- 7 Aralık 2022
- 701
- 272
- 30
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.081
Ay o zaman inşallah var gibi kuzu 16 güne iğne etkisi kalmaz sanırım benim de yarın 14. Gün oluyo test yapmadım halaAşko dün 15. Gün testiydi bugün 16 çok silik kamera da gözükmüyor bile bugünkide öyle oldu ama kaldıkça oluyor cuma günü yaptığım farklı marka onda 2 gün oldu hala bişey çıkmadı bu ikisinde oldu o yüzden cumaya kadar test yapmıcam dahasenin kaçıncı gün
Aşko dün 15. Gün testiydi bugün 16 çok silik kamera da gözükmüyor bile bugünkide öyle oldu ama kaldıkça oluyor cuma günü yaptığım farklı marka onda 2 gün oldu hala bişey çıkmadı bu ikisinde oldu o yüzden cumaya kadar test yapmıcam dahasenin kaçıncı gün
Yok iğne etkisi benim 11. 12. Gün bitmiş oluyor zatenAy o zaman inşallah var gibi kuzu 16 güne iğne etkisi kalmaz sanırım benim de yarın 14. Gün oluyo test yapmadım hala
Ama bil bakalım ne eksikYok iğne etkisi benim 11. 12. Gün bitmiş oluyor zatenyarın senin test günün mü şimdi
Evet caniko kamera da gözükmüyorGöremedim ama canım çıplak gözle daha net gözükür
TestAma bil bakalım ne eksik
Sen gorde canım netleşir dur bakalımEvet caniko kamera da gözükmüyor
Almadım yarın da yapmm kuzu gecikirse yapcam
İnşallah canım haSen gorde canım netleşir dur bakalım
Adetin ne zaman bebişAlmadım yarın da yapmm kuzu gecikirse yapcam
Çarşamba adet günüm olarak gözüküyor ama iğne de uzatabilir bir gün canımAdetin ne zaman bebiş
Canım tam pik olmamış sıvı alımına dikkat ettin mi yada dünden önceki günü de baktın mıEki Görüntüle 3392953 Kızlar dün ve bugünkü ovilasyon dün pi olmuş dimi bi bakar mısınız?
evet canım ilk gebeliğimdi. Doktorumda aynısını söyledi en azından bir tüpünde sıkıntı olmadığını gördük, sevinmen gerekli dedi. Ama insan o an öyle düşünemiyor. Birde çok istediğin bir şey olunca daha çok üzülüyorsunİlk gebeliğin miydi canım kimyasal da bir umut bak hamile kalabildiiğini gördün evet o değerin geri düştüğünü görmek çok kötü ama hemen üstüne tekrar hamile kalanlar çok fazla
Evet oruçluydum zaten önce ki gün silikti burda biraz silikleşince pik değil gibi duruyo da yaptığım zaman t çizgisi kadar vardı hemen hemenCanım tam pik olmamış sıvı alımına dikkat ettin mi yada dünden önceki günü de baktın mı
Yapmaya devam et canım sen tam pik durmuyoEvet oruçluydum zaten önce ki gün silikti burda biraz silikleşince pik değil gibi duruyo da yaptığım zaman t çizgisi kadar vardı hemen hemen
İğne uzatıyor muÇarşamba adet günüm olarak gözüküyor ama iğne de uzatabilir bir gün canım
Seni çok iyi anlıyorum geçen ay bende yaşadım sanki tam tutmuşsun ucundan da ellerinden kayıp gitmiş gibi Allah sabır versin canımevet canım ilk gebeliğimdi. Doktorumda aynısını söyledi en azından bir tüpünde sıkıntı olmadığını gördük, sevinmen gerekli dedi. Ama insan o an öyle düşünemiyor. Birde çok istediğin bir şey olunca daha çok üzülüyorsun
Geçen ay 17. Gününde adet oldum canım ama tam adet tarihimdi yine Çarşamba 16. Günüm oluyo uzatır mı bakicamİğne uzatıyor mu