Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar benim yumurtlama 19 şubatta oldu 16sından itibaren her gün ilişki oldu. uygulamalarda ovu 16sı gözüküyordu ama ovu testi aldım 19unda oldu o sürede kaçırmamak için her gün yapmıştım bir zararı olur mu sperm kalitesinde sayısında falan netten baktığımda gün aşırı yazıyor

Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
Sanırım dün pik olduk şükür bu ay olmayacak gibi geliyordu bir türlü kızarıklık göremiyordum. İnşallah gebelik testlerinde de bu çift çizgileri görür sağlıklı süreçler geçiririz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Bu süreçte ananas yemeyi düşünüyorum tutunması için iyi oluyormuş. Ananası yiyen ya da başka öneri olan var mıdır?

Canim ben ananasi yenmemesi gerekiyor diye biliyorum cunku odem sokucu bir sey. Onun yerine avokado muz ye

selam canım güncelleyebilir misin? 14şubat-13 mart

Kızlar 3 lü olan görsel dün yaptığım ovülasyonlar en son gece 2 de yaptım. Bugün de 1 tane az önce yaptım. Sizce çatladı mı yumurta?

Eklentiler

• 1B187BFB-8996-4885-92B3-F1B14FCB1E3F.jpeg
    51,6 KB · Görüntüleme: 40
  • 4C61C05C-56E1-4541-90D2-4803BAE8017E.jpeg
    53,6 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba lütfen yardımcı olur musunuz adetin 18. Günü doktora gittim rahim kalınlaşmaya başlamış (10mm) hamile kalmış olabilir misin dedi eğer kalmışsam o kadar erken etkisi olur mu rahime

Kızlar ovulasyon testi tam pik ikiside aynı gebelik testi negatif daha 13. Gün çatlamadan bu nedir böyle looooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…