Benimde çok akıntım oluyor ve çok ağrı batmalar oluyor muhtemelen ilaçlardanArkadaşlar bu iğnelerden midir nedir aşırı akıntım var keskin bir kokulu çok afedersiniz ama sormak istedim
Embriyo kaliten nasıldı canımSebepsiz di çok kahroldum yeni yeni toparlanıyorum genetiğe bakılmıştı 7 yumurta topalandı 2 tane sağlıklı gelmişti şuan 1 tane kaldı nisan ayında transferim olucak insallah
Canım benim bir ay rahim dinlendirme yapılacaktı, ama seçim zamanına felan denk gelecek diye bir ay daha erteledik. Nisan ayında transfer olacağım.İnşallah ulaşırlar ya sil baltan başlamak istemiyorum transfer oldun mu sen rahim dinlendirme mi yapıldı
Yaa hadi bakalım inşallah çok güzel sonuçlanır benimde muhtemelen nisan sonuna anca olur transfer hangi ilden hangi ile gidiyorsunuz 8 saat gerçekten çok fazla ya transfer günü zor olmaz mıCanım benim bir ay rahim dinlendirme yapılacaktı, ama seçim zamanına felan denk gelecek diye bir ay daha erteledik. Nisan ayında transfer olacağım.
Böyle olması isabette oldu, çünkü benim rahmin zor toparlandi bence. Ağrım sisligim vs çok oldu, ki ohss riskine karsi baya ilaçta kullandım.
Birde ben başka şehirde oluyorum 8 saat yol sürüyor, yumurta toplamada git gel çok yorucu oldu, biraz dinlenmiş oldum bu konuda da. Transfer aşamasında da 3 kez git gel yapmak gerekiyormuş
Genetiğe de gitti 5 gün emriyosuEmbriyo kaliten nasıldı canım
Kürtaj olmuştum kalıntı var denildi o yüzdenNeden histereskopi istedi doktor
Malatya'nın bir ilçesinden Kayseri'ye gidiyorum.Yaa hadi bakalım inşallah çok güzel sonuçlanır benimde muhtemelen nisan sonuna anca olur transfer hangi ilden hangi ile gidiyorsunuz 8 saat gerçekten çok fazla ya transfer günü zor olmaz mı
Nerde tedavı oluyosunuz aynı şekılde bendede oldu genetıkden geldı 5 gun embrıyosu ama olmadıGenetiğe de gitti 5 gün emriyosu
Galiba evet pazartesi toplama var heyecanlıyımBenimde çok akıntım oluyor ve çok ağrı batmalar oluyor muhtemelen ilaçlardan
Çok geçmiş olsun kalıntıyı nerde gördü ultrasonda mı rahim filminde miKürtaj olmuştum kalıntı var denildi o yüzden
Hayırlısı olur inş bugün kaçıncı gündü toplamadan sonra kiKızlar merhaba
Bugün yine kontrole gittim kanda hormonlarıma bakıldı ve ultrason temiz çıktı. Doktor 29 Mart’ta dondurulmuş embriyo transferimi yapacağını söyledi. İnşallah hayırlısı olur
Sağol canım. Benim Şubat’ta toplanmıştı 2 tane olgunlaştı 1 transfer yapıldı diğeri ise dondurulmuştu. Şubat transferi olumsuz olunca bu sefer dondurulmuş embriyom transfer edilecek canımHayırlısı olur inş bugün kaçıncı gündü toplamadan sonra ki
İnş olur bu sefer nerde tedavi oluyorsunuz ben Fulya bahçeciSağol canım. Benim Şubat’ta toplanmıştı 2 tane olgunlaştı 1 transfer yapıldı diğeri ise dondurulmuştu. Şubat transferi olumsuz olunca bu sefer dondurulmuş embriyom transfer edilecek canım
İzmir su hastanesinde benim oldu 2 aylık gebeydim bilinmeyen sebepten kalbi durdu anlam veremedim şuan elimizde aynı kalitede emriyo var pazartesi kontrolüm var nisan ayı demişti doktorum umarım sağlıkla ilerlerNerde tedavı oluyosunuz aynı şekılde bendede oldu genetıkden geldı 5 gun embrıyosu ama olmadı
Ultrasonda gördü. Rahim filmi histereskopi aynı anda olduÇok geçmiş olsun kalıntıyı nerde gördü ultrasonda mı rahim filminde mi
Merhaba ben 2 regl geçirdim sonra hsg filmi çekildi şimdi regl oldum , 2. Regle yakın bir iğne verdi onu yapıp bir sonraki reglin 3. Günü kontrole gitcem ya i yaklaşık 4 regl oluyorKızlar iyi akşamlar histereskopi sonrası ne zaman transfer olur bilginiz varmı
Arkadaşlar bu iğnelerden midir nedir aşırı akıntım var keskin bir kokulu çok afedersiniz ama sormak istedimerhana
Merhaba benimde akıntım olmuştu , doktor hamilelik simülasyonu gibi bilet bu demişti , hormon verildiği için vücut hamile olduğunda yaşayacaklarını yaşarmış o iğnelerden sonra, benim hafif akıntım oldu ve aşırı uykum oldu meselaArkadaşlar bu iğnelerden midir nedir aşırı akıntım var keskin bir kokulu çok afedersiniz ama sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?