💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Ben de salı günü gideceğim. Umarım görürüz keseyi Her şey yolunda olursa ilaçlara nasıl devam edileceğini ben de haber ederim size. Mehmet Hoca’nın takibindeyim ben de

Yumurta toplama zamanı yasak olmasını anlıyorum ama transfer öncesi bişe olmaz ya korunarak yapıver ahahshd
Yok kuzum yumurta toplama zamanımda yok benim ki dondurulmuş taze emriyo 5.gun transferi olucak daha transfer olmadım şu an ilaç tedavisi deyim o yüzden acaba bir sorun olur olmaz mı ilaç kullanırken diye o yüzden sorayım dedim korunmama gerek yok aynen yapivereyim benim de adam sevinsin

Yumurtlamaya denk getirirsen doğal yolla hamile kalıverirsin diyim bi de doktor alttan muayene ile bakıyor ya spermler hala orda olur doktor anlarsa ahahshs çok saçmaaa

Yumurtlamaya denk getirirsen doğal yolla hamile kalıverirsin diyim bi de doktor alttan muayene ile bakıyor ya spermler hala orda olur doktor anlarsa ahahshs çok saçmaaa
Yok canım benim öyle bir sorunum yok şu an için yumurtalama dönemim ne zaman bilmem bile o yüzden donasyon brnimki doğal yolla hamile kalamiyorum anlar mı o şekilde de bilemem tâbi

Bence de o şekilde olmalı. Ben bir önceki hamileliğim de çalışıyordum ve mühendisim ofiste çalışıyordum yani söylemesem de olurdu ama olay sadece fiziksel değil. Söyledikten sonra benim iş yükümü azalttılar. Stresli bir iş yapıyorum stresli konuları benden aldılar istediğim zaman evden çalışıyordum. Yani baya müsamaha gösterdiler ki öyle olması gerekiyor. Kıymetli gebelik aynen dediğin gibi.
Diyemedim pat diye bırakıverdi elime söylicem şu kalp atışını da duyayım da
Canım bir anlık bir şey çok büyük bir pişmanlığa sebep olabilir. Ya bu tarz şeyleri geri çevirmenin kibar bir yolunu bul ya da söyle. Hele de bu en başları çok çok daha tehlikeli. Aman dikkat
Ben bir yerde transfer öncesi ilişkinin bebeğin tutunma ihtimalini arttırdığını okumuştum transferden 2 gün önce korunmasız ilişkiye girmiştik eşimle

Benim de canım böyle artışın oranım baya az.
Senin ilk değerim güzel çıkmış yine.
Ben 45 le öğrenip 67 ye çıktı. Şimdide 113 geldi.
Senin ilk değere daha ulaşamadım bile yani.
İnşallah ikimizinki de sağlıcakla ilerler.

İyiymiş o zaman bir sorun olmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…