- 26 Şubat 2024
- 5.058
- 4.889
Bana da iki hafta demişti, her doktor farklıÇok şükür keseyi gördük zaten gecen hafta ama kalp atışı için 3 hafta sonra gelin dedi çok ileri tarihe attı gibi geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da iki hafta demişti, her doktor farklıÇok şükür keseyi gördük zaten gecen hafta ama kalp atışı için 3 hafta sonra gelin dedi çok ileri tarihe attı gibi geldi
Valla soğukkanlıydım ama elim ayağım titremedi desem yalan olur :) kasık ağrısı da çok can sıkıyor gerçekten her an regl olacakmışsın gibi bir ağrıÇok sevindim canım. Çok şükür. Dinlen tabi. Ben de bugün çok yordum kendimi vicdan yapıyorum şu an. 12 . Haftaya kadar koruyalım kendimizi
Bizde de durumlar aynı eşim istiyor ki ben kımıldamadan yatayımÇok sevindim iyi olmanıza bende hiçbir iş yapmıyorum bulaşık bile yikatmiyorlar ailem olsun eşim olsun onlar hallediyorlar saolsun ona rağmen eşim dikkat etmiyorsun diye üzerime geliyor inşallah bizde kalp atışını duyariz
Bende kullanıyordum da erken mi acaba diye düşünmüştümBen kullanıyorum doktorum verdi
Kızlar merhaba ben imom kullanıyorum ama benim migdemi cok yaktı kullanan var mı benim gibi yanan migdesi bunun için ne yapiyosunuz çünkü ilaç aldım faydası olmadıCanım test yaptın mı?
Canım yaptın mı test tekrarİdrar testim negatif çıktı
Canım ben de imom kullanıyorum ama mide yanması falan yaşamadım hiç. Yanmanın ilaçtan olduğuna eminsin değil mi ? Bazen hamilelik kaynaklı da yanma olabiliyor mide deKızlar merhaba ben imom kullanıyorum ama benim migdemi cok yaktı kullanan var mı benim gibi yanan migdesi bunun için ne yapiyosunuz çünkü ilaç aldım faydası olmadı
Canım benim aşırı mide bulantım sebebi ile ben vinalac diye probiyotikli vitamin kullanmaya başladım. Bugün başladım daha etkisini daha bilmiyorum.Kızlar merhaba ben imom kullanıyorum ama benim migdemi cok yaktı kullanan var mı benim gibi yanan migdesi bunun için ne yapiyosunuz çünkü ilaç aldım faydası olmadı
Bu arada bende de mide yanması var. Yani o vitaminden ziyade hamilelikten olabilir canım. Bu probiyotikli vitamin mideye iyi geliyormuşKızlar merhaba ben imom kullanıyorum ama benim migdemi cok yaktı kullanan var mı benim gibi yanan migdesi bunun için ne yapiyosunuz çünkü ilaç aldım faydası olmadı
Eda bizim kızımız olacak bak görBu arada bende de mide yanması var. Yani o vitaminden ziyade hamilelikten olabilir canım. Bu probiyotikli vitamin mideye iyi geliyormuş
Merhaba, ben de bu tedavime 6. Gün başladım. Suan çok şükür her şey yolunda.Merhaba hanımlar bende transfer hazırlıklarına başlamak için gün aldım ama adetin 6. gününe rendavu verdiler başlamak için geç değil mi zaten o zamana kadar adetim bitmiş oluyor.ilk defa yaptırıyorum tubbebek.
Canım şu an hamile değilim sadece rahim hazirliklarina başladım doktorumun verdiği ilacı kullanıyorum sadece son 3 gündür çok fazla ilaç geri geliyor sanki balık yağını içiyorum felaket yaniyor önceden yoktuCanım ben de imom kullanıyorum ama mide yanması falan yaşamadım hiç. Yanmanın ilaçtan olduğuna eminsin değil mi ? Bazen hamilelik kaynaklı da yanma olabiliyor mide de
Cok şükür canım hayırlısı olsun inşallahMerhaba, ben de bu tedavime 6. Gün başladım. Suan çok şükür her şey yolunda.
Sıkıntı da hamile değilim kuzum o yüzden bu kadar miğde yanması olmaması lazım ama anlamadım sacma bir şekilde yanıyor yediğimde bişey yok ama agriticak yakicak falanBu arada bende de mide yanması var. Yani o vitaminden ziyade hamilelikten olabilir canım. Bu probiyotikli vitamin mideye iyi geliyormuş
Normalde kullanıyodum zaten ama imomu da daha öncesinde kullandım ama bu sefer fazlasıyla yakıyor hicbbisey fayda etmedi ne yapicam bilemedimCanım benim aşırı mide bulantım sebebi ile ben vinalac diye probiyotikli vitamin kullanmaya başladım. Bugün başladım daha etkisini daha bilmiyorum.
Eğer hamile değilsen imom ın hamilelik öncesi olanı var imom primo onu alsaydın keşke o zaman.Canım şu an hamile değilim sadece rahim hazirliklarina başladım doktorumun verdiği ilacı kullanıyorum sadece son 3 gündür çok fazla ilaç geri geliyor sanki balık yağını içiyorum felaket yaniyor önceden yoktu
Erken değilmi ya benim 12 haftaya kadar devam. Sen içini ferah tut sitres yapma canım5+2 falan
Dimi mide yanması bulanması kız da olurmuş. Annemin de çok bulanmış. Beni tahmin eden herkes kız tahmin ediyor zaten. Bakalım kuzum bir kaç aya öğreneceğizEda bizim kızımız olacak bak gör
Aaa doğru sen hamiş değildin. Bilemedim o zaman vitamin dokunuyor olabilir canımSıkıntı da hamile değilim kuzum o yüzden bu kadar miğde yanması olmaması lazım ama anlamadım sacma bir şekilde yanıyor yediğimde bişey yok ama agriticak yakicak falan
Çok şükür kuzum sevindim iyi olmanıza benim de iki kez kanamam oldu ama çok şükür iyiyiz Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah bebeklerimiziçok aktif olamadım iyiym canım 2 kez düşük tehliksei geçirdim kanamam oldu ama çok sıkıntılı olacak kadar değildi çok şükür herşey yolunda mide bulantılarım başladı kahve lekem geliyor sürekli. kalp atışını duydum çok şükür şuan iyiyiz ama
Yaaa üzüldüm canım, umarım bir an önce başlanır ve sağlıkla bebekle ilerler sürecinMerhaba benim olamıyor, ameliyat olmam gerekiyormuş tekrar yumurta toplanması gerekiyormuş gibi gibi bir sürü sıkıntı...