Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah gelmez adet belirtisi var mi
Adet dışı belirtilerim var canım sağlı sollu kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ucunda oynayınca sizi bide gün içinde ara sıra geneline bi sızı giriyor birde 3 gündür bazen nefesim daralıyor derin derin nefes almak zorunda hissediyorum kendimi benim adetten 1 gün önce belim ağrır bide sancım olur bacak ağrısı olunca başlar ama günlerdir bacak ağrısı ve yorgunluk da var

Hayırlara çıksın inşallah canım

Doktor 24 şubat bakalım hiç sanmıyorum ama olsun. Bu arada sat, bat ne demek?

Kizlar catlatma ignesinden sonraki 6. gunum bugun. Kasiklarimda batma agri sizi oluyor cok sebebi nedir biliyor musunuz?

Kuzum naptın var ki gelişme
Bebiş dün yaptığım test de erken gebelik de inçw çizgi oluşmuş akşam baktığım da bugün yaptığımda da öylesanki gözlerim şaşı oldu artık adet de olmadım cumaya kadar test yapmacağım ama anlamadığım sabah ilk idrar da ve 1 saat önce yumurta akı akıntım var iğne zamanı böyle olmamıştı tekrar mı yumurtluyorum acaba

Ayy ay testini at bajalim yumurta akı gibi akıntı da hamilelik belirtisi diye okumuştum buralarda ay çok amin çok . Kaçıncı gün ki testinde çizgi oluştu peki

Ayy ay testini at bajalim yumurta akı gibi akıntı da hamilelik belirtisi diye okumuştum buralarda ay çok amin çok . Kaçıncı gün ki testinde çizgi oluştu peki
Aşko dün 15. Gün testiydi bugün 16 çok silik kamera da gözükmüyor bile bugünkide öyle oldu ama kaldıkça oluyor cuma günü yaptığım farklı marka onda 2 gün oldu hala bişey çıkmadı bu ikisinde oldu o yüzden cumaya kadar test yapmıcam daha senin kaçıncı gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…