- 20 Mart 2024
- 65
- 54
- 3
- 37
Benim donduruldu embriyolar rahim dinlendirme yaptılar eğer herşey yolunda giderse bu ay transfer olacak inşallah.Yani evet haklısın ya garanti olması içindir muhtemelen zaten az toplanmıştı onlarda bir bir gidince çok üzüldüm peki sen transfer oldun mu sürecin nasıl ilerledi
Yaş kaç canım ben de bahçecideyim fulyada.Bilgim yok ama inş yaşar yavrunuz nerde tedavi oluyorsunuz sorununuz neydi bende bahçeci de tedavi oluyorum pazartesi opu olucam
Bana nisan ayı regl sonrası denildi ama neden sizin okadar uzun sürdüMerhaba ben 2 regl geçirdim sonra hsg filmi çekildi şimdi regl oldum , 2. Regle yakın bir iğne verdi onu yapıp bir sonraki reglin 3. Günü kontrole gitcem ya i yaklaşık 4 regl oluyor
Estrodial yüksekti opudan bı gün önce bakilmisti progesteron da 1.22 çıkmıştı oyuzden hemen transfer yapılmadı henüz daha rahim kendini toparlamadi salı günü gitcem kontrole bakalım ne alemdeyimAnladım inş pozitif görürsünüz ne zaman baktılar peki hormona bende merak ediyorum pazartesi opu olucam
Kime gidiyorsun canım bülent tıraşa mı bi de embriyo kaliten nasıl ? Ben de bu ay transfer olacağım inşallah bne de bahçeci ile acıbadem arasında kalmıştım bahçecide başladımHerkese merhaba bende Nisan ayında transfer olcam inşallah Maslak acıbademde şimdi regli bekliyorum öncesinde bir iğne var onu yapcam sonra 2 hafta içinde regl olacaksın dediler sonrasında 2. Ya da 3 . Gün kontrol olacak , transfer günü planlanacak , umarım her şey yolunda gider çok heyecanlı ve stresliyim , herkes için Hayırlısı olsun inşallah buradan haberleşelim süreç nasıl ilerliyor bilgilendirelim birbirimizi , rahim hazırlık süreci nasıl oluyor mesela:)
Estrodial yüksekti opudan bı gün önce bakilmisti progesteron da 1.22 çıkmıştı oyuzden hemen transfer yapılmadı henüz daha rahim kendini toparlamadi salı günü gitcem kontrole bakalım ne alemdeyim
Allah yardımcınız olsun bana bakılmadı neden acabaEstrodial yüksekti opudan bı gün önce bakilmisti progesteron da 1.22 çıkmıştı oyuzden hemen transfer yapılmadı henüz daha rahim kendini toparlamadi salı günü gitcem kontrole bakalım ne alemdeyim
31 sizinYaş kaç canım ben de bahçecideyim fulyada.
Size opudan önce yada sonra kan tahlili yapıldı mı hormonlara bakıldı mıYaş kaç canım ben de bahçecideyim fulyada.
İnş ya pazartesi toplama olucak sizin durum nasılMerhaba benimde akıntım olmuştu , doktor hamilelik simülasyonu gibi bilet bu demişti , hormon verildiği için vücut hamile olduğunda yaşayacaklarını yaşarmış o iğnelerden sonra, benim hafif akıntım oldu ve aşırı uykum oldu mesela
Yaa allah yardımcınız olsun yaa gerçekten inşallah emeklerinizin karşılığını sağlıklı hayırlı evlatla alırsınız bir an önce 3 kez gitmek gerektiğini bilmiyordum benMalatya'nın bir ilçesinden Kayseri'ye gidiyorum.
Transfer günü bir gün önce gidip bir belki 2 gece kalmayi planlıyorum. İnşallah vaktinde regl olurum da planım tutar.
Transfer hazırlığında da 3 kez gitmek gerecekmis.
Ayy hadi bakalım kaliteli bir sürü toplarlar inşallah yumurta toplama kolay olur kendini hiç germe hiç bir şey hissetmiyoruzGaliba evet pazartesi toplama var heyecanlıyım
İnşallah canım en kolayından en sağlıklısı olsun hepimizin. Ben Acıbadem Atakent’teyim canım bu 3. deneme olacak. Eğer bu sefer de olmazsa değiştireceğimİnş olur bu sefer nerde tedavi oluyorsunuz ben Fulya bahçeci
Yiğit Çakıroğlu benim doktorumKime gidiyorsun canım bülent tıraşa mı bi de embriyo kaliten nasıl ? Ben de bu ay transfer olacağım inşallah bne de bahçeci ile acıbadem arasında kalmıştım bahçecide başladım
Evet bakıldı.Size opudan önce yada sonra kan tahlili yapıldı mı hormonlara bakıldı mı
Önce mi sonra mı pekiEvet bakıldı.
İnş sonrası daha heyecanlı transfer hemen olsun istiyorumAyy hadi bakalım kaliteli bir sürü toplarlar inşallah yumurta toplama kolay olur kendini hiç germe hiç bir şey hissetmiyoruz
İni hayırlısıyla olur bana bakılmadı ya neden acaba ofEstrodial yüksekti opudan bı gün önce bakilmisti progesteron da 1.22 çıkmıştı oyuzden hemen transfer yapılmadı henüz daha rahim kendini toparlamadi salı günü gitcem kontrole bakalım ne alemdeyim
Merhabalar iğne ne için olucaksınızHerkese merhaba bende Nisan ayında transfer olcam inşallah Maslak acıbademde şimdi regli bekliyorum öncesinde bir iğne var onu yapcam sonra 2 hafta içinde regl olacaksın dediler sonrasında 2. Ya da 3 . Gün kontrol olacak , transfer günü planlanacak , umarım her şey yolunda gider çok heyecanlı ve stresliyim , herkes için Hayırlısı olsun inşallah buradan haberleşelim süreç nasıl ilerliyor bilgilendirelim birbirimizi , rahim hazırlık süreci nasıl oluyor mesela:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?