- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- En iyi cevaplar
- 1
- 372
- 43
- 31
Merhaba neden taze transfer yapmadılar acaba. Merak ettimMerhaba 8 Mart'ta opu oldum 4 embriyom var şuan dondurulmuş, estrofem kullanıyorum nisan 6da muhtemelen transfer yapilacak tabi herşey yolunda giderse.. bu arada yaş 35
Neden histereskopi istedi doktorKızlar iyi akşamlar histereskopi sonrası ne zaman transfer olur bilginiz varmı
Anladım inş pozitif görürsünüz ne zaman baktılar peki hormona bende merak ediyorum pazartesi opu olucamHormonlarim yüksekti bı de opudan sonra rahim dinlensin dedi doktor
Bilgim yok ama inş yaşar yavrunuz nerde tedavi oluyorsunuz sorununuz neydi bende bahçeci de tedavi oluyorum pazartesi opu olucamKızlar ya pazartesi günü opu vardı 4 tane olgun yumurta toplanmıştı 1. Gün aradılar 4 tanesi de döllenmeye başladı dediler 3. Gün aradılar 3 tanesi 3. Güne ulaştı biri biraz daha ağırdan geliyor ama yetişir gibi dediler bu gün 5. Gün sabah erkenden aradılar 2 tanesi durdu 2 tanesi 5. Gün için daha ulaşmadı ama devam ediyor bir gün daha bekleyeceğiz yarın belli olacak dediler çok moralim bozuldu böyle bişey yaşayan oldu mu durur mu acaba diğerleri de ya
Aa bende bahçeciye gidiyorum ya inşallah yaşar çok gerildim duyunca çok korkuyorum 4 yıllık evliyiz sorun yok dediler sürekli doktorlar ilaç tedavisiyle olmadı aşılama yaptık olmadı en son tüp bebek yapma kararı aldık siz pekiBilgim yok ama inş yaşar yavrunuz nerde tedavi oluyorsunuz sorununuz neydi bende bahçeci de tedavi oluyorum pazartesi opu olucam
Benim eşimin sperm sayısı düşük benimde tek tüp sorunlu bi kimyasalım var Güvenç beyleyiz herkes labarotavr övüyordu ondan burayı seçtik hangi doktor sizin rahim filmi çektirdiniz değil miAa bende bahçeciye gidiyorum ya inşallah yaşar çok gerildim duyunca çok korkuyorum 4 yıllık evliyiz sorun yok dediler sürekli doktorlar ilaç tedavisiyle olmadı aşılama yaptık olmadı en son tüp bebek yapma kararı aldık siz peki
Şey kısmını da anlamıyorum ondan soruyorum neden 3. Gün dondurmadılar yada 4. Gün acaba 2 tanesi durmuş durmasını mı beklediler kafamda kırk tilkiBenim eşimin sperm sayısı düşük benimde tek tüp sorunlu bi kimyasalım var Güvenç beyleyiz herkes labarotavr övüyordu ondan burayı seçtik hangi doktor sizin rahim filmi çektirdiniz değil mi
Asistan ile görüşmediniz mi hangi doktor sizin inanın bilmiyorumŞey kısmını da anlamıyorum ondan soruyorum neden 3. Gün dondurmadılar yada 4. Gün acaba 2 tanesi durmuş durmasını mı beklediler kafamda kırk tilki
İnş pozitif görürüz ikimizdeEvet evet rahim filmi çektirdim aşılamadan önce ben bursa bahçecideyim evet çok önerdiler başarı oranı da gerçekten yüksek ama bilmiyorum nasip meselesi
İnşallah sağlıkla tez zamanda bebeklerimizin müjdesini alırız ya garanti olması için bekliyorlar sanırım ilk görüşme de doktor demişti labaratuvar olarak ihtimal değil kesin embriyo transferi yapmak önemli olan sırf transfer olsun diye yapmam en güzel en sağlıklı embriyo ararım demişti inşallah güzel şeyler olur onlarda durmazİnş pozitif görürüz ikimizde
İnş kardeşim inşallahİnşallah sağlıkla tez zamanda bebeklerimizin müjdesini alırız ya garanti olması için bekliyorlar sanırım ilk görüşme de doktor demişti labaratuvar olarak ihtimal değil kesin embriyo transferi yapmak önemli olan sırf transfer olsun diye yapmam en güzel en sağlıklı embriyo ararım demişti inşallah güzel şeyler olur onlarda durmaz
Canım benim de 5. Günde dondurduklari da oldu, 6. Günde de. Bazıları geriden gelip 5. Gündeki hücre sayısına 6. Gün ulaştığı için beklediler.Şey kısmını da anlamıyorum ondan soruyorum neden 3. Gün dondurmadılar yada 4. Gün acaba 2 tanesi durmuş durmasını mı beklediler kafamda kırk tilki
Hmm anladım. Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri nasip etsin.Benim normal yolla olan 3 gebeliğim var kalp atışı durması nedeniyle sonlandı o yüzden genetik tanılı tüp bebek kararı verdik
Canım ben de bahçecideyim.hızlarına ve hücre bölünmesine bakıyolar sanırım eğer 5. Güne gidecek gibiyse 3.gün dondurmayıp 5. Güne blasta ulaşmasını bekliyolar. Beni de aramışları 14 embriyodan sadece birinin hızı iyiydi ve mecburen 3. Gün dondurdular onu kaybetmemek için, embriyoloğu arayıp sormuştum ben diğerleri durdurur mu gelişmesini diye bişey diyemem sonradan da gelişen oluyor dedi. Nitekim bi tanesi sonradan gelişip 6. Günde blast oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun içini ferah tut eğer gitmeyeceğini bilseler 3. Gün dondururlardı benimki gibi.Şey kısmını da anlamıyorum ondan soruyorum neden 3. Gün dondurmadılar yada 4. Gün acaba 2 tanesi durmuş durmasını mı beklediler kafamda kırk tilki
İnşallah ulaşırlar ya sil baltan başlamak istemiyorum transfer oldun mu sen rahim dinlendirme mi yapıldıCanım benim de 5. Günde dondurduklari da oldu, 6. Günde de. Bazıları geriden gelip 5. Gündeki hücre sayısına 6. Gün ulaştığı için beklediler.
Yani evet haklısın ya garanti olması içindir muhtemelen zaten az toplanmıştı onlarda bir bir gidince çok üzüldüm peki sen transfer oldun mu sürecin nasıl ilerlediCanım ben de bahçecideyim.hızlarına ve hücre bölünmesine bakıyolar sanırım eğer 5. Güne gidecek gibiyse 3.gün dondurmayıp 5. Güne blasta ulaşmasını bekliyolar. Beni de aramışları 14 embriyodan sadece birinin hızı iyiydi ve mecburen 3. Gün dondurdular onu kaybetmemek için, embriyoloğu arayıp sormuştum ben diğerleri durdurur mu gelişmesini diye bişey diyemem sonradan da gelişen oluyor dedi. Nitekim bi tanesi sonradan gelişip 6. Günde blast oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun içini ferah tut eğer gitmeyeceğini bilseler 3. Gün dondururlardı benimki gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?