CanımCanım bana umut oldun.
Allah razı olsun.
Peki 10-18 arasında hiç test yapmadın mi ?
O zaman 4+3 gibi daha cok yeni bebegi gorememen normal7 Nisan canım
Canımm benim vefalı Edahandro,mKuzucum keseyi görebildin mizamanı geldi mi keseyş görmenin ❤
Canım seninle transfer günümüz aynı. Ama benimki 3.gün embriyosuydu. Adanada takip için doktor baktın mı. Ben de adanadayım
Kızlar bende AdanadayımEvet Adana'dayım Dr Burcu Yücesoy öneririm benim doktorum o, istgram sayfası var inceleyin
3-5 dakika sıkı sıkı bastırmanızı tavsiye ederim. Benim de acayip kötüydü. Şimdi bastırıyorum. Neredeyse hiç morarmıyor.Bende de durum aynı , sanmıyorum bunun için bir çözüm olduğunu zaten hamile olduğumuz için bir çok şeyi kullanamayız
Allah bir yastıkta kocatsın kuzumCanımm benim vefalı Edahandro,mkardeşim evleniyor bir taraftan da ona koşturuyoruz bakamıyorum buraya bugünlerde şimdi bütün topiği kaldığım yerden okuyacağım çok teşekkür ederim çok incesin
Çok şükür pazartesi gördük keseyi, dr vajinal ultrasonla baktı, kalp atıyor dedi ama dinletmedi
Biraz kahverengi akıntım oluyor lekelenme tarzı, ama doktorum sıkıntı yok endişe yapma diyor, ben de Allah’a emanet diyerek içimi rahat tutmaya çalışıyorum
Merhaba, elimde 2 kutu açılmamış 25 mg prolutex var. Hangi şehirdesiniz? Verebilirim.Merhaba elinde prolotex estrofem progestan transfer sonrası kullanılan ilaçlardan olan varmi fazla kalan ???
Aa çok sevindim. Benim ilk aklımdaki ebru tarım. Riskli gebeliklerde çok iyi diyorlar. Benim geçen yıl kalp durması sebebiyle kaybım var. İyi bir seçim yapmak istiyorum.hilda01
Kızlar bende AdanadayımAslında yurtdışında yaşıyorum ama bu süreci şimdilik risk geçene kadar ailemle Adanada geçireceğim. bu ne güzel tesadüf bende Ebru Tarıma gideceğim cuma günü ilk muayenem.
Ebru Tarım riskli gebelik doktoruydu bildiğim kadarıylahilda01
Kızlar bende AdanadayımAslında yurtdışında yaşıyorum ama bu süreci şimdilik risk geçene kadar ailemle Adanada geçireceğim. bu ne güzel tesadüf bende Ebru Tarıma gideceğim cuma günü ilk muayenem.
O zaman 4+3 gibi daha cok yeni bebegi gorememen normal
Muayene ücretini yakın zamandan bilmiyorum malesefTeşekkür ediyorum canım. Dikkate alacağım. Muayene ücretleri nasıl bilgin var mı?
Kutunun birinin tarihi geçmiş , diğeri de temmuz 2024Merhaba, elimde 2 kutu açılmamış 25 mg prolutex var. Hangi şehirdesiniz? Verebilirim.
Evet öyle ama tüp bebek olunca, bunca ilaçta kullanıyorken korkumdan kendimi o kategoriye otomatik soktum sanırım. Kendimi daha rahat hissedeceğimi düşündüm.Ebru Tarım riskli gebelik doktoruydu bildiğim kadarıyla
Evet öyle ama tüp bebek olunca, bunca ilaçta kullanıyorken korkumdan kendimi o kategoriye otomatik soktum sanırım. Kendimi daha rahat hissedeceğimi düşündüm.
Evet periontolog canım. Ben de korkumdan riskli gebelik uzmanı arıyorum. Riske girmek istemiyorum.Ebru Tarım riskli gebelik doktoruydu bildiğim kadarıyla
Özelden msj attım cvp vermeniz mumkunmuMerhaba, elimde 2 kutu açılmamış 25 mg prolutex var. Hangi şehirdesiniz? Verebilirim.
Yani haklısın daEvet periontolog canım. Ben de korkumdan riskli gebelik uzmanı arıyorum. Riske girmek istemiyorum.
Hemde nasıl belim , kasıklarım bugün mide bulantım oldu fenaca sabah yataktan kalkarken belimi zor topluyorumPozitif sonuç alan arkadaşlarım , kasık ağrısı yaşıyor musunuz hala acaba ?
Canım kesenin iç kenarında bir birikmesi ve ortada bir nokta var ya. O yolk sacın ilk oluşma aşaması. Birleşip yolk sac olacaklar inşallahKızlar kesede yolk sac nası görünüyor kese görüntüsünde yolk sac olan atabilir mi benim doktorum hiçbişe demedi yaa 5+3 çıktı ultrasonda o zaman görünmesi lazımdı