- 8 Aralık 2012
- 3.734
- 5.106
- 32
Ya evet 3. Gün embriyosu olduğu için çok çok erken biliyorum inşallah pazartesi daha koyu bir çizgi görürümYaa canım çok erken evet ama var gibi inşallah güzel haberlerini alırız canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya evet 3. Gün embriyosu olduğu için çok çok erken biliyorum inşallah pazartesi daha koyu bir çizgi görürümYaa canım çok erken evet ama var gibi inşallah güzel haberlerini alırız canım
Hayırlı olsun canım , gözün aydınEvet bayanlar doktordan geliyorum çok şükür keseyi ve bebeği besleyen kesenin içini gördük kalp atışı var ama dinletmek istemiyorum çok küçük henüz dedi 5+6 olması lazımmış adete göre ama 6+1 le uyumlu dedi Elhamdurillah
İyiyim kuzum sağolasın dinleniyorum. Çok aktif olamıyorum. Halsizliğim baya çok kuzum sağoledahandro cnm iyi misiniz , hiç uğramadın bugün buralara ?
Haklısın , İlk zamanlar halsizlik ve uyku hali çok oluyor , iyiyseniz sorun yokİyiyim kuzum sağolasın dinleniyorum. Çok aktif olamıyorum. Halsizliğim baya çok kuzum sağol
Gayet guzel uzulmeyin sakin.8. Gün 139.6
10.gün 230.8
Artışlar şimdilik böyle sizce nasıl ilerleme
Allah razı olsun abla hepimizin için göz aydınlıkları istiyorum mevlamdanHayırlı olsun canım , gözün aydın
Sonuç negatifCanım sonucun çıktı mı??
Canım transfer gününüde saydın mı?8. Gün 139.6
10.gün 230.8
%65 artmış gayet yeterli8. Gün 139.6
10.gün 230.8
Çok sevindim canım. Maşallah ya. Yüzümüz hep gülsün işte böyle.Kızlar test fotolarını görünce dayanamadım bende yaptım pazartesi günü 1 tane 3. Gün embriyosu transferi olmuştum. Yani bugün 5. Gün. Çooook çooook erken biliyorum ama evde nasıl olsa bir sürü test bar diye yaptım. Ve çoooook çooooook silik bi çizgi çıktı iyi bi çocuk olursanız sizde görebilirsiniz pazartesi günü tekrar yapacağım ama çok heyecanlıyım şu an Eki Görüntüle 3422757 Eki Görüntüle 3422758
Yaaaa çok Teşekkür ederim , gördün demi sen de 2. ÇizgiyiÇok sevindim canım. Maşallah ya. Yüzümüz hep gülsün işte böyle.
Gördüm gördüm. İyi bir kız olarak tü tü maşallahYaaaa çok Teşekkür ederim , gördün demi sen de 2. Çizgiyi
inşallah pazartesi yaptığımda daha koyu çizgi görürüm
Kız sen test mi yaptın ay sağlıkla koyulaşsın çok sevindimKızlar test fotolarını görünce dayanamadım bende yaptım pazartesi günü 1 tane 3. Gün embriyosu transferi olmuştum. Yani bugün 5. Gün. Çooook çooook erken biliyorum ama evde nasıl olsa bir sürü test bar diye yaptım. Ve çoooook çooooook silik bi çizgi çıktı iyi bi çocuk olursanız sizde görebilirsiniz pazartesi günü tekrar yapacağım ama çok heyecanlıyım şu an Eki Görüntüle 3422757 Eki Görüntüle 3422758
Canım. Benim 2. Denemem senin ilkti sanırım. bu süreçte sitede bir sürü yorum okudum.ilk denemede tutma oranı az geldi bana. Başarılı sonuçlar 2. Ve sonraki denemelerde artıyor sanki. Tabi bu bilimsel araştırma değil. Ama dikkat edersen sen de farkedersin. Yine demeyeceksin inşallah. Ve o denemede şansın çok daha yüksek olacak. Benim ilk denemedeki embriyolarım 4aa, 4ab idi tutmadı. Şimdiki daha düşük kalite şimdilik tuttu. Sonu iyi olur inşallah. Üzülme diyemem. Çok yıpratıcı. Ama yol bitmedi.Sonuç negatif
Allah en doğru zamanda sağlıkla bebeğini sana kavuştursun inşallah kuzumSonuç negatif
sen nasıl oldun ?Gördüm gördüm. İyi bir kız olarak tü tü maşallah