- 22 Şubat 2023
- 9.769
- 10.864
- 37
Sağlıkla gör canım ben işinin kesesini inşallah ❤Henüz randevum gelmedi aşşah izin verirse cuma günü gıtcem hesaba göre bugün 6+1 olduk inşaallah
Malesef çok üzgünüm Allah en kısa zamanda kavuştursun miniğine kuzumKızlar olmadı malesef kendi klinigimde verdiğim testte de 21 çıktı. Rabbim sağlıkla bebislerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Önce tutundu hamileyim deyip sonradan böyle onu kaybetmek çok zormuş. Rabbim kimseye yaşatmasın. Aileler de çok sevinmişti onlara nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.
Hımm bu bilgiyi de ekleyeyim notlarıma ❤Dun doktorum progestoron hormonuna cok alisiyo vucut eger igne saattlerinde oynama olduysa ondan olabilir kanama dedi. Izledigim bi videodada plesanda progestoron hormonu uretiyo demisti
Belirtiler zaten aniden kesilebilirmiş kuzum, keşke benim mide bulantım da biraz kesilse sağlıkla hayırlısıyla. Çok üstünde durma bence ❤Kızlar benim belirtilerim kesildi bi korku bastı içimi pazartesi kalp atışına gidicez şuan 6+1 gitsem de görünmez herhalde değil mi?
Yaa ne güzelYa kızlar doktorum sayfasında paylaşmış , buna bakıp bakıp duruyorum. Böyle görünce ekstra mutlu oldum
Çok tatlılar yaYa benimki de paylaşmış
Ama bilgiler yanlış olmuş biraz
11 yıllık evliyiz ama 2 senedir çocuk istemi vardı.
Pgd tavsiye etmişti yaştan dolayı ama biz yaptirmamistik.
İlk hazirladiklari bilgi kartindan eklemiş hemsireler, dosya içine baksalar görürlerdi diğer bilgileri.
Doktor sağolsun sabah telefonla da aradı, tebrik etti