- 22 Şubat 2023
- 9.762
- 10.853
- 37
İnşallah kuzum. Anneler gününde alırsın haberini unutulmaz bir anı olur ❤Kızlar pazartesi test günüm ama yarın idrar testi yapicam çok heyecanlıyım ya , inşallah anneler gününde anne olma hayali kurabilirim ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum. Anneler gününde alırsın haberini unutulmaz bir anı olur ❤Kızlar pazartesi test günüm ama yarın idrar testi yapicam çok heyecanlıyım ya , inşallah anneler gününde anne olma hayali kurabilirim ben de
Canım test yaptın mı?Bu hafta benim regl haftam en ufak kasık ağrısından korkuyorum umarım tutunma ağrısıdır aynen. Birsürü erken gebelik testim var ama yaparmıyım bilmiyorum
Cok sevindim. Saglikla gelsin bebegin canimCanım benim değerlerim 45-67-113 olarak ilerliyor.
O kadar evhamliyim ki yükselecek, yükselirse sağlıklı olacak mı.....
Yediğim içtiğim oturduğum kalktigim her dk aklımda, hayata odaklanamiyirum.
Ay ne güzel inşallah olumlu olur canım kalp atışı çok heyecanlı inşallah duyarsın tarifsiz bir duygu zatenKalp atışını duymak çok heyecanlı ya, Allah nasip eder de duyarsam duyduğum gibi ağlarım muhtemelen Yarın 12.günüm test yaptıracağım bakalım
Serum rahatlattı mi canım ?Bayanlar ben 2 gündür mide ağrısı bulantısı çok kötüydüm bugün yakın bi hastaneye gittim serum felan takıldı karından baktı zar zor keseyi gördü aklımı çıkarttı bir sürü soru sordu Salı günü bende tüp bebekçime gidicem 6.5 cm kistim varmış bu kadar büyük değildi büyümüş onu da ölçtü bebeğin kesesi 2 cm dedi 4 saatlik hastane dönüşü pert bi şekilde yazıyorum anneler günü hediyem bu şekilde oldu sanırım
İdrar testim negatif çıktıKızlar pazartesi test günüm ama yarın idrar testi yapicam çok heyecanlıyım ya , inşallah anneler gününde anne olma hayali kurabilirim ben de
Canım kan da ver , idrar testleri bazen yanıltabiliyorİdrar testim negatif çıktı
Seninde canım ,Grubumuzun güzel anneleri , anneler günümüz kutlu olsun
Yine de kan belirleyici. Kan ver yarın. İnşallah test sorunludur.İdrar testim negatif çıktı
Bu hisse kendimi bırakamıyorum tam olarak canım. Normal mi bu?Grubumuzun güzel anneleri , anneler günümüz kutlu olsun
Kist için ne yapacaklar canım. Transfer öncesi bende de görüldü. Ama transferi etkilemez dedi doktorum. Büyüdü mü acaba meraktayım. Nasıl bir çözüm sunuyorlar?Bayanlar ben 2 gündür mide ağrısı bulantısı çok kötüydüm bugün yakın bi hastaneye gittim serum felan takıldı karından baktı zar zor keseyi gördü aklımı çıkarttı bir sürü soru sordu Salı günü bende tüp bebekçime gidicem 6.5 cm kistim varmış bu kadar büyük değildi büyümüş onu da ölçtü bebeğin kesesi 2 cm dedi 4 saatlik hastane dönüşü pert bi şekilde yazıyorum anneler günü hediyem bu şekilde oldu sanırım
Canım kanda da baktır için rahat etsinİdrar testim negatif çıktı
Bence çok normal inşallah bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda tam olarak anlayacağızBu hisse kendimi bırakamıyorum tam olarak canım. Normal mi bu?
Ay hemde nasıl ya b vitamini c vitamini metpamit koydular birine diğeri boştu su içemiyordum kaç gündür sıvı desteği süper geldiSerum rahatlattı mi canım ?
Salı gidicem abla sorucam benim etkiler dedi kist aspiasyonu oldum transferden 10 gün önce içini boşalttı ama yine büyümüş dedi doktor gerçi bu ilk kez muane etti daha öncesini bilmiyor ama Salı bakalım ne dicekker önemli değil içerde kendi patlar iç kanama olabilir ileri ki dönemler de dedi bu doktorKist için ne yapacaklar canım. Transfer öncesi bende de görüldü. Ama transferi etkilemez dedi doktorum. Büyüdü mü acaba meraktayım. Nasıl bir çözüm sunuyorlar?
Hormonlar dengesiz ya bi gelip bi gidiyor bende geçen hafta öyleydim bi geldi bi gitti ama 2 gündür kötüydüm ama her halimize elhamdurillahmerhabalar bir sorum olucaktı. 6+4 hamileyim tüp bebek. Dün ilk defa aşırı mide bulantım vardı bugün nerdeyse hiç yok. Normal midir acaba. Bi gün şiddetli bigün hiç hissetmemek mide bulantısını ? İnsan korkuyor gerçekten. Sürekli vücudumu dinliyorum