- 29 Aralık 2022
- 308
- 101
- 28
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.001
Doktor bana sonrada degerlendirmeye devam et dedi kucuk yumurtalarda buyurse diye dediheraldeAyyy inşallahçatlama olduğu zaman benimde öyle çok ağrıyor bütün gün ondandır
Evet evet bugün oldu ya yarın da olsun sonrasında gün aşırı devammDoktor bana sonrada degerlendirmeye devam et dedi kucuk yumurtalarda buyurse diye dediheraldesimdi bekleme zamani
Allah senden de razı olsun güzel annne☺Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah dua edicem çok size lütfen güzel haberleri yaz ben buraya giriyorum bakarım
Aman da aman kim gelmişAllah senden de razı olsun güzel annne☺
Elbette kız yazmam mı..
Ah ah bi hamiş kalsam sağır sultan duyar valla
Doğru söylüyorsun en doğrusu hcg testi yapmak bence de kafa da karışmaz hem, ben Lh testini pik olduktan sonra ne zaman silikleşiyorsa bırakıyorum yapmayı bilere pik görüp değerlendirmeye alıyorum çok şükür Rabbime 4-5 aydır kullanıyorum hep pik çıkıyor gerisini Rabbime bıraktım hersey Rabbimin elinde, bu konuda ona teslim oldum Umidim Allah kendimi karamsarlığa negatiflige sürüklemeden ümit ediyorum aceleci davranmiyorum artik, bu olgunluk şart hemde kötü sınanmamak içinOvulasyon testi lhı ölçüyor yumurtlama günü ve hamilelikte çok fazla olduğu için pik olunca hamile olabilirim diyolar kendilerince ama yanlış bence yani stres yapar hep hiç gerek yok
En iyisini yapıyosun canım işte yumurta çatladı da mı iş bitmiyor malesef tüp açık mı senin baktırdın mı bide yumurta rezervin nasılDoğru söylüyorsun en doğrusu hcg testi yapmak bence de kafa da karışmaz hem, ben Lh testini pik olduktan sonra ne zaman silikleşiyorsa bırakıyorum yapmayı bilere pik görüp değerlendirmeye alıyorum çok şükür Rabbime 4-5 aydır kullanıyorum hep pik çıkıyor gerisini Rabbime bıraktım hersey Rabbimin elinde, bu konuda ona teslim oldum Umidim Allah kendimi karamsarlığa negatiflige sürüklemeden ümit ediyorum aceleci davranmiyorum artik, bu olgunluk şart hemde kötü sınanmamak için
Canım dün eşim dr mesaj attı regl yaklasiyor bende 3 günü kan vericem bazı değerler netleşsin diye,bugün doktor arkadaşı demişki eşime,her ay adet görüyorsa rahim filmi hsg ye girmesine gerek yok demiş şimdilik erteledik değerlerine baktisin regl zamanı demiş bizde işte yazdık doktoraEn iyisini yapıyosun canım işte yumurta çatladı da mı iş bitmiyor malesef tüp açık mı senin baktırdın mı bide yumurta rezervin nasıl
Aa bakalım canım inşallah değerlerin de temiz çıkarCanım dün eşim dr mesaj attı regl yaklasiyor bende 3 günü kan vericem bazı değerler netleşsin diye,bugün doktor arkadaşı demişki eşime,her ay adet görüyorsa rahim filmi hsg ye girmesine gerek yok demiş şimdilik erteledik değerlerine baktisin regl zamanı demiş bizde işte yazdık doktora
İnşallah inşallah temiz çıksın şimdi gebelik testi yaptım 5 gün kaldı adetime yapayım dedim negatif tabii ama ümitsiz değilim Rabbim en hayırlı zamanda yaşatacak inşallah ben tevekkülü elden birakmak istemiyorum,Allahım belki beni sınıyor eğer bu konuda aciz olmasaydım Allahı bu kadar çok anar ve zikreder miydim bilmiyorum Allah belki ona yaklaşmam için beni aciz bırakıyorsa ben Rabbimden hoşnutum yeterki O benden razı olsunAa bakalım canım inşallah değerlerin de temiz çıkar
Kimseye taşıyacağı dan daha fazla yük yüklenmez Allah bizi seviyor ki sınıyor hep böyle düşünİnşallah inşallah temiz çıksın şimdi gebelik testi yaptım 5 gün kaldı adetime yapayım dedim negatif tabii ama ümitsiz değilim Rabbim en hayırlı zamanda yaşatacak inşallah ben tevekkülü elden birakmak istemiyorum,Allahım belki beni sınıyor eğer bu konuda aciz olmasaydım Allahı bu kadar çok anar ve zikreder miydim bilmiyorum Allah belki ona yaklaşmam için beni aciz bırakıyorsa ben Rabbimden hoşnutum yeterki O benden razı olsun
erken oldu gibi ama bu hızlı testi 7 günlük olcebiliyormus ya bu zimpirtilar kendimi kandırdım yaptım birazda umutlanmamak için aslında neyse Hayırlısı olsun inşallah adete son iki gün kala da 1 test daha yaparım sonrada bırakırım artıkKimseye taşıyacağı dan daha fazla yük yüklenmez Allah bizi seviyor ki sınıyor hep böyle düşüntest de çok erken yapmışsın negatif çıkması çok normal
Bana bi doktor kan verirken bile 10 gün gecikmeden verme demişti geç döllenme olabiliyor idrar da geç çıkabiliyor herş olabiliyor canım inan ki hem erken öğrenmek hiç iyi değil değer yükselicek mi diye endişe ediliyor bu sefer de kimyasal oluyorerken oldu gibi ama bu hızlı testi 7 günlük olcebiliyormus ya bu zimpirtilar kendimi kandırdım yaptım birazda umutlanmamak için aslında neyse Hayırlısı olsun inşallah adete son iki gün kala da 1 test daha yaparım sonrada bırakırım artık
Her zamanki gibi çok çok haklısın canım arkadaşımBana bi doktor kan verirken bile 10 gün gecikmeden verme demişti geç döllenme olabiliyor idrar da geç çıkabiliyor herş olabiliyor canım inan ki hem erken öğrenmek hiç iyi değil değer yükselicek mi diye endişe ediliyor bu sefer de kimyasal oluyor
Zor oluyor ama insan zamanla alışıyor artık kaderim bu demek ki yaşamam gerekiyormuş diyip boyun eğiyor herşey bir tecrübe oluyor geçen ay 8. Günden başlayıp hergün test yapmıştım 12. Gün dayanamayıp kan vermiştim sonuç kimyasal şimdi sakinim 15. Gün idrar testi eğer koyu çizgi olursa kan vericem kan testi idrar testinden daha çok üzüyorHer zamanki gibi çok çok haklısın canım arkadaşımVaktini bekleyerek hareket etmem gerek en doğrusunu diyorsun demekki biraz daha sakinliğimi arttırmam gerekiyor bu konuda
Evet bolca sabır lazım bize Rabbim bol bol nasip etsin hepimize inşallahAllah isteyen herkese nasip etsinn
çok zor ve meşakkatli bir sınav bu Allah bu yolda çaba sarfeden herkese sabır ve güç versin .her zman dua ediyorum Allahım kimsenin kucağını boş bırakma isteyen herkese hayırlı evlatlar ver diye
Allah büyük kadarde varsa er yada geç nasip ediyor sabırlı olmam ve sakinligimi korumam lazım hepimizin de aynı şekilde
Rabbim hakkında hayırlısının en iyisini en güzelini en kolayını en doğrusunu nasip etsin inşAllahZor oluyor ama insan zamanla alışıyor artık kaderim bu demek ki yaşamam gerekiyormuş diyip boyun eğiyor herşey bir tecrübe oluyor geçen ay 8. Günden başlayıp hergün test yapmıştım 12. Gün dayanamayıp kan vermiştim sonuç kimyasal şimdi sakinim 15. Gün idrar testi eğer koyu çizgi olursa kan vericem kan testi idrar testinden daha çok üzüyor
Hepimiz hakkında inşallahRabbim hakkında hayırlısının en iyisini en güzelini en kolayını en doğrusunu nasip etsin inşAllahamin
Ahhhh inşallahhhAllah senden de razı olsun güzel annne☺
Elbette kız yazmam mı..
Ah ah bi hamiş kalsam sağır sultan duyar valla
Canım hamile misin yoksaZor oluyor ama insan zamanla alışıyor artık kaderim bu demek ki yaşamam gerekiyormuş diyip boyun eğiyor herşey bir tecrübe oluyor geçen ay 8. Günden başlayıp hergün test yapmıştım 12. Gün dayanamayıp kan vermiştim sonuç kimyasal şimdi sakinim 15. Gün idrar testi eğer koyu çizgi olursa kan vericem kan testi idrar testinden daha çok üzüyor