2024 Nisan ayında transfer olacaklar 😇 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Ananas ı çok duyuyorum
Özellikle protein almaya özen gösterin ve bol su dediler,diyetisyenim elma,pancar ve çip kuruyemiş tavsiye etti

Transfer için rahim kalın olması gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum kaç ölçtüler

Yok sanırım kateteri vs onu deneyecekler ve sıvı gönderecekler ama tam bilmiyorum yine idrara sıkışık olmam gerekiyormuş net bildiğim şey o

Transfer için rahim kalın olması gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum kaç ölçtüler
Evet transfer için kalın olması gerekiyor ama önce inceltip sonra kalınlaştıracağız dediler dün ölçümde 6.4 çıktı estraform başlamak için 6nın altında olması gerekiyor dediler yarın tekrar kontrol bu benim ikinci denemem genetik tanılı olduğu için doktorum çok hassas davranıyor

Çok teşekkür ederim. Bilgilendirmeleriniz için. Umarım şifa olur bol şans diliyorum Gebelik aşısı için sizden kan alındı mı?
Rica etsem gebelik aşısı ve kasılma serumu diye adlandırılan uygulamaların tam ve doğru ismini öğrenip yazabilir misiniz? Kasılma serumu intralipid serumla aynı şey mi? Gebelik aşısı prp yöntemi ile aynı şey mi?

Henüz kan alınmadı transferden ortalama beş gün önce yapılacağı için sadece konuştuk şimdilik
PRP yumurtalıkları yapılan bir işlem bu gebelik aşısı rahime enjekte edilen bir sıvı oluyormuş

Teşekkür ederim. İnternetten araştırdığım kadarıyla gebelik aşısı için kişiden kan alınıp solisyonlarla hazırlanan sıvı enjekte ediliyormuş. Prp işlemi de buna benzer olduğu için aynı mı diye düşündüm. Gebelik aşısı için sizden kan alacaklar mı bu konu hakkında zamanı gelince size aşı yapıldığı zaman haber verir misiniz? Eczanelere sordum öyle bir aşıyı hiç duymadıklarını söylediler.

Aslına bakarsanız aşı olarak geçiyor ama kendi kanınızdan ayrıştırma ile oluşturulan özel bir serum diğer adı da bağışıklık baskılayıcı olarak da geçiyor rahimin transfer edilen embriyoyu yabancı madde algılayıp zarar vermemesi için yapılıyor dediler bana rahmi uyutuyor dedi özetle doktorum
Kan alınarak yapılacak elbette haber veririm

Allah hepımızı sevındırsın bende Ankara Tarık Aksu HRS hastanesi

Merhaba, ortak olmak isteyenleri beklerim Nisan ayında transfer olacaklar dertleşelim mi nasıl besleniyorsunuz? Neler yapıyorsunuz?
Merhaba 8 Mart'ta opu oldum 4 embriyom var şuan dondurulmuş, estrofem kullanıyorum nisan 6da muhtemelen transfer yapilacak tabi herşey yolunda giderse.. bu arada yaş 35

Merhabalar kızlar benim de ocak ayında opu oldu genetik taramalı olduğu için biraz uzun sürdü kısmetse nisan ayında transfer olacağım herkese bol şans diliyorum
Neden genetiğe gidiyor canım, benim merak ettiğim bi konuda o yüzden soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…