• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar 😇 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Yani evet haklısın ya garanti olması içindir muhtemelen zaten az toplanmıştı onlarda bir bir gidince çok üzüldüm peki sen transfer oldun mu sürecin nasıl ilerledi
Benim donduruldu embriyolar rahim dinlendirme yaptılar eğer herşey yolunda giderse bu ay transfer olacak inşallah.

Merhaba ben 2 regl geçirdim sonra hsg filmi çekildi şimdi regl oldum , 2. Regle yakın bir iğne verdi onu yapıp bir sonraki reglin 3. Günü kontrole gitcem ya i yaklaşık 4 regl oluyor
Bana nisan ayı regl sonrası denildi ama neden sizin okadar uzun sürdü

Anladım inş pozitif görürsünüz ne zaman baktılar peki hormona bende merak ediyorum pazartesi opu olucam
Estrodial yüksekti opudan bı gün önce bakilmisti progesteron da 1.22 çıkmıştı oyuzden hemen transfer yapılmadı henüz daha rahim kendini toparlamadi salı günü gitcem kontrole bakalım ne alemdeyim😄

Herkese merhaba bende Nisan ayında transfer olcam inşallah Maslak acıbademde şimdi regli bekliyorum öncesinde bir iğne var onu yapcam sonra 2 hafta içinde regl olacaksın dediler sonrasında 2. Ya da 3 . Gün kontrol olacak , transfer günü planlanacak , umarım her şey yolunda gider çok heyecanlı ve stresliyim , herkes için Hayırlısı olsun inşallah buradan haberleşelim süreç nasıl ilerliyor bilgilendirelim birbirimizi , rahim hazırlık süreci nasıl oluyor mesela:)
Kime gidiyorsun canım bülent tıraşa mı bi de embriyo kaliten nasıl ? Ben de bu ay transfer olacağım inşallah bne de bahçeci ile acıbadem arasında kalmıştım bahçecide başladım

Embriyoların kalitesi nasıl canım 3. Gün mü 5. Gün mü bir de. Yaşlarımız yakın ben de 36 yaşındayım ama çok kaliteli değil embriyolarım.

Estrodial yüksekti opudan bı gün önce bakilmisti progesteron da 1.22 çıkmıştı oyuzden hemen transfer yapılmadı henüz daha rahim kendini toparlamadi salı günü gitcem kontrole bakalım ne alemdeyim😄
Allah yardımcınız olsun bana bakılmadı neden acaba

Merhaba benimde akıntım olmuştu , doktor hamilelik simülasyonu gibi bilet bu demişti , hormon verildiği için vücut hamile olduğunda yaşayacaklarını yaşarmış o iğnelerden sonra, benim hafif akıntım oldu ve aşırı uykum oldu mesela
İnş ya pazartesi toplama olucak sizin durum nasıl

Malatya'nın bir ilçesinden Kayseri'ye gidiyorum.
Transfer günü bir gün önce gidip bir belki 2 gece kalmayi planlıyorum. İnşallah vaktinde regl olurum da planım tutar.
Transfer hazırlığında da 3 kez gitmek gerecekmis.
Yaa allah yardımcınız olsun yaa gerçekten inşallah emeklerinizin karşılığını sağlıklı hayırlı evlatla alırsınız bir an önce 3 kez gitmek gerektiğini bilmiyordum ben

İni hayırlısıyla olur bana bakılmadı ya neden acaba of

Herkese merhaba bende Nisan ayında transfer olcam inşallah Maslak acıbademde şimdi regli bekliyorum öncesinde bir iğne var onu yapcam sonra 2 hafta içinde regl olacaksın dediler sonrasında 2. Ya da 3 . Gün kontrol olacak , transfer günü planlanacak , umarım her şey yolunda gider çok heyecanlı ve stresliyim , herkes için Hayırlısı olsun inşallah buradan haberleşelim süreç nasıl ilerliyor bilgilendirelim birbirimizi , rahim hazırlık süreci nasıl oluyor mesela:)
Merhabalar iğne ne için olucaksınız

Back