- 31 Ağustos 2012
- 21.810
- 35.101
Teşekkür ederim canım.Aa canım sen gebe misim coook sevindim senin adina seninle yillar önce gebelik planlayanlar topigindeydik
Ben de öyle olmasını çok istiyordum ama kısmet değilmiş. Amin inşallahBu güzel günde mutlu haberini al isterdik kuzum ama demek ki hayırlısı böyleymiş. En doğru zamanda sağlıkls gelsin bebeğin
Rahim hazırlama aşamasında günlük 2 tane ile başlayıp 4e çıkıyor ya onu diyorum. Bir kutuda 30 tane var haliyle yetmiyor.Dozu karşılamaması ne demek
Ah inşallah canımYa canım ben seni çok iyi anlıyorum bende öyle iş güç yapmıyorum annem yapıyor sağolsun ama arada bır kahvaltı hazırlıyorum tatlı yapıyorum vs hareket ediyorum merak etme hiçbir şey olamayacak bu sefer çok güzel bir hamılelık gecırecegız
Olabılır kaşık ağrısı rahim büyümeye başladıkça çok normal sadece ağır vs iş yapma sıkıntı olmazAh inşallah canımen büyük duam güzel bir hamilelik geçiril bebeğimi sağlıkla kucağımıza alabilmemiz
Peki öyle arada da olsa bir şeyler yaptığında kasık ağrın oluyor mu hiç ?
EvetKumraladamavituna1 canım perşembe doktor kontrolün vardı yanlış hatırlamıyorsam. Gittin mi?
Bende ilk 3 gün hep uzandim ihtiyaclar icin kalktim sadece sonra butun islerimi yapmaya basladim supurge haric onu robota bıraktım benim kendi supurgem cok agir bulasik makine at cikar camasir as viledayla sil yemek yapiyorum agir yemek deil tabi hafif yemekler toz almiyorum bide egil kalk cok oluyor diye benim dr malesef sonuctan 15 gun sonra geĺ dedi 12 gun zaten hic cikmadim 12 gunden sonrada disarida cikmaya basladim yapacak bisi yok rabbim korusun bizleri ve bebeklerimizi 3 defa kan testi defalarca idrar testi yaptim bu hafta bir daha kan yapcam kendim kontrol ediyorum bebisi degerlerde sorun yoksa tmm dır diyorum cok sukurAh inşallah canımen büyük duam güzel bir hamilelik geçiril bebeğimi sağlıkla kucağımıza alabilmemiz
Peki öyle arada da olsa bir şeyler yaptığında kasık ağrın oluyor mu hiç ?
Hayırlı olsun gözün aydin canım ikizmiydi degerin 117 den 500 e cikinca acaba ikizmi diye sormustunya ikizmiydi merak ettimEvethem bebişi hem keseyi gördük
Yaaaaa çok güzelEvethem bebişi hem keseyi gördük
Allah’a emanet yavrularımızBende ilk 3 gün hep uzandim ihtiyaclar icin kalktim sadece sonra butun islerimi yapmaya basladim supurge haric onu robota bıraktım benim kendi supurgem cok agir bulasik makine at cikar camasir as viledayla sil yemek yapiyorum agir yemek deil tabi hafif yemekler toz almiyorum bide egil kalk cok oluyor diye benim dr malesef sonuctan 15 gun sonra geĺ dedi 12 gun zaten hic cikmadim 12 gunden sonrada disarida cikmaya basladim yapacak bisi yok rabbim korusun bizleri ve bebeklerimizi 3 defa kan testi defalarca idrar testi yaptim bu hafta bir daha kan yapcam kendim kontrol ediyorum bebisi degerlerde sorun yoksa tmm dır diyorum cok sukur
Yok yok tek keseHayırlı olsun gözün aydin canım ikizmiydi degerin 117 den 500 e cikinca acaba ikizmi diye sormustunya ikizmiydi merak ettim
4.5 - 5 haftalık dedi, 15 günlük bebek transfer ediyoruz ona göre hesap edin dedi. O hesaba göre 5+1, adet tarihine göre 5+3. Kalp atışı 20 mayıs dedi, 23 mayısta gidebiliyorum. 7 haftalık oluyor.Yaaaaa çok güzelne kadarlık çıktı ultrasona göre ? Kalp atışını duyamadınız daha değil mi ?
Sağlıkla gelsin minik kuş4.5 - 5 haftalık dedi, 15 günlük bebek transfer ediyoruz ona göre hesap edin dedi. O hesaba göre 5+1, adet tarihine göre 5+3. Kalp atışı 20 mayıs dedi, 23 mayısta gidebiliyorum. 7 haftalık oluyor.
Hayırla sağlıkla mutlulukla gelsin ins hadi bakalım benimki 2 tane olur insYok yok tek kese
4.5 - 5 haftalık dedi, 15 günlük bebek transfer ediyoruz ona göre hesap edin dedi. O hesaba göre 5+1, adet tarihine göre 5+3. Kalp atışı 20 mayıs dedi, 23 mayısta gidebiliyorum. 7 haftalık oluyor.oYaaaaa çok güzelne kadarlık çıktı ultrasona göre ? Kalp atışını duyamadınız daha değil mi ?
Dün progestan iğneyi kesti kalçadan olduğum, aşırı mutlu oldum. 6 tane progestan fitil şeklinde ilerleyeceğim. Sıkıntılı bir durum olursa allah korusun kanama lekelenme gibi iğneye tekrar başlarız dedi. Diğer ilaçlara devam ediyorum.Sağlıkla gelsin minik kuşilaçlarında falan değişiklik yaptı mı ?
Evethem bebişi hem keseyi gördük
Ben de 16 nisan transfer ama 17 mayıs a gün verdi. Sanırım direkt kalp atışı görmeyi planlıyor bizimkiler.Hayir yani ayin 24 transfer oldum ayin 21 kese gunu veriyo benim dr kafa gidik herkes gormus iste ben niye goremiyorum ki meraktan patlicam cok fazla deilmi yani