- 2 Ekim 2022
- 125
- 133
- 29
Kalp atışını duymak çok heyecanlı ya, Allah nasip eder de duyarsam duyduğum gibi ağlarım muhtemelenBenim bi arkadaşım da steteskopla kalp atışını dinliyordu ama büyümesi lazım sanırım biraz daha.
Aa ilk kez duydum. Trendyoldan baktım satışı da var. Alınabilir vallaBende evde kalp atışını dinlemek için dopler var sağlık ocaklarında kullanılanbiraz büyürse inşallah dinleyebileceğim
Evet onlardan bende ki deAa ilk kez duydum. Trendyoldan baktım satışı da var. Alınabilir valla13. Haftadan sonra kalp atışını duyabiliyormuşsun. Çok iyi
Hepsini yiyorum bol bol
Oyy hadi inşallah. Ben 6. Haftada vajinal muayenede duydum. Ve hiç beklemiyordum henüz duymayı.. "Ohaa ohaaa, kalbi bile var " Deyivermişim Doktor'un yanındaKalp atışını duymak çok heyecanlı ya, Allah nasip eder de duyarsam duyduğum gibi ağlarım muhtemelenYarın 12.günüm test yaptıracağım bakalım
İnşallah canımOyy hadi inşallah. Ben 6. Haftada vajinal muayenede duydum. Ve hiç beklemiyordum henüz duymayı.. "Ohaa ohaaa, kalbi bile var " Deyivermişim Doktor'un yanındagerçekten tarifi mümkün değil Allah yaşatsın inşallah
Benım de daha önceden kaybım ben annemde kalıyorum eşimden evımden uzaktayım ama mecbur gözüm korktu iş güç vs yapmıyorumKızlar selamm. Nasılsınız? Ev toplama, bulaşık makinası boşaltma, çamaşır vs. işleri yapıyor musunuz :) haftaiçi akşam zaten işten yorgun geliyorum. 9 buçukta bayılırcasına uyuyorum :) haftasonu da evi toparlıyorum ama endişeleniyorum. Doktorunuz herhangi bir şey söyledi mi?
Aslında en faydalı kuruyemiş yıyebılıyorsan ye canımAvakado olmasın kuzum o. Ananas rahmi inceltiyor düşük riski yapıyor yazıyor. İlk üç ay yenmezmiş. Bilemedim. İnşallah dedin gibidir kuzum.
Canım çok normal bende de oluyor büyüdükçe hareketleri hıssettıkce ıcımız daha da rahatlayacakKızlar sizde de oluyor mu içerde mi sağlıklı mı evhamlanıyorum
Dur bakalım sen daha neler neler görücen ellerını parmaklarını sırt kemığini erkekse pipisiniOyy hadi inşallah. Ben 6. Haftada vajinal muayenede duydum. Ve hiç beklemiyordum henüz duymayı.. "Ohaa ohaaa, kalbi bile var " Deyivermişim Doktor'un yanındagerçekten tarifi mümkün değil Allah yaşatsın inşallah
Teşekkür ederimMerhaba canım evet normal ama çok sık ve aşırı ağrın olursa git doktora göster
Bak simdi soktunuz aklimaBende evde kalp atışını dinlemek için dopler var sağlık ocaklarında kullanılanbiraz büyürse inşallah dinleyebileceğim
Çok teşekkür ederim canımAyy hadi hayırlısı olsuunnbugün 12.günündü sanırım. Allah hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla bebeğinin tutunmasını nasip etsin
Ayy bu çok iyi bir bilgi , tam benlik bişey hemen sipariş edeyim. Ultrasonda duyulduğundan itibaren 7.- 8. Haftalarda ondan da duyuluyor mu?Bende evde kalp atışını dinlemek için dopler var sağlık ocaklarında kullanılanbiraz büyürse inşallah dinleyebileceğim
Yok canım 12. Haftadan sonra duyuluyor genelde . Karnınıza bebe yağı sürerseniz daha iyi duyuluyorAyy bu çok iyi bir bilgi , tam benlik bişey hemen sipariş edeyim. Ultrasonda duyulduğundan itibaren 7.- 8. Haftalarda ondan da duyuluyor mu?
Esime gosterdim hemen alalim dediYok canım 12. Haftadan sonra duyuluyor genelde . Karnınıza bebe yağı sürerseniz daha iyi duyuluyor
Evet benim arkadaşımda öyle yapıyordu.Kızlar biraz önce ınstagramda gördüm kadının biri steteskopla bebegın kalp atışlarını dınlıyor