- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- En iyi cevaplar
- 1
- 372
- 43
- 31
Vallahi sormadım saydı ama heyecandan aklımda kalmadıKaç yumurta görünüyor canım m
Ananas ı çok duyuyorumBenim ardışık transfer olacak muhtemelen. Doktorla öyle karar aldık çünkü sadece elimizde 1 adet 3. Gün embriyosu ve 1 adet 6. Gün embriyosu var aynı gün olmuyor farklı günlerde gelişimleri tamamlandığı için 2 gün arayla transfer yapılacak tabi dondurulmuş embriyolar çözülürken bozulmaya uğramazsa.bayram öncesi tranfsfer olacağım bayramda ziyaretçi kabul edemem büyük ihtimalle. Bu süreçte nasıl beslenmemiz lazım acaba, avakado öneriyorlar bir de ananas.
Kaç olması gerekiyorVallahi sormadım saydı ama heyecandan aklımda kalmadı
Endometrum 10 mm o aklımda kalmış sadeceKaç olması gerekiyor
AminMerhabalar kızlar benim de ocak ayında opu oldu genetik taramalı olduğu için biraz uzun sürdü kısmetse nisan ayında transfer olacağım herkese bol şans diliyorum
Transfer için rahim kalın olması gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum kaç ölçtülerBende dün kontrole gittim reglin 3. Günü rahim yeterince incelmemiş dedi doktorum
yarın tekrar çağırdı yarın istediği inceliğe ulaşırsa estrofem başlayacağız her şey yolunda giderse 13 Nisan için transfer planlıyorlar
Evet transfer için kalın olması gerekiyor ama önce inceltip sonra kalınlaştıracağız dediler dün ölçümde 6.4 çıktı estraform başlamak için 6nın altında olması gerekiyor dediler yarın tekrar kontrol bu benim ikinci denemem genetik tanılı olduğu için doktorum çok hassas davranıyorTransfer için rahim kalın olması gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum kaç ölçtüler
Çok teşekkür ederim. Bilgilendirmeleriniz için. Umarım şifa olur bol şans diliyorumDün kontrolüm vardı bu üç şahs arttırıcı işlem için bilgi aldım
Gebelik aşısı transferden önceki son kontrolde yani 4-5 gün önce yapılıyormuş,rahim filmi gibi kısa sürede enjekte ediliyormuş,aynı gün kasılma önleyici serum damar yolundan veriliyormuş (2saat kadar sürüyormuş)embriyo yapıştırma da transferden 20 dakika önce özel bir solüsyon da tutulup öyle transfer yapılıyor dediler
Yarın kontrolde belli olacak ama muhtemelen ben hepsini deneyeceğim
Henüz kan alınmadı transferden ortalama beş gün önce yapılacağı için sadece konuştuk şimdilikGebelik aşısı için sizden kan alındı mı?
Rica etsem gebelik aşısı ve kasılma serumu diye adlandırılan uygulamaların tam ve doğru ismini öğrenip yazabilir misiniz? Kasılma serumu intralipid serumla aynı şey mi? Gebelik aşısı prp yöntemi ile aynı şey mi?
Teşekkür ederim. İnternetten araştırdığım kadarıyla gebelik aşısı için kişiden kan alınıp solisyonlarla hazırlanan sıvı enjekte ediliyormuş. Prp işlemi de buna benzer olduğu için aynı mı diye düşündüm. Gebelik aşısı için sizden kan alacaklar mı bu konu hakkında zamanı gelince size aşı yapıldığı zaman haber verir misiniz? Eczanelere sordum öyle bir aşıyı hiç duymadıklarını söylediler.Henüz kan alınmadı transferden ortalama beş gün önce yapılacağı için sadece konuştuk şimdilik
PRP yumurtalıkları yapılan bir işlem bu gebelik aşısı rahime enjekte edilen bir sıvı oluyormuş
Aslına bakarsanız aşı olarak geçiyor ama kendi kanınızdan ayrıştırma ile oluşturulan özel bir serum diğer adı da bağışıklık baskılayıcı olarak da geçiyor rahimin transfer edilen embriyoyu yabancı madde algılayıp zarar vermemesi için yapılıyor dediler bana rahmi uyutuyor dedi özetle doktorumTeşekkür ederim. İnternetten araştırdığım kadarıyla gebelik aşısı için kişiden kan alınıp solisyonlarla hazırlanan sıvı enjekte ediliyormuş. Prp işlemi de buna benzer olduğu için aynı mı diye düşündüm. Gebelik aşısı için sizden kan alacaklar mı bu konu hakkında zamanı gelince size aşı yapıldığı zaman haber verir misiniz? Eczanelere sordum öyle bir aşıyı hiç duymadıklarını söylediler.
Kız nasıl aklında kalmaz 5_10 bunlar çok önemli rakamlar ,Vallahi sormadım saydı ama heyecandan aklımda kalmadı
Kız nasıl aklında kalmaz 5_10 bunlar çok önemli rakamlar ,
doktorda bana özel saymadı zaten ölçtü biçti saydı hemşire not etti ne bilim ya eksik olsa söylerdi heralde ne bilim ofKız nasıl aklında kalmaz 5_10 bunlar çok önemli rakamlar ,
Allah hepımızı sevındırsın bende Ankara Tarık Aksu HRS hastanesiKızlar merhaba benimde 2 aşılama olumsuz malum yaş 41
oldu yıllardır deniyoruz hep bir umut aşılama 1.si düşük 2.si hiç tutmadı bizde iyice yaş ilerlemeden tüp bebek tedavisi yapalım dedik bide maddi toparlama sürdü , benim transfer nisanmi olur bilmiyorum ama nisanda opu olacakmış 20 si gibi ,ama biz mümkün olursa genetiğe gitsin istiyoruz. Bayramda ilaçları kullanmaya başlayagim bakalım. Nasip olursa benim ki mayıs hatta haziranı bulur o zaman ilk deneme heyecan çok. Sizinlerin hangi şehir bu arada benim Ankara dr Kubilay vicdan
Merhaba 8 Mart'ta opu oldum 4 embriyom var şuan dondurulmuş, estrofem kullanıyorum nisan 6da muhtemelen transfer yapilacak tabi herşey yolunda giderse.. bu arada yaş 35Merhaba, ortak olmak isteyenleri beklerimNisan ayında transfer olacaklar dertleşelim mi nasıl besleniyorsunuz? Neler yapıyorsunuz?
Neden genetiğe gidiyor canım, benim merak ettiğim bi konuda o yüzden soruyorum.Merhabalar kızlar benim de ocak ayında opu oldu genetik taramalı olduğu için biraz uzun sürdü kısmetse nisan ayında transfer olacağım herkese bol şans diliyorum
Benim normal yolla olan 3 gebeliğim var kalp atışı durması nedeniyle sonlandı o yüzden genetik tanılı tüp bebek kararı verdikNeden genetiğe gidiyor canım, benim merak ettiğim bi konuda o yüzden soruyorum.
AmiinnnAllah hepımızı sevındırsın bende Ankara Tarık Aksu HRS hastanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?