2024 Nisan ayında transfer olacaklar 😇 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

İnşallah ulaşırlar ya sil baltan başlamak istemiyorum transfer oldun mu sen rahim dinlendirme mi yapıldı
Canım benim bir ay rahim dinlendirme yapılacaktı, ama seçim zamanına felan denk gelecek diye bir ay daha erteledik. Nisan ayında transfer olacağım.
Böyle olması isabette oldu, çünkü benim rahmin zor toparlandi bence. Ağrım sisligim vs çok oldu, ki ohss riskine karsi baya ilaçta kullandım.

Birde ben başka şehirde oluyorum 8 saat yol sürüyor, yumurta toplamada git gel çok yorucu oldu, biraz dinlenmiş oldum bu konuda da. Transfer aşamasında da 3 kez git gel yapmak gerekiyormuş

Yaa hadi bakalım inşallah çok güzel sonuçlanır benimde muhtemelen nisan sonuna anca olur transfer hangi ilden hangi ile gidiyorsunuz 8 saat gerçekten çok fazla ya transfer günü zor olmaz mı

Yaa hadi bakalım inşallah çok güzel sonuçlanır benimde muhtemelen nisan sonuna anca olur transfer hangi ilden hangi ile gidiyorsunuz 8 saat gerçekten çok fazla ya transfer günü zor olmaz mı
Malatya'nın bir ilçesinden Kayseri'ye gidiyorum.
Transfer günü bir gün önce gidip bir belki 2 gece kalmayi planlıyorum. İnşallah vaktinde regl olurum da planım tutar.
Transfer hazırlığında da 3 kez gitmek gerecekmis.

Sağol canım. Benim Şubat’ta toplanmıştı 2 tane olgunlaştı 1 transfer yapıldı diğeri ise dondurulmuştu. Şubat transferi olumsuz olunca bu sefer dondurulmuş embriyom transfer edilecek canım
İnş olur bu sefer nerde tedavi oluyorsunuz ben Fulya bahçeci

Nerde tedavı oluyosunuz aynı şekılde bendede oldu genetıkden geldı 5 gun embrıyosu ama olmadı
İzmir su hastanesinde benim oldu 2 aylık gebeydim bilinmeyen sebepten kalbi durdu anlam veremedim şuan elimizde aynı kalitede emriyo var pazartesi kontrolüm var nisan ayı demişti doktorum umarım sağlıkla ilerler

Herkese merhaba bende Nisan ayında transfer olcam inşallah Maslak acıbademde şimdi regli bekliyorum öncesinde bir iğne var onu yapcam sonra 2 hafta içinde regl olacaksın dediler sonrasında 2. Ya da 3 . Gün kontrol olacak , transfer günü planlanacak , umarım her şey yolunda gider çok heyecanlı ve stresliyim , herkes için Hayırlısı olsun inşallah buradan haberleşelim süreç nasıl ilerliyor bilgilendirelim birbirimizi , rahim hazırlık süreci nasıl oluyor mesela:)

Kızlar iyi akşamlar histereskopi sonrası ne zaman transfer olur bilginiz varmı
Merhaba ben 2 regl geçirdim sonra hsg filmi çekildi şimdi regl oldum , 2. Regle yakın bir iğne verdi onu yapıp bir sonraki reglin 3. Günü kontrole gitcem ya i yaklaşık 4 regl oluyor

Arkadaşlar bu iğnelerden midir nedir aşırı akıntım var keskin bir kokulu çok afedersiniz ama sormak istedim
Merhaba benimde akıntım olmuştu , doktor hamilelik simülasyonu gibi bilet bu demişti , hormon verildiği için vücut hamile olduğunda yaşayacaklarını yaşarmış o iğnelerden sonra, benim hafif akıntım oldu ve aşırı uykum oldu mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…