2024 mayıs dondurulmuş embriyo transferi

aynen ya hiç merak etmiyorlar nasıl sabrediyolar anlamıyorum 😚😂♥️Bende öyle tek çizgi hayırlısı olsun inşallah ♥️ umarım pozitiftir tutunmustur
Ya ne bilim bir burugum biraz umarım tutunmustur.Yaptirmak istiyorum akşam kandirabikirsem eşimi goturucem yoksa yarın sabaha gidicem
Bende üzülürüm diye hiç test işine girmiyorum şimdi yapsam negatif olsa o güne kadar yerim kendimi 😖

Bende üzülürüm diye hiç test işine girmiyorum şimdi yapsam negatif olsa o güne kadar yerim kendimi 😖
Haklısın vala bende yakın zamanda yaptım zaten biraz ongune kadar kadar en azından teste giderim diye ama gerçekten elinde olmuyor umutsuz oluyorsun moral bozuluyor ya inşallah pozitiftir 🤲😘♥️

Merhaba kızlar bende 31 mart transferiyim :) 5. gün embriyosuydu. bakalım inşallah hepimize yaz gibi gelirler. 2. denemem. ilk bebeğim3. gün embrysydu 5 aylıkken kaybettim. şimdi bakalım umarım kucağımıza alırım sağlıkla. hepimiz için umarım

Merhaba kızlar bende 31 mart transferiyim :) 5. gün embriyosuydu. bakalım inşallah hepimize yaz gibi gelirler. 2. denemem. ilk bebeğim3. gün embrysydu 5 aylıkken kaybettim. şimdi bakalım umarım kucağımıza alırım sağlıkla. hepimiz için umarım
Merhaba bende 31 Mart'ta transfer oldum 5.gun embriyosu.herhangi bı belirtin varmı hissettigin

IMG-20240606-WA0000.jpeg

Dün 5. Gündü dayanamayıp test yaptım çok hafif bı çizgi gibi bişe çıktı ama ilaçlardan da olabilir

Ayy hadi inşallah canım zaman durdu geçmiyor sanki 😖

X