2024 Nisan ayında transfer olacaklar 😇 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Yani evet haklısın ya garanti olması içindir muhtemelen zaten az toplanmıştı onlarda bir bir gidince çok üzüldüm peki sen transfer oldun mu sürecin nasıl ilerledi
Benim donduruldu embriyolar rahim dinlendirme yaptılar eğer herşey yolunda giderse bu ay transfer olacak inşallah.

Merhaba ben 2 regl geçirdim sonra hsg filmi çekildi şimdi regl oldum , 2. Regle yakın bir iğne verdi onu yapıp bir sonraki reglin 3. Günü kontrole gitcem ya i yaklaşık 4 regl oluyor
Bana nisan ayı regl sonrası denildi ama neden sizin okadar uzun sürdü

Anladım inş pozitif görürsünüz ne zaman baktılar peki hormona bende merak ediyorum pazartesi opu olucam
Estrodial yüksekti opudan bı gün önce bakilmisti progesteron da 1.22 çıkmıştı oyuzden hemen transfer yapılmadı henüz daha rahim kendini toparlamadi salı günü gitcem kontrole bakalım ne alemdeyim

Kime gidiyorsun canım bülent tıraşa mı bi de embriyo kaliten nasıl ? Ben de bu ay transfer olacağım inşallah bne de bahçeci ile acıbadem arasında kalmıştım bahçecide başladım

Embriyoların kalitesi nasıl canım 3. Gün mü 5. Gün mü bir de. Yaşlarımız yakın ben de 36 yaşındayım ama çok kaliteli değil embriyolarım.

Estrodial yüksekti opudan bı gün önce bakilmisti progesteron da 1.22 çıkmıştı oyuzden hemen transfer yapılmadı henüz daha rahim kendini toparlamadi salı günü gitcem kontrole bakalım ne alemdeyim
Allah yardımcınız olsun bana bakılmadı neden acaba

İnş ya pazartesi toplama olucak sizin durum nasıl

Yaa allah yardımcınız olsun yaa gerçekten inşallah emeklerinizin karşılığını sağlıklı hayırlı evlatla alırsınız bir an önce 3 kez gitmek gerektiğini bilmiyordum ben

İni hayırlısıyla olur bana bakılmadı ya neden acaba of

Merhabalar iğne ne için olucaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…