- 1 Şubat 2024
- 173
- 170
- 30
Ne güzelBenim 5. gün 1 adet embriyo pgt li oldu :) ve belirtilerim son iki üc gündür hafif adet olcakmisim gibi bi his var gögüslerimde azcik biseyler hissettim okadar :)
Ne güzelçok sevindim şükür rabbime inşallah bende görürüm positivi kaçıncı denemendi peki
görürsün insallah rabbim nasip edicek ben inaniyorum yeterki devamida güzel olsun :) benim ilk denemem buNe güzelçok sevindim şükür rabbime inşallah bende görürüm positivi kaçıncı denemendi peki?
Benim 3 düsügüm oldu ama malesef dogal yollardan hamila kalmistim. O yüzden tüp bebege basvurdum saglikli embriyolar secilsin diye. Istanbulda dr Remzi abali beyAyy ne güzel ilkinde hamile kalmayı herkese nasip etsin inşallahhangi doktorda tedavi oldunuz?
Rabbim ne güzel şimdi nasip etmiş inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınızBenim 3 düsügüm oldu ama malesef dogal yollardan hamila kalmistim. O yüzden tüp bebege basvurdum saglikli embriyolar secilsin diye. Istanbulda dr Remzi abali bey
Amin inşallah :) rabbim isteyen herkese nasip etsinRabbim ne güzel şimdi nasip etmiş inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız
Çok teşekkür ederim canım çok heyecanlıyım inşallah bebeğim benimle olur
Canik.bende ilk transferde aşırı gaz vardı, kinontransferde çok az ilaçta kullanıyordum niye öyleydi bilmiyorum. Ama olumlu yada olumsuz bir belirti değil gazPozitif görenler gaz ağrısı çektiniz mi akşamları artan gaz ağrım var transfer olmadanda kullanıyordum iğne bu şekilde değildi göğüslerimde dolgunduk da vardı transfer öncesi ama bu gaz iyiye mi yoksa kötüye mi bilemedim
BelcikaSen nerde tedavi gördün yurtdışında ?
Gaz normal cnm kacinci gunundesin ?Pozitif görenler gaz ağrısı çektiniz mi akşamları artan gaz ağrım var transfer olmadanda kullanıyordum iğne bu şekilde değildi göğüslerimde dolgunduk da vardı transfer öncesi ama bu gaz iyiye mi yoksa kötüye mi bilemedim
Günaydın canım, salı belli olacak benimCanım nerdesinpozitif haberini bekliyoruzz gözlerimiz yollarda kaldı
Birlikte insallah pozitif görürüzGünaydın canım, salı belli olacak benim
Ay ben dün sandım da çok heyecanlanmıştımGünaydın canım, salı belli olacak benim
Salı gün baya pozitif görecek arakadaşım varBirlikte insallah pozitif görürüz
3 günüm dahaGaz normal cnm kacinci gunundesin ?