı, progestan iğneyi kesti.Canım progestan fitili 1+1+1... şeklinde mi yapiyorsun ?
Canım merhaba betan kaçken doktordan randevu alıp keseni gördün acabaEvethem bebişi hem keseyi gördük
Merhaba, 20 mayısta transfer oldum 1 mayısta beta 197ydi doktorum bir hafta sonra keseye çağırdı.Canım merhaba betan kaçken doktordan randevu alıp keseni gördün acaba
Benim ilk beta 226 cıktı yarın 2.kanımı vericemde o yüzden sordumMerhaba, 20 mayısta transfer oldum 1 mayısta beta 197ydi doktorum bir hafta sonra keseye çağırdı.
Benim bugun 5+3 tü ben gidene kadar benimki 6+4 olacakBen gittiğim de bebek 5+3 olacak ancak keseyi görür zaten. Vajinal bakıyorlar hep zaten katından hiç bakmıyorlar benim gittiğim yerde onun için değildir yani
Benim doktorum değer iyiyse ikinci kez kan vermeyi gereksiz buluyor. Ben vermiştim dayanamayıp, 515 çıkmıştıBenim ilk beta 226 cıktı yarın 2.kanımı vericemde o yüzden sordum
Benim değerler 45-67-113 şeklinde ilerledi canım. Farklı şehirde tedavi görüyordum, hocayla iletişim kuramadım, hemşire de ilaçlara devam edin dedi. Bugün yine kan vereceğim.2+2+2 yaptı, progestan iğneyi kesti.
İğneyle beraber 1+1+1 idi.
Sen ne durumdasın? Belli oldu mu kan değerlerin nasıl?
Evet canım 2. Tüp bebekti.Yükselir inşallah Allah'ın izniyle hiç merak etme tüp Bebek mi denediniz
Umutsuz olmayalım. Sonucu bekleyelim canım.Benim değerler 45-67-113 şeklinde ilerledi canım. Farklı şehirde tedavi görüyordum, hocayla iletişim kuramadım, hemşire de ilaçlara devam edin dedi. Bugün yine kan vereceğim.
Instagram da güvendiğim bir hocaya yazdım durumu o da cevap verdi, gebeliğin ilerlemeyecegini söyledi.
Bugünkü kan testinden sonra kendi Dr umlanbir şekilde görüşeceğim. Büyük ihtimal ilaçları biraktirir. Çok üzgünüm.
Canım dur bir kan ver hemen moralini lütfen allahtan ümit kesilmez. Yıpratma kendini inşallah değerin hızla yükselmiştir.Benim değerler 45-67-113 şeklinde ilerledi canım. Farklı şehirde tedavi görüyordum, hocayla iletişim kuramadım, hemşire de ilaçlara devam edin dedi. Bugün yine kan vereceğim.
Instagram da güvendiğim bir hocaya yazdım durumu o da cevap verdi, gebeliğin ilerlemeyecegini söyledi.
Bugünkü kan testinden sonra kendi Dr umlanbir şekilde görüşeceğim. Büyük ihtimal ilaçları biraktirir. Çok üzgünüm.
Canım bazen yaşıyorum ben de. Poponun ve dizlerin pozisyonunu oynatınca düzeliyor. Denedin mi?Kızlar günaydınYa ben fitili koyarken biraz zorlanmaya başladım sanki bir yerden sonra girmiyormuş gibi oluyor. Sanki bi duvar var. Sizde durumlar nasıl ?
Ben günde 5 kez kullanıyorum canım. Bazıları dediğin gibi oluyor, bazen kolay geçiyor.Kızlar günaydınYa ben fitili koyarken biraz zorlanmaya başladım sanki bir yerden sonra girmiyormuş gibi oluyor. Sanki bi duvar var. Sizde durumlar nasıl ?
Yok canım denemedim öyle , bir sonrakinde deneyeyimCanım bazen yaşıyorum ben de. Poponun ve dizlerin pozisyonunu oynatınca düzeliyor. Denedin mi?
Yaaa içim rahatladıBen günde 5 kez kullanıyorum canım. Bazıları dediğin gibi oluyor, bazen kolay geçiyor.