- 31 Ağustos 2012
- 21.810
- 35.101
Maşallah canım. Sağlıcakla ilerlesinKızlar selam. Benim de bgn sonucum 532 çıktı. İki gün önce 213 tü.
Süperrrrrrrr canım büyüsün bebeişlerimiz inşallahhhh sağlıklaKızlar selam. Benim de bgn sonucum 532 çıktı. İki gün önce 213 tü.
Benimde bulantim cok oluyo naneli seker iyi geliyo hani beyaz olanlardanBenim doktorum her hafta cagiriyor beni panik biraz onceki kayiplarimdan dolayi da olabilir . Ben memnunum cunku zaten ben de bi panigimnormalde aslinda sanirim herkesi oyle 2 hafta sonra 1 ay sonra cagiriyolar . Benim yas da bir faktor .
aksine eksi meyveler iyi geliyor ama salcali yagli yemekleri gormek bile istemiyorum. Makarna makarna nereye kadarsimdi cubuk krakere basladim bakalim insallah biraz bastirir cunku ilac falan da ise yaramiyorum oyuzden bosyere icmiyorum.
Kafamdan atmaya çalışsam da oluyor canımKızlar sizde de oluyor mu içerde mi sağlıklı mı evhamlanıyorum
Bendd oyle biliyodum ve cok yedimCanım ben transfer gününden beri her gün ananas yiyorum , tutunmayı arttırıyor diye biliyorum
Tamam canım çok sağolAmam cok yeme ananas , nar suyu da icme . Nar suyu zaten transfer oncesi rahim kalinlassin diye. Nasilsa kusmussun onun vitamini yeter sana hem normalde de cok yemek iyi degil full seker ananas.
Benimki de bazada. Ben de çıkarıp kullanmayı düşünüyorum. Şimdiden normal yastık koymaya başladım.Kizlar buarada ben hamile yastihi kullanmaya basladim gece cok rahat ediyorum tavsiye ederim
Hem de çok. Ev tipi ultrason olsa keşke. Yurtdışında varmış sanırımKızlar sizde de oluyor mu içerde mi sağlıklı mı evhamlanıyorum
Ben bebekten kaynaklı hormon değişimi olarak yorumlamak istedimKızlar enseden giren bir baş ağrım başladı.
Normalde hormon değişimlerinde adet baslangucinda olurdu.
Enseden başlayan ağrılarım çok şiddetli olurdu. İnşallah devam etmez
Canım benim değerlerim 45-67-113 olarak ilerliyor.Kızlar sizde de oluyor mu içerde mi sağlıklı mı evhamlanıyorum
Sağlık ocaginda mini bir alet vardı, kalp atışını dinleyen. Burda birileri ondan almıştı, istediğim dk kalp atışını dinleyeyim diye ,Hem de çok. Ev tipi ultrason olsa keşke. Yurtdışında varmış sanırım
Her oneriye acigim vallaBenimde bulantim cok oluyo naneli seker iyi geliyo hani beyaz olanlardan
Kizlar buarada ben hamile yastihi kullanmaya basladim gece cok rahat ediyorum tavsiye ederim
Yan yatmalarda karnım boşlukta kaldı gece, yorganın ucunu oraya katlayarak yattım.Benimki de bazada. Ben de çıkarıp kullanmayı düşünüyorum. Şimdiden normal yastık koymaya başladım.
Bende evde kalp atışını dinlemek için dopler var sağlık ocaklarında kullanılanHem de çok. Ev tipi ultrason olsa keşke. Yurtdışında varmış sanırım
Benim bi arkadaşım da steteskopla kalp atışını dinliyordu ama büyümesi lazım sanırım biraz daha.Sağlık ocaginda mini bir alet vardı, kalp atışını dinleyen. Burda birileri ondan almıştı, istediğim dk kalp atışını dinleyeyim diye ,