Ben hesaplama bu şekilde ve ultrasona göre yapılıyor diye biliyorumTransfere degilde son adet tarihine gore hesapliyorlar son adet tarihin nedir?
Yok yok normalmiş merak etmeAy iyi bari çok sevindim bu cevaplara
korkmuştum kasık ağrım olunca
Oyle de olabilir ama ben ne zaman gitsem doktora hemsire son adet tarihimi soruyor . Zaten uygulamama da bakinca birebir ayni ciktiBen hesaplama bu şekilde ve ultrasona göre yapılıyor diye biliyorum
Senden daha düşüklerini duydum ben, önemli olan artış. Acil kan sonucunuzu alabileceğiniz başka bir yer yok mu? Böyle durumlarda takip önemli çünkü. Doktorunuz ne diyor? Benim doktorum 32’yi bile paylaşmış hesabında, sizden de düşük yani.Kızlar ya 10. Gün değerim 45 çıktı, çok korkuyorum.
Doktorunun gebelik haberleri durumlarına baktım, hiç benim kadar düşük yok
Burda da en düşük benimki sanırım.
Yarın 2. Test sonucum çıkacak, yüreğim ağzımda bekliyorum.
Evet gayet iyi hayırlı olsunKizlar ben bugun kan verdim.. bugun benim 9nci gunum benim beta 357 cikti normalmi?
Yok canım ile uzak ilcedeyim, devlet var burada sadece. Onda da merkeze kanlar gittiği için ertesi gün çıkıyor sonuç.Senden daha düşüklerini duydum ben, önemli olan artış. Acil kan sonucunuzu alabileceğiniz başka bir yer yok mu? Böyle durumlarda takip önemli çünkü. Doktorunuz ne diyor? Benim doktorum 32’yi bile paylaşmış hesabında, sizden de düşük yani.
7 Nisan canımTransfere degilde son adet tarihine gore hesapliyorlar son adet tarihin nedir?
Hayırlı olsun hamilesinEvet gayet iyi hayırlı olsun
Son adet tarihim 7 nisanTransfere degilde son adet tarihine gore hesapliyorlar son adet tarihin nedir?
Bence kesenin içinde yolk var gibi.Oyyyy
Sadece kese gördün değil mi? Yolk sac ve bebek görünmüyordu ilk muayenede sanırım.
No no ben varım.10.gün 32. 18. Gün 541 çıktı. Canım önemli olan düzgün artması defi hemşire.Kızlar ya 10. Gün değerim 45 çıktı, çok korkuyorum.
Doktorunun gebelik haberleri durumlarına baktım, hiç benim kadar düşük yok
Burda da en düşük benimki sanırım.
Yarın 2. Test sonucum çıkacak, yüreğim ağzımda bekliyorum.
Canım seninle transfer günümüz aynı. Ama benimki 3.gün embriyosuydu. Adanada takip için doktor baktın mı. Ben de adanadayımSon adet tarihim 7 nisan
5. Gün embriyosu transfer edilmişti
Evet canım. Benim sık sık oluyor. Arada hafifliyor ama. Bazen ağrılı oluyor. Adet sancımla aynı ağrı.Pozitif sonuç alan arkadaşlarım , kasık ağrısı yaşıyor musunuz hala acaba ?
Canım ben Dr Burcu Yücesoy'a gidecem önceden de doktorum oydu çok ilgili çok hoş yaklaşıyor hastaya aile gibi oluyorsun vallahi cıvıl cıvıl anlatıyor ilgileniyor dinliyor ben memnunum yaniCanım seninle transfer günümüz aynı. Ama benimki 3.gün embriyosuydu. Adanada takip için doktor baktın mı. Ben de adanadayım
Evet Adana'dayım Dr Burcu Yücesoy öneririm benim doktorum o, istgram sayfası var inceleyinÇok heyecanlandım bu görüntüleremaşallah canım. Sen de adanadasın dimi. Takip için düşündüğün doktor var mı?
Yolk biraz görünüyor gibi dedi. Tüp bebek doktorum bugün.Bence kesenin içinde yolk var gibi.
Canım bana umut oldun.No no ben varım.10.gün 32. 18. Gün 541 çıktı. Canım önemli olan düzgün artması defi hemşire.
Teşekkür ediyorum canım. Dikkate alacağım. Muayene ücretleri nasıl bilgin var mı?Evet Adana'dayım Dr Burcu Yücesoy öneririm benim doktorum o, istgram sayfası var inceleyin