💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

edahandro güzel kalpli sınıf başkanımız. Daha iyi misin bugün? Ben de çok ajiteydim dünden beri. Yazamadım. Bugün daha iyiyim. Ama merak ediyordum seni.
Canım ben de baya halsizlik var. Prilam işe yaradı gibi mide bulantım azaldı ama ilaç mı kendimden mı bilmiyorum aşırı halsizim ve sersemim. Konuşulanları bile takip edemiyorum. Bugün kanamam gelmedi şükür. Kahverengi lekelenmeler devam ediyor. Senin belirtiler ne alemde? Belirti arama zaten, idrar testi al onu yap, en güzeli o kuzum

Kanama gelmemesi çok güzel gelişme. Lekelenme de geçer yakında. İyi olun ikiniz de inşallah canım. Bunları hamilelik anısı olarak anlatırız inşallah ilerde. Ben kan testi yaptırdım .sonucum iyi çok şükür. İçim biraz daha rahat. % 100 rahatlık haram zaten bize

Ayyy çok sevindim kuşum yaaaa oh çok şükür. Belirtilere takılma gerçekten. Allah sağlıkla devam ettirsin. Çok sevindim

Canım test Günün ne zaman?

S Saliha3445 canım sanırım negatif olmuş yazışmalarından gördüm. En doğru zamanda bebişine kavuşursun inşallah kuzum

Teşekkür ederim canımmm ama daha korkuyorum bakalım pazartesi netleşir bence
Zaten pozitif haberini alınca da hiç bitmiyor korkular, 6. Haftadan sesleniyorum korkularım sanki her gün artıyor ama güzel korkular Rabbim böyle tatlı korkular nasip etsin, bebeklerimize kavuşalım inşallah.

Kııızzz maşallah bugün topiğin hamile günü olmuş tebrik ederim kuzummm ❤❤❤

cinnabon L liyaliya95 SnyKds isminizin yanına hamile çıkartmanıız geliyor
Yaaaa teşekkür ederiz , umarım değerlerimiz katlanarak ilerler testlerde ki çizgilerimiz koyulaşır iyice hamiş çıkartmasını hemen beklemiyordum ağlattı beni

Yaaaa teşekkür ederiz , umarım değerlerimiz katlanarak ilerler testlerde ki çizgilerimiz koyulaşır iyice hamiş çıkartmasını hemen beklemiyordum ağlattı beni
Ah yavru kuşum 4 deneme dile kolay o kadar bekledik ki biz bu hamile çıkartmalarını, görünce insan inanamıyor ben kendime bile koyduğumda saat başı girip bakıyordum gerçek mi diye ❤❤ inşallah hepimizin rüyası gerçek olacak bebişlerimiz gelecek

Canım kesinlikle katılıyorum. İlki daha deneme gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…