Sağlıkla gör canım ben işinin kesesini inşallah ❤Henüz randevum gelmedi aşşah izin verirse cuma günü gıtcem hesaba göre bugün 6+1 olduk inşaallah
Malesef çok üzgünümKızlar olmadı malesef kendi klinigimde verdiğim testte de 21 çıktı. Rabbim sağlıkla bebislerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Önce tutundu hamileyim deyip sonradan böyle onu kaybetmek çok zormuş. Rabbim kimseye yaşatmasın. Aileler de çok sevinmişti onlara nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.
Hımm bu bilgiyi de ekleyeyim notlarıma ❤Dun doktorum progestoron hormonuna cok alisiyo vucut eger igne saattlerinde oynama olduysa ondan olabilir kanama dedi. Izledigim bi videodada plesanda progestoron hormonu uretiyo demisti
Belirtiler zaten aniden kesilebilirmiş kuzum, keşke benim mide bulantım da biraz kesilseKızlar benim belirtilerim kesildi bi korku bastı içimipazartesi kalp atışına gidicez şuan 6+1 gitsem de görünmez herhalde değil mi?
Yaa ne güzelYa kızlar doktorum sayfasında paylaşmış , buna bakıp bakıp duruyorum. Böyle görünce ekstra mutlu oldum
Çok tatlılar yaYa benimki de paylaşmış
Ama bilgiler yanlış olmuş biraz
11 yıllık evliyiz ama 2 senedir çocuk istemi vardı.
Pgd tavsiye etmişti yaştan dolayı ama biz yaptirmamistik.
İlk hazirladiklari bilgi kartindan eklemiş hemsireler, dosya içine baksalar görürlerdi diğer bilgileri.
Doktor sağolsun sabah telefonla da aradı, tebrik etti
Ne yiyip ne içeceksin canım üşütme için? Aklımızda olsun başımıza gelirse diyeKızlar nasılsınızz? Ben üşüttüm galiba iki gündür boğazım açıyor burnum acıkıyor bir dondurma yerim ne hale geldimay bıde cildim çok kötü kurudu sanki soyulacakmıs gıbı niye böyle oldu ki
Ya kaç haftalık olduğunu demedi bende sormayı unuttum şaka gibiyimŞuan ne kadarlıksınız?
Ultrason kagidi vermedi mi belki orada yaziyordurYa kaç haftalık olduğunu demedi bende sormayı unuttum şaka gibiyim
Sivilce vs çıkıyor bende de ya, yüz ve boynumun üst tarafında. Cildim yumurta toplama operasyonundan beri eskisi gibi değil zaten hormonlardanKizlar progesteron igne cildinizde sivilce gibi dokuntu yapti mi ben 3 gundur cok kabardim
Ultrason kagidi vermedi mi belki orada yaziyordur
Benim de koynum ve yuzum kotu durumdaSivilce vs çıkıyor bende de ya, yüz ve boynumun üst tarafında. Cildim yumurta toplama operasyonundan beri eskisi gibi değil zaten hormonlardan
Yok yazmiyorBurda yazmiyor aag asagida yaziyormu ga 5w2d gibi mesela
Yolk biraz görünüyor dedi ,bı hafta kadar bekle kalp atımı için dedi
Beni arada yokluyor, bazen batma oluyor bazen de vajende keskin bir ağrı oluyor. Uzun sürmüyor amaPozitif sonuç alan arkadaşlarım , kasık ağrısı yaşıyor musunuz hala acaba ?
Ozaman 5. Haftanin icinde olabilirsin bende sormayi unutmustum ilkinde 2. Sinde soracaklarimi not aldim .son adet tarihinde de hesaplayabilirsin 3 asagi 5 yukari cikarYolk biraz görünüyor dedi ,bı hafta kadar bekle kalp atımı için dedi
Yesss 7. Hafta in ortasindan bildiriyorum. Hala varPozitif sonuç alan arkadaşlarım , kasık ağrısı yaşıyor musunuz hala acaba ?
Ayy iyi yapmışsın bende not alim ya o kadar heycanliydim ki unuttum, transfer tarihim 16 Nisan'dıOzaman 5. Haftanin icinde olabilirsin bende sormayi unutmustum ilkinde 2. Sinde soracaklarimi not aldim .son adet tarihinde de hesaplayabilirsin 3 asagi 5 yukari cikar
Beni arada yokluyor, bazen batma oluyor bazen de vajende keskin bir ağrı oluyor. Uzun sürmüyor ama
Ay iyi bari çok sevindim bu cevaplaraYesss 7. Hafta in ortasindan bildiriyorum. Hala varara ara geliyo gidiyo.
Transfere degilde son adet tarihine gore hesapliyorlar son adet tarihin nedir?Ayy iyi yapmışsın bende not alim ya o kadar heycanliydim ki unuttum, transfer tarihim 16 Nisan'dı