- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.021
Ay Allah söyletti galiba yok canım belli değil daha pazar test günüCanım hamile misin yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay Allah söyletti galiba yok canım belli değil daha pazar test günüCanım hamile misin yoksa
Yaaa hadi inşallahhhh güzel haber alıcaz hepimiz ya inanıyorumAy Allah söyletti galiba yok canım belli değil daha pazar test günü
İnşallah canımcım bol dua et bize hamile duası kabul olur sen naptın kese kalp atışı zamanı geldi miYaaa hadi inşallahhhh güzel haber alıcaz hepimiz ya inanıyorum
Etmem mi ya inşallah olacak Allahım nasip edecek güzel haberler almanızı cuma gidicem sabahtan Bende meraktayımİnşallah canımcım bol dua et bize hamile duası kabul olur sen naptın kese kalp atışı zamanı geldi mi
İnşallah herşey yolundadırEtmem mi ya inşallah olacak Allahım nasip edecek güzel haberler almanızı cuma gidicem sabahtan Bende meraktayım
Canim ben ananasi yenmemesi gerekiyor diye biliyorum cunku odem sokucu bir sey. Onun yerine avokado muz yeMerhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
Sanırım dün pik olduk şükür bu ay olmayacak gibi geliyordu bir türlü kızarıklık göremiyordum. İnşallah gebelik testlerinde de bu çift çizgileri görür sağlıklı süreçler geçiririz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Bu süreçte ananas yemeyi düşünüyorum tutunması için iyi oluyormuş. Ananası yiyen ya da başka öneri olan var mıdır?
Eki Görüntüle 3391205
Muz yiyorum avokadoyu da yemeye çalışıyorum ananası da burada yazan arkadaşlar vardı tutunması için diye 1 dilim yazıyordu ama bilemedim şimdiCanim ben ananasi yenmemesi gerekiyor diye biliyorum cunku odem sokucu bir sey. Onun yerine avokado muz ye
selam canım güncelleyebilir misin? 14şubat-13 mart
İSİM SAT BAT sehribann16 26 Ocak 26 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat @mrstroisy 30 Ocak 30 Şubat @berrawst 18 Ocak 18 Şubat Y yanasip52 11 Ocak 3 Şubat @nurumik 3 Ocak 4 Şubat @esmer papatya 1 Şubat 28 Şubat @bitanesiy 8 Ocak 3 Şubat @Eleni1 13 Ocak 9 Şubat @MerEm00 5 Ocak 4 Şubat @Alpyar22 9 Ocak 5 Şubat @saygidegermisafirler 11 Ocak 13 Şubat @ArasaNillGerek 31 Ocak 27 Şubat @Bedii 16 Şubat 16 Mart @sundy94 19 Ocak 16 Şubat @Basakbasak1 3 Şubat 05 Mart @gelecek haber 25 Ocak 25 Şubat kc kubra 17 Ocak 18 Şubat zey0910 16 Ocak 16 Şubat @as8ka 31 Ocak 1 Mart @Angelikk 6 Şubat 5 Mart @polen1 27 Ocak 22 Şubat @mrererdem 8 Ocak 21 Şubat @periperi06 9 Ocak 9 Şubat simomays 10 Şubat 8 Mart @tulay0695 18 Ocak 18 Şubat
Tamam canımselam canım güncelleyebilir misin? 14şubat-13 mart
Selam bebek:)Aman da aman kim gelmiş
Çokk geçmiş olsun canm yaKızlar Hamileymişim fakat kimyasal gebelik olmuş bebek 3 gün sonra düştü
teşekkür ederimÇokk geçmiş olsun canm ya
Hadiiiii nasıl anladınKızlar Hamileymişim fakat kimyasal gebelik olmuş bebek 3 gün sonra düştü