- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.041
Tamamen iğne etkisi geçmiş mi canım yaniKızlar ovulasyon testi tam pik ikiside aynı gebelik testi negatif daha 13. Gün çatlamadan bu nedir böyle looooooo
Evet canım geçmiş de pozitif olsa çıkmaz mıydıTamamen iğne etkisi geçmiş mi canım yani
Cikmayadabilir canım daha erken bekle bakalım bir iki gün daha hani 15. Gün yapacaktınEvet canım geçmiş de pozitif olsa çıkmaz mıydı
Bir kaç gün önce test yaptım çift çıkmıştı. Ertesi kan verdim Hcg 38 di. Doktor değer düşük bir kaç gün sonra tekrarlamak lazım kan tahlilini dedi. Kan vereceğim günde kanamam başladı. Her ay devamlı oldu olacak diye test yapıp tam oldu sevincini 3 gün yaşamak çok kötü bir durum. Ara ara pozitifi Keşke görmeseydim , bu ayda mı olmadı üzüntüsünü yaşasaydım diyorum. NasipHadiiiii nasıl anladın
Napayım eşim girdi aklıma heyecan yaptımCikmayadabilir canım daha erken bekle bakalım bir iki gün daha hani 15. Gün yapacaktın
İlk gebeliğin miydi canım kimyasal da bir umut bak hamile kalabildiiğini gördün evet o değerin geri düştüğünü görmek çok kötü ama hemen üstüne tekrar hamile kalanlar çok fazlaBir kaç gün önce test yaptım çift çıkmıştı. Ertesi kan verdim Hcg 38 di. Doktor değer düşük bir kaç gün sonra tekrarlamak lazım kan tahlilini dedi. Kan vereceğim günde kanamam başladı. Her ay devamlı oldu olacak diye test yapıp tam oldu sevincini 3 gün yaşamak çok kötü bir durum. Ara ara pozitifi Keşke görmeseydim , bu ayda mı olmadı üzüntüsünü yaşasaydım diyorum. Nasip
Benim de 11. Gün karnimda ağrı var hafif yokluyor adet ağrısı gibi ama dayanicam yapmıyorum pazartesiyw kadarNapayım eşim girdi aklıma heyecan yaptım
Dedi ve yarın yaptıBenim de 11. Gün karnimda ağrı var hafif yokluyor adet ağrısı gibi ama dayanicam yapmıyorum pazartesiyw kadar
Hahaha testim yok kuzum almıyorumDedi ve yarın yaptı
En iyisi olunca direk yapılıyor yoksaHahaha testim yok kuzum almıyorum
O yüzden zaten olsa yapardım şimdiye kadar birde geçen ay 13. Güne kadar pizitif çıkınca çok umitlanmistim o yüzden yapmak istemiyorumEn iyisi olunca direk yapılıyor yoksa
Bakalım canım bende yok belki sende çıkar.O yüzden zaten olsa yapardım şimdiye kadar birde geçen ay 13. Güne kadar pizitif çıkınca çok umitlanmistim o yüzden yapmak istemiyorum
Dur hemen umutsuzlanma daha erkenBakalım canım bende yok belki sende çıkar.
Depresyona girdim bileDur hemen umutsuzlanma daha erken
Yok biraz durup kendime gelmem lazımGirme girme cik hemen ordan
Çok kalma canım aman toparliyoruz hemen yeni ay yeni umut diyiruzYok biraz durup kendime gelmem lazım