Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Usulca sal kardeş, usulca sal…Arkadaslar su an gazdan caaaat diye catlamak üzereyim, ne yapabilirim, hic gaz problemim olmamisti
Salabilsem kimsenin gözünün yasina bakmam, usulca musulca dinlememUsulca sal kardeş, usulca sal…
Ben anlamıyorum ama kız olarak sallıyorumBakabilirmisiniz?12 haftalik
Sıcak bir içecek tüketip birazcık yürü bakalım işe yarayacak mıSalabilsem kimsenin gözünün yasina bakmam, usulca musulca dinlemem
Çok karışmam ama kendini yetiştirmiş bir kızla evlensin isterim, kızım olsa da aynısını isterdim benim için kız erkek farketmez, baltaya sap olamamış ezik biri olmasın, kızım da olsa oğlumda olsa benim için doğru olan bu , kendi denginde birini bulsun inşallah cahille muhatap olmayalım yani ne gerek var Allah yazdıysa bozsunBirine KV modu yüklenmeye başlamış
Sağol canım benim kendiliğindn kaybolan birşey genellikle ama genede içimiz rahat olsun derseniz yaptırabilirsiniz dedi bana aracı olup para alıyormuş gbi geldi çünkü hastanede yaptır demedi dışarıda yaptır dedi. yaptırmayı düşünmüyorum. kaç yaşındasın kuzum hiç korkma Allah'a emanetöncelikle oğlun hayırlı olsun canım. benim de 2li testim sırf yaştan ötürü orta risk çıktı. diğer değerlerim iyi. bize de dna testi önerdiler. biz de yaptırıcaz galiba. dünden beri canımız sıkıldı çok :/
açıkcası bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum o konuda rahatım. ama canımı sıkan eğer bir sorun varsa eşim aldırmak istiyor, ben kararsızım. tek dert ettiğim o. yoksa ben çok eminim bi sorun olmadığına. yaşım 33. bize devlette yapılmıyor özele gitmeniz gerek dediler.Sağol canım benim kendiliğindn kaybolan birşey genellikle ama genede içimiz rahat olsun derseniz yaptırabilirsiniz dedi bana aracı olup para alıyormuş gbi geldi çünkü hastanede yaptır demedi dışarıda yaptır dedi. yaptırmayı düşünmüyorum. kaç yaşındasın kuzum hiç korkma Allah'a emanet
aa ne var yaşınızda gayet gençsiniz bende 31 im. bende sağlıklı olduğunu düşünüyorum. fetal dna testi yaptırmıcam.açıkcası bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum o konuda rahatım. ama canımı sıkan eğer bir sorun varsa eşim aldırmak istiyor, ben kararsızım. tek dert ettiğim o. yoksa ben çok eminim bi sorun olmadığına. yaşım 33. bize devlette yapılmıyor özele gitmeniz gerek dediler.
ben de genç olduğumu düşünüyorum. yengem 40 yaşında doğurdu ne risk dediler ne bişey. hiç de sorun olmadı. ama anlamadım ben deaa ne var yaşınızda gayet gençsiniz bende 31 im. bende sağlıklı olduğunu düşünüyorum. fetal dna testi yaptırmıcam.
Doktor probest verdi yeminle hayat kalitem arttı sende bakabilirsin bağırsakları düzenliyor gaz gidiyorSalabilsem kimsenin gözünün yasina bakmam, usulca musulca dinlemem
Ben gitmeden 1 canga, 1 fincan kahve, ceviz, 2 3 tanede kayısı yemiştim kıpır kıpırdıYarın kontrolüm var cinsiyeti göstermesi için öneri dua var mı 15.haftayı bitircem
Ben uzun zamandir icmiodum ama buaralar canin okadar cok cekior ki anlatamam cezbedioBen içiyorum maalesef.
Bebek enerji patlaması yaşamıştırBen gitmeden 1 canga, 1 fincan kahve, ceviz, 2 3 tanede kayısı yemiştim kıpır kıpırdı
Sanki erkek gibiKızlar bugün kontrole gititm cinsiyet için net bir şey söylemedi anlayan var mı ? İki bacak arası ve arkadan popo görüntüsü bu
Kiz gibi benceKızlar bugün kontrole gititm cinsiyet için net bir şey söylemedi anlayan var mı ? İki bacak arası ve arkadan popo görüntüsü bu
Peki tatli sevemeyen bene shsjjArkadaşlar bu mesajlarınızı 2 dilim revani yerken görmem beni mahvetti. Gidip kusam mi napam
Hiç sorma yerinde zıplıyoru resmenBebek enerji patlaması yaşamıştır