- 20 Mart 2024
- 65
- 54
- 3
- 37
Önce bakıldı daha sonra opuda dinlendirme verdiler. Bence şuan transferi düşünme opuda kaç yumurtan toplandı kaçı kaliteli kaçı blast oldu. Bende çok yumurta toplandı ama beklediğim gibi olmadı orta kalite iki embriyom kaldı, ki zaten opudan sonra transfer olmak istemezdim. Rahim yoruluyor. Ağrılar oluyor vs. Sağlıklı olması açısından dinlendirme veriyolar bazenÖnce mi sonra mı peki
Benim havuz yöntemi yapıldı ve sonrasında histereskopi ameliyatı oldum omdan uzadı süreç temmuz ayından beri uğraşıyoruzBana nisan ayı regl sonrası denildi ama neden sizin okadar uzun sürdü
Ben Bülent tıraşa gidiyorum kalite ile ilgili bilet söylemediler sanırım bu gittiğimde söyleyecekler temmuz ayından beri uğraşıyoruz amh düşüklüğü var bende havuz yönteminde toplam 8 tane 3. Gün embriyosu oluşmuş ama Bülent hoca 3 günde dondurup gidişata göre bakıyormuş sizin kaç embriyonuz var ve rahim hazırlık sürecinde bişey dendi mi şunu yap bunu yapma gibiKime gidiyorsun canım bülent tıraşa mı bi de embriyo kaliten nasıl ? Ben de bu ay transfer olacağım inşallah bne de bahçeci ile acıbadem arasında kalmıştım bahçecide başladım
Nisan da transfer dendi , 7 nisanda bir iğne verdiler onu olcam sonra 2 hafta içinde regl olacaksın olmadan kan tahlili vermen gerekiyor dediler b 12 d vitamini vs bakılacak bir liste verdiler sonrasında reglin 2. Ya da 3 günü gel dedilerİnş ya pazartesi toplama olucak sizin durum nasıl
Merhabalar iğne ne için olucaksılucr
lucrin depot iğnenin adıMerhabalar iğne ne için olucaksınız
Rabbim bütün çabalarımızı önümüze çıkarsın hepimizin gönlüne göre olsun herşeyBenim havuz yöntemi yapıldı ve sonrasında histereskopi ameliyatı oldum omdan uzadı süreç temmuz ayından beri uğraşıyoruz
Histerekopi neden yapılıyor canım ?Benim havuz yöntemi yapıldı ve sonrasında histereskopi ameliyatı oldum omdan uzadı süreç temmuz ayından beri uğraşıyoruz
İnş pozitif götürürsünüzNisan da transfer dendi , 7 nisanda bir iğne verdiler onu olcam sonra 2 hafta içinde regl olacaksın olmadan kan tahlili vermen gerekiyor dediler b 12 d vitamini vs bakılacak bir liste verdiler sonrasında reglin 2. Ya da 3 günü gel dediler
Ya bana bakılmadı neden acabaÖnce mi sonra mı peki
Anladım sağolun inş hepimiz mutlu oluruzÖnce bakıldı daha sonra opuda dinlendirme verdiler. Bence şuan transferi düşünme opuda kaç yumurtan toplandı kaçı kaliteli kaçı blast oldu. Bende çok yumurta toplandı ama beklediğim gibi olmadı orta kalite iki embriyom kaldı, ki zaten opudan sonra transfer olmak istemezdim. Rahim yoruluyor. Ağrılar oluyor vs. Sağlıklı olması açısından dinlendirme veriyolar bazen
Rahimde bir anormallik varsa yapılıyor ben içim rahmimde çökme vardı ondan yapıldıHisterekopi neden yapılıyor canım ?
Anladım canim.Rahimde bir anormallik varsa yapılıyor ben içim rahmimde çökme vardı ondan yapıldı
Vala ben pek ümitli değilim doktor da pek iyi konuşmadı psikolojim çok etkilendi aile hayatıma da yansıdı. Embriyo kalitem iyi değil. Ümidim de yok açıkçası yaptırmak içn yaptırmak gibi olacak benimki.Anladım sağolun inş hepimiz mutlu oluruz
Görüntüsünü ekliyorumMerhaba kızlar ŞIRNAK-DİYARBAKIR-BATMAN şehirlerinde gonal f 900 ihtiyacı olan varsa özelden ulaşabilir. Hiç kullanılmadı, açılmadı. Doktorum fazladan aldırmıştı elimde kaldı. Son kullanma tarihi nisan ayı. Buz aküsü ile gönderilecektir. Aldığım günden beri buzdolabından çıkarmadım
Olumsuz düşünme sakın tedavi olmadığını düşün normal yolla gebe kaldın aynı sperm aynı yumurta yine döllenip bebeğiniz olucaktı. Tedavi ile gebe kaldığımız için çok hassas oluyoruz iyi düşün iyi olsun kuzum rabbim büyük niyetini güzel eyleVala ben pek ümitli değilim doktor da pek iyi konuşmadı psikolojim çok etkilendi aile hayatıma da yansıdı. Embriyo kalitem iyi değil. Ümidim de yok açıkçası yaptırmak içn yaptırmak gibi olacak benimki.
Yok canım kocamın da çok umrunda değil açıkçası varsa yoksa ailesi sürekli oraya gidelim diyor karısı mı var bebeği mi olacak kadının psikolojisi nasıl çok umrunda değil. Oraya gidince de ben hiç dinlenemiyorum eltiler görümce kızlar hepsi çok tembel tüm işler kayınvalidemle bana kalıyor opu sonrası bile dinlenemedim.Olumsuz düşünme sakın tedavi olmadığını düşün normal yolla gebe kaldın aynı sperm aynı yumurta yine döllenip bebeğiniz olucaktı. Tedavi ile gebe kaldığımız için çok hassas oluyoruz iyi düşün iyi olsun kuzum rabbim büyük niyetini güzel eyle
Canım imsallah en yakın zamanda mutlu haberi alırsın. Senin için dua edeceğim.Yok canım kocamın da çok umrunda değil açıkçası varsa yoksa ailesi sürekli oraya gidelim diyor karısı mı var bebeği mi olacak kadının psikolojisi nasıl çok umrunda değil. Oraya gidince de ben hiç dinlenemiyorum eltiler görümce kızlar hepsi çok tembel tüm işler kayınvalidemle bana kalıyor opu sonrası bile dinlenemedim.
Kıyamam ilk dönem bende aynı şeyleri yaşadım. Doktorumla yalnız konuştum eşim ile konuşmasını istedim sende öyle yap. Benim eşimde. Ne gerekiyorsa yapın diyordu doktora bir sürü operasyon iğne hap vücut anatomim değişti piskolojimde bozuldu aile de bilmiyor tedavi süreci bunalmıştım çok doktorumla konuşmak iyi geldi oda eşimle konuştu benim haberim yokmuş gibi farkındalık yarattı üzülme umarım herşey güzel olurYok canım kocamın da çok umrunda değil açıkçası varsa yoksa ailesi sürekli oraya gidelim diyor karısı mı var bebeği mi olacak kadının psikolojisi nasıl çok umrunda değil. Oraya gidince de ben hiç dinlenemiyorum eltiler görümce kızlar hepsi çok tembel tüm işler kayınvalidemle bana kalıyor opu sonrası bile dinlenemedim.
İnanın bende yaptırmak için yaptırıyorum tedavi başından beri eşimle sorunlarımız dağ gibi oldu bir gün gülmedim o yüzden hiç umudum yok yüne rabbimize sığınalımVala ben pek ümitli değilim doktor da pek iyi konuşmadı psikolojim çok etkilendi aile hayatıma da yansıdı. Embriyo kalitem iyi değil. Ümidim de yok açıkçası yaptırmak içn yaptırmak gibi olacak benimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?