💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Aynen öyle, inşallah ❤️
Bu arada ben transferlere çok sıkışık girdim çıkar çıkmaz aşırı sıkıştığım için sürgü verdiler. Yatarak yaptım yani idrarımı, yarım saat sonra da iki kere tuvalete kalktım. Yurtdışında transfer olur olmaz eve gönderiyorlar, bu tarz şeyler etki etmiyor yani. Merak etme.
Evet ben yurtdisindayim. Kendim sordum bi 10 dk yatabilirmiyim kendimi daha rahat hissederim dedim tamam olur dediler yoksa hemen kalk git yani 🤭

Kızlar transferin bugün 10. Günüydü bugün yarın ikinci kanı vericem. Akşam üzeri hafif kahverengi lekelenme yaşadım ağrı yorgunluk hissiyle beraber. Böyle bir şey yaşayan oldu mu :KK43: progestan kapsül kullanıyorum doktorum yarını bekleyelim dedi.
Kuzucum nasılsın? Verdin mi ikinci kanı?

Bende dış gebelik yaşadım ama kese görünmüyo diye hemen anlaşıldı. Kese gördükten sonra ne dış gebeliğinden bahsediyorlar anlamadım 🙄
Bilmiyorum heyecandan stresten ben yanlış anladım sanırım. İlk kan verdiğim hastanede tekrar kan verdim orada da 1100 çıktı sonucum. Bende haberler iyi değil. Allahım kolaylıkla kurtarsın bu durumdan inşallah. Negatif olsaydı da keşke sevincim böyle yarım kalmasaydı.

Bilmiyorum heyecandan stresten ben yanlış anladım sanırım. İlk kan verdiğim hastanede tekrar kan verdim orada da 1100 çıktı sonucum. Bende haberler iyi değil. Allahım kolaylıkla kurtarsın bu durumdan inşallah. Negatif olsaydı da keşke sevincim böyle yarım kalmasaydı.
Offf inanmak istemiyorum 😔 düşmüş mü değerin canım? Ben böyle üzüldüysem sen ne oldun acaba 😔 Allahım yardımcın olsun 🙏

Offf inanmak istemiyorum 😔 düşmüş mü değerin canım? Ben böyle üzüldüysem sen ne oldun acaba 😔 Allahım yardımcın olsun 🙏
Ben zaten doktor dış gebelikten şüphelendiğinde üzülmüştüm farklı bir sonuç beklemiyordum. Ne diyeceğimi bilmiyorum çocuk konusunda şansımı çok mu zorluyorum bilemedim. .

Ben zaten doktor dış gebelikten şüphelendiğinde üzülmüştüm farklı bir sonuç beklemiyordum. Ne diyeceğimi bilmiyorum çocuk konusunda şansımı çok mu zorluyorum bilemedim. .
Bence doğru doktor değil gittiklerin. Baksana aslında tutuyor ama kaybediyorsun. Bunun araştırılması gerekiyor 😥 elbette bu zamana kadar bakmışlardır ama işte birşeyler eksik demek ki. Ben asla fazla zorladığını düşünmüyorum. Bebek sahibi olmak her insanın hakkı. Hele tecavüzcüler, hırsızlar, çocuk yapıp sokağa atanların yanında biz en çok bebek hak eden grubuz 🙏 istemek de en doğal hakkımız. Rabbim bebeğini sana kavuştursun, senin için hep dua edicem kuzum.

Aynen öyle, inşallah ❤️
Bu arada ben transferlere çok sıkışık girdim çıkar çıkmaz aşırı sıkıştığım için sürgü verdiler. Yatarak yaptım yani idrarımı, yarım saat sonra da iki kere tuvalete kalktım. Yurtdışında transfer olur olmaz eve gönderiyorlar, bu tarz şeyler etki etmiyor yani. Merak etme.
Aynen cnm bn yurt dishinda oldul hemen kalkip tolete gidebilirsin eve gidebilirsin diyolar hic yok oyle 1 saat yatma falan yada daha az

Canım ne desem bılemedım sende ikilemde kaldın ne zaman net şekilde belli olur ki kanama vs durumun var mı

Hepimiz anne olmayı hakediyoruz. Lütfen böyle söyleme. Anne olmak isteyen her kadın bunu hakeder. Çok üzücü biliyorum. Ben de 7+6 kalbi durdu kaybettim. 'En azından hamile kalabiliyorum.' de lütfen. Kayıpların sebebine odaklanacak düzgün bir doktor bulman lazım sadece . Duam seninle🙏😔

X