- 5 Mayıs 2024
- 5
- 12
- 37
7 olduk bugün inşallah, o kadar uzun ki gebelik serüvenim. Belki bu 20. Bhcg pozitif görüşümdür. Hep bi umutla başlar sonra artış yavaş ve kanama lekelenme sonra ya kimyasal ya dış gebelikSen kaçıncı haftadaydın canım şuan?
yani kaç düşüğün oldu?7 olduk bugün inşallah, o kadar uzun ki gebelik serüvenim. Belki bu 20. Bhcg pozitif görüşümdür. Hep bi umutla başlar sonra artış yavaş ve kanama lekelenme sonra ya kimyasal ya dış gebeliko yüzden kanama lekelenme görünce yaşadıklarım geliyor aklıma. Kalp atışı duydum ama sanki hiç benim değil yine bi videoda görüyorum gibi geliyor. Doktor hep kötü haber verecek gibi
Sabaha doğru oldu bide öğlene doğru ikisinde de açtım sanırım açken oluyor o yüzden ara öğün yapicam sabahla öğle arasına bide uyandığımda hemen ağzıma birşeyler atıcam bide böyle deneyeceğimYaa mide bulantılarına ben de başta çok seviniyordum. Bebeğim benimle ne güzel diye ama artık baya baya zorluyor. Buna şükür, hiç isyanım yokama biraz azalırsa da hiç hayır demem ❤
Test pozitifse, bireyin Rubella bağışıklığı olduğu anlamına gelir. Test sonucu negatifse, kişinin Rubella (Kızamıkçık) bağışıklığının olmadığı anlamına gelirBugun rubella testim pozitif gelmis bu kotu bisey mi acaba ya. Yarin dokturuma bi gondereyim
Ay evet kuzenimin kuzeni hemsire korkulacak bisey yok dedi tum testlerim guzel oldu rahatladim. Hani genelde pozitif kotu biseydir ya insan bi panik oluyoTest pozitifse, bireyin Rubella bağışıklığı olduğu anlamına gelir. Test sonucu negatifse, kişinin Rubella (Kızamıkçık) bağışıklığının olmadığı anlamına gelir
Canım çok sevindim allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıylaYa benim değerim 8. Güne göre baya yüksek değil mi
Amin canımCanım çok sevindim allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıylaevet yüksek çıkmış değerin kız hayırlısı valla
Çok iyi canım gözün aydınKizlar ben bugun kan verdim.. bugun benim 9nci gunum benim beta 357 cikti normalmi?
Hadi inşallahKızlar 14.günüm şimdi tekrar kan verdim inşallah değerim yükselmiştir
Hadi gözün aydın canımSonucum 213 çıkmışctesi tekrar test vereceğim artış için. Allahım hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Çok sevindim gözün aydın canım. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah canımSonucum 213 çıkmışctesi tekrar test vereceğim artış için. Allahım hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Çok sevindim canım , süperKızlarrrrrr değerrrrriiimmmmm 349,34 çıktıallahım şükürler olsun, yükselerek devam etsin inşallahhhh
Çok sagol canım. Transferden sonraki 9. Gün bgn.Hadi gözün aydın canımcumartesi de güzel artış göreceksin inşallah
kaçıncı günündü bugün ?
Teşekkür ederim canımÇok sevindim canım , süpergözün aydın