Ben de salı günü gideceğim. Umarım görürüz keseyiAy canım bana mutlaka haber ver ilacı kesip kesmediğini, çok merak ettim. Ben de bi rahatladım bitti diye ama tabi bi yandan da endişe ettim erken mi acaba diye. Evet canım 6. Haftada vajinal muayenede duyduk kalp atışını
Yok kuzum yumurta toplama zamanımda yok benim ki dondurulmuş taze emriyo 5.gun transferi olucak daha transfer olmadım şu an ilaç tedavisi deyim o yüzden acaba bir sorun olur olmaz mı ilaç kullanırken diye o yüzden sorayım dedim korunmama gerek yok aynen yapivereyim benim de adam sevinsinYumurta toplama zamanı yasak olmasını anlıyorum ama transfer öncesi bişe olmaz ya korunarak yapıver ahahshd
Yumurtlamaya denk getirirsen doğal yolla hamile kalıverirsin diyimYok kuzum yumurta toplama zamanımda yok benim ki dondurulmuş taze emriyo 5.gun transferi olucak daha transfer olmadım şu an ilaç tedavisi deyim o yüzden acaba bir sorun olur olmaz mı ilaç kullanırken diye o yüzden sorayım dedim korunmama gerek yok aynen yapivereyim benim de adam sevinsin
Yok canım benim öyle bir sorunum yok şu an için yumurtalama dönemim ne zaman bilmem bile o yüzden donasyon brnimki doğal yolla hamile kalamiyorum anlar mı o şekilde de bilemem tâbiYumurtlamaya denk getirirsen doğal yolla hamile kalıverirsin diyimbi de doktor alttan muayene ile bakıyor ya spermler hala orda olur doktor anlarsa ahahshs çok saçmaaa
HayırKızlar tüp bebek fiyatı yaşa göre değişiyor mu?
Aa sen de mi oraya gidiyorsunBen de salı günü gideceğim. Umarım görürüz keseyiHer şey yolunda olursa ilaçlara nasıl devam edileceğini ben de haber ederim size. Mehmet Hoca’nın takibindeyim ben de
Hayır kuzumKızlar tüp bebek fiyatı yaşa göre değişiyor mu?
Yok yok yapmıcam doktorumun dediği dışında yarın 12.gün doktor çağırdı gitcez bakalımBen demiştim canım normal diye çok fazla test yapmak iyi değil gününü bekle yapma daha
Hadi inşallahYok yok yapmıcam doktorumun dediği dışında yarın 12.gün doktor çağırdı gitcez bakalım
Merhaba canım evet normal ama çok sık ve aşırı ağrın olursa git doktora gösterSlm kızlar ben tüp bebek tedavisinde hamile kaldım şuan 8hafta 5 günlük bazen sürekli bazen ara ara kasık ağrılarım oluyo normalmi ?
2 günde bir verdim daha sonra 3 güne bir bazen verdim onlarda bu şekilde 109 3 gün sonra 384 2 gün sonra 917 2 gün sonra 1500 3 gün sonra 3478 2 gün sonra 5292 daha sonra test vermedimCanim sen bu testleri kaç günde bir verdin ?
Bence de o şekilde olmalı. Ben bir önceki hamileliğim de çalışıyordum ve mühendisim ofiste çalışıyordum yani söylemesem de olurdu ama olay sadece fiziksel değil. Söyledikten sonra benim iş yükümü azalttılar. Stresli bir iş yapıyorum stresli konuları benden aldılar istediğim zaman evden çalışıyordum. Yani baya müsamaha gösterdiler ki öyle olması gerekiyor. Kıymetli gebelik aynen dediğin gibi.Heh işte tam da böyle şeyler sebebi ile söylemek lazım. Mesela bizim orda bir tane klozet var. Oranın anahtarını hamilelere veriyorlar, o anahtarı alabilmek için bile söylemek gerekiyor. Belki doğal yoldan hamile kalsam saklardım, bizim orda 6 aya kadar saklayanlar oldu ama valla kıymetli gebelik bu, insanlar bilsin ona göre davransın istiyorum.
Canım bir anlık bir şey çok büyük bir pişmanlığa sebep olabilir. Ya bu tarz şeyleri geri çevirmenin kibar bir yolunu bul ya da söyle. Hele de bu en başları çok çok daha tehlikeli. Aman dikkatDiyemedim pat diye bırakıverdi elimesöylicem şu kalp atışını da duyayım da
Ben bir yerde transfer öncesi ilişkinin bebeğin tutunma ihtimalini arttırdığını okumuştum transferden 2 gün önce korunmasız ilişkiye girmiştik eşimleHahaha Allah seni napsin kızEvet sabirsizlar malesef o konuda dayanamiyolar O yüzden bende sormadım ama yasak falan diye de bişey demedi transferden sonra yasak zaten de şu an tedavideyim estrofem kullanıyorum transfer hazırlığı dayım rahim hazırlığına başladık
Canım 1. Artış oranim yüzde 472 günde bir verdim daha sonra 3 güne bir bazen verdim onlarda bu şekilde 109 3 gün sonra 384 2 gün sonra 917 2 gün sonra 1500 3 gün sonra 3478 2 gün sonra 5292 daha sonra test vermedim
Benim de canım böyle artışın oranım baya az.Kızlar moralim bozuk7 mayis kan tahlili verdim beta 271di.
2 gün sonra tekrar yaptırdım 368 çıktı .
Doktor istediğimiz gibi artmamıs. 2 gün sonra tekrar bakalım dedi. Yarın yine kan vericem bakalım . Böyle olup sonradan değerleri düzenli artan oldu mu. Çok stres yapıyorum
Bence güzel ilerliyor benimde bir tanesinde %52 lik bir artış olmuştu sanırım 6.gün embriyoları çoğunluğu öyle az gelip yavaş artıyorCanım 1. Artış oranim yüzde 47
2. Artış oranı yüzde 68 oldu benimde.
İyiymiş o zaman bir sorun olmaz diye düşünüyorumBence de o şekilde olmalı. Ben bir önceki hamileliğim de çalışıyordum ve mühendisim ofiste çalışıyordum yani söylemesem de olurdu ama olay sadece fiziksel değil. Söyledikten sonra benim iş yükümü azalttılar. Stresli bir iş yapıyorum stresli konuları benden aldılar istediğim zaman evden çalışıyordum. Yani baya müsamaha gösterdiler ki öyle olması gerekiyor. Kıymetli gebelik aynen dediğin gibi.
Canım bir anlık bir şey çok büyük bir pişmanlığa sebep olabilir. Ya bu tarz şeyleri geri çevirmenin kibar bir yolunu bul ya da söyle. Hele de bu en başları çok çok daha tehlikeli. Aman dikkat
Ben bir yerde transfer öncesi ilişkinin bebeğin tutunma ihtimalini arttırdığını okumuştum transferden 2 gün önce korunmasız ilişkiye girmiştik eşimle