- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.061
Bakalım kırmızıları görene kadar büyleeeÇok kalma canım aman toparliyoruz hemen yeni ay yeni umut diyiruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım kırmızıları görene kadar büyleeeÇok kalma canım aman toparliyoruz hemen yeni ay yeni umut diyiruz
Ben göremedimArkadaşlar hamilemiyim
İnsallah gelmez adet belirtisi var miBakalım kırmızıları görene kadar büyleee
Adet dışı belirtilerim var canım sağlı sollu kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ucunda oynayınca sizi bide gün içinde ara sıra geneline bi sızı giriyor birde 3 gündür bazen nefesim daralıyor derin derin nefes almak zorunda hissediyorum kendimi benim adetten 1 gün önce belim ağrır bide sancım olur bacak ağrısı olunca başlar ama günlerdir bacak ağrısı ve yorgunluk da varİnsallah gelmez adet belirtisi var mi
Hayırlara çıksın inşallah canımAdet dışı belirtilerim var canım sağlı sollu kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ucunda oynayınca sizi bide gün içinde ara sıra geneline bi sızı giriyor birde 3 gündür bazen nefesim daralıyor derin derin nefes almak zorunda hissediyorum kendimi benim adetten 1 gün önce belim ağrır bide sancım olur bacak ağrısı olunca başlar ama günlerdir bacak ağrısı ve yorgunluk da var
Aminnn canım benim sende son durum ne pekiHayırlara çıksın inşallah canım
Bende de karın ağrısı var canım sadece hafif geliyo gidiyo sağ Kasigimda da ağrı vardı bugün iki gündür uyku halim de var ama orucluydum ondan kaynaklı halsiz düştüm ona bağlıyorum adet günüm 5 gün var dahaAminnn canım benim sende son durum ne peki
İnşallah boşa değildir bu belirtilerBende de karın ağrısı var canım sadece hafif geliyo gidiyo sağ Kasigimda da ağrı vardı bugün iki gündür uyku halim de var ama orucluydum ondan kaynaklı halsiz düştüm ona bağlıyorum adet günüm 5 gün var daha
inşallah kuzum ya artık gelsin istiyorum mucizemiz yarın akşam bol bol dua edelim birbirimize inşallahİnşallah boşa değildir bu belirtiler
Evet en önemlisi bu birbirimizi dualarımızda unutmayalıminşallah kuzum ya artık gelsin istiyorum mucizemiz yarın akşam bol bol dua edelim birbirimize inşallah
Adete kaç gün kala test yaptın canım ben 3 gün kala yaptım negatif erken mi yaptım acaba dedim bi olsa çıkardı sanırımBen erken gebelik test yaptım negatif sanırım adet olacağım
Doktor 24 şubat bakalım hiç sanmıyorum ama olsun. Bu arada sat, bat ne demek?
İSİM SAT BAT sehribann16 26 Ocak 26 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat @mrstroisy 30 Ocak 30 Şubat @berrawst 18 Ocak 18 Şubat @yanasip52 11 Ocak 3 Şubat @nurumik 3 Ocak 4 Şubat esmer papatya 1 Şubat 28 Şubat @bitanesiy 8 Ocak 3 Şubat @Eleni1 13 Ocak 9 Şubat @MerEm00 5 Ocak 4 Şubat @Alpyar22 9 Ocak 5 Şubat @saygidegermisafirler 11 Ocak 13 Şubat @ArasaNillGerek 31 Ocak 27 Şubat @Bedii 16 Şubat 16 Mart @sundy94 19 Ocak 16 Şubat @Basakbasak1 3 Şubat 05 Mart @gelecek haber 25 Ocak 25 Şubat @bozdemirk 17 Ocak 18 Şubat @zey0910 14 Şubat 13 Mart @as8ka 31 Ocak 1 Mart @Angelikk 6 Şubat 5 Mart @polen1 27 Ocak 22 Şubat @mrererdem 8 Ocak 21 Şubat @periperi06 9 Ocak 9 Şubat simomays 10 Şubat 8 Mart @tulay0695 18 Ocak 18 Şubat
SAT son adet olduğun tarih bat da beklediğin adet tarihin demekDoktor 24 şubat bakalım hiç sanmıyorum ama olsun. Bu arada sat, bat ne demek?
Hmm teşekkür ederim bilgi içinSAT son adet olduğun tarih bat da beklediğin adet tarihin demek
Rica ederimHmm teşekkür ederim bilgi için
Kuzum naptın var ki gelişmeRica ederim
Bebiş dün yaptığım test de erken gebelik de inçw çizgi oluşmuş akşam baktığım da bugün yaptığımda da öylesanki gözlerim şaşı oldu artık adet de olmadım cumaya kadar test yapmacağım ama anlamadığım sabah ilk idrar da ve 1 saat önce yumurta akı akıntım var iğne zamanı böyle olmamıştı tekrar mı yumurtluyorum acabaKuzum naptın var ki gelişme
Ayy ay testini at bajalim yumurta akı gibi akıntı da hamilelik belirtisi diye okumuştum buralarda ay çok amin çok . Kaçıncı gün ki testinde çizgi oluştu pekiBebiş dün yaptığım test de erken gebelik de inçw çizgi oluşmuş akşam baktığım da bugün yaptığımda da öylesanki gözlerim şaşı oldu artık adet de olmadım cumaya kadar test yapmacağım ama anlamadığım sabah ilk idrar da ve 1 saat önce yumurta akı akıntım var iğne zamanı böyle olmamıştı tekrar mı yumurtluyorum acaba
Aşko dün 15. Gün testiydi bugün 16 çok silik kamera da gözükmüyor bile bugünkide öyle oldu ama kaldıkça oluyor cuma günü yaptığım farklı marka onda 2 gün oldu hala bişey çıkmadı bu ikisinde oldu o yüzden cumaya kadar test yapmıcam daha senin kaçıncı günAyy ay testini at bajalim yumurta akı gibi akıntı da hamilelik belirtisi diye okumuştum buralarda ay çok amin çok . Kaçıncı gün ki testinde çizgi oluştu peki