- 9 Nisan 2024
- 192
- 153
- 37
Sağlıkla büyüsün inşallahKızlarr kese ve kalp atışını gördüm 6+0darısı size insallah suan sıkıntı yok dedı doktorum bir ay sonrasına randevu verdi
Valla insan rahatliyor bence yapin , brnim kalbim patlayacak gibi olmustu . Ama sonra dedim ki ya cikmazsa da uzulucem ama uykularim haram olmicak . Resmen panik atak geciriyodum yapayim dedim. 6. Gun yaptim ben cikti . Yani varsa kesin cikar .aslinda 5. Gun embriyosu 2. 3. Gun 3, gun embriyosu 3. 4. Gunde tutunuyor varsa. Malum bizde gec dollenme diye bi durum yok. Max gec tutunma olurÇok fark ediyor mu ya ilk idrar olmazsa çıkmaz mı
ay çıldırıciim. Bekleyemeceğim galiba ya, çarşamba negatifse başımdan aşağı kaynar sular dökülmez bari. Kaçış yok öğreneceğim nasılsa, çok pozitif hissediyordum şu an korkudan bayılmak üzereyim içim karardı pozitif enerji kızlaaarrrr
Maşallah kuzum hayırlı uğurlu olsunKızlarr kese ve kalp atışını gördüm 6+0darısı size insallah suan sıkıntı yok dedı doktorum bir ay sonrasına randevu verdi
Evet ben öyle biliyorum gs kese boyutu crl baş ile kuyruk arası mesafe. Ama yanlış da biliyor olabilirim. Doğrusunu bilen varsa bizi de bilgilendirebilirKızlar crl 0.26 cm diyor bebegın boyu mı oluyor ?
Teşekkür ederim adet tarıhım 16 Mart adete göre 6+0 ultrasonda 5+6 cıktı bir gün var arada karından görülmez sanırsam vajınal baktı korkmayın hiçbir şey olmuyorSağlıkla büyüsün inşallahUltrasonda görünen kaç 6+0 mı uygulama ile aynı mı gidiyormuş ? Bir de karından mı baktı vajinal mi ben vajinal çok korkuyorum.
Burda kanda pozitif görüp idrarda negatif görenleri gördükçe - az da olsa- çekiniyorum. Ama yapacağım dayanamıyorum valla. Geç tutunma olabilir dedi bana doktorumValla insan rahatliyor bence yapin , brnim kalbim patlayacak gibi olmustu . Ama sonra dedim ki ya cikmazsa da uzulucem ama uykularim haram olmicak . Resmen panik atak geciriyodum yapayim dedim. 6. Gun yaptim ben cikti . Yani varsa kesin cikar .aslinda 5. Gun embriyosu 2. 3. Gun 3, gun embriyosu 3. 4. Gunde tutunuyor varsa. Malum bizde gec dollenme diye bi durum yok. Max gec tutunma olurumarim kalbinizdeki olur. Ilk idrar olmasa da cikar sadece biraz daha silik cikar. 1-2 saat tutun oyle yapin
Bir de ultrason kağıdında wd yazan kısım var misal 4w2d gibi : 4week 2 day anlamına geliyor, 4 hafta 2 gün gibi.Kızlar crl 0.26 cm diyor bebegın boyu mı oluyor ?
Teşekkür ederim. Umarım o an korkmam. Biz de atlatırız o süreci inşallah sağlıklaTeşekkür ederim adet tarıhım 16 Mart adete göre 6+0 ultrasonda 5+6 cıktı bir gün var arada karından görülmez sanırsam vajınal baktı korkmayın hiçbir şey olmuyor
O zaman nefesimizi tuttuk testini bekliyoruzBurda kanda pozitif görüp idrarda negatif görenleri gördükçe - az da olsa- çekiniyorum. Ama yapacağım dayanamıyorum valla. Geç tutunma olabilir dedi bana doktorum
Ayy hadi heyecanla bekliyoruzzBurda kanda pozitif görüp idrarda negatif görenleri gördükçe - az da olsa- çekiniyorum. Ama yapacağım dayanamıyorum valla. Geç tutunma olabilir dedi bana doktorum
Al işte zor dayanıyordum zaten işten çıkınca almayı düşünüyorum şuan bende naptın sennnnBurda kanda pozitif görüp idrarda negatif görenleri gördükçe - az da olsa- çekiniyorum. Ama yapacağım dayanamıyorum valla. Geç tutunma olabilir dedi bana doktorum
Benimde transfer dahil 8. Günüm çift embriyo 5. Gün varsa çıkar demi kızlar peki erken gebelik mi yapacağız kaset miAl işte zor dayanıyordum zaten işten çıkınca almayı düşünüyorum şuan bende naptın sennnn
Merhaba canım çok şükür iyiyim değerler güzel geldi keseyi görmeyi bekliyorumKuzucum nasılsın? Verdin mi ikinci kanı?
Ga 5w6d yazıyorBir de ultrason kağıdında wd yazan kısım var misal 4w2d gibi : 4week 2 day anlamına geliyor, 4 hafta 2 gün gibi.
Benim 3.gün tek embryo 8.gün çıkmıştı varsa çıkarBenimde transfer dahil 8. Günüm çift embriyo 5. Gün varsa çıkar demi kızlar peki erken gebelik mi yapacağız kaset mi
Kız sen 20sinde transfer olmuşsun bugün transfer dahil 7.gününBenimde transfer dahil 8. Günüm çift embriyo 5. Gün varsa çıkar demi kızlar peki erken gebelik mi yapacağız kaset mi
Yoksa da ilaydanın dediği gibi ayın 30 unda büyük hayalkırıklığı yaşamayalım bariBenim 3.gün tek embryo 8.gün çıkmıştı varsa çıkar
Maşallah kuzum çok sevindimm ❤Merhaba canım çok şükür iyiyim değerler güzel geldi keseyi görmeyi bekliyorum