2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Herkeste farklı illa lekelenme olacak diye birşey yok. Lekelenme olmayıp pozitif görende var içinizi ferah tutun

Pozitif olankar Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere bekleyenlere olsun inşAllah kızlar benimde test günüm bugün öğleden sonra gidecem kan vermeye 7. Günü test yapmıştım evde ama tek çizgi çıkmıştı inşAllah kanda pozitifi görürüm hepümiz görürüz dualarımdasınız sizkerde dua edin bana

Rabbim iyi sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

İnşAllah pozitif haberler alırsın canım

86 cok iyi br deger neden moralini bozuyorsu
Çift embriyo transfer oldum 5. gün iyi kaliteydi bir de ben cift rahimliyim o kadar lekelenme olunca kimyasala döndü diye düşünüyorum önceki transferimde ve normal hamile kaldığımda hiç böyle lekelenme olmamıştı onların kalbi durdu gerçi ama ne bileyim perşembeye kadar manyak olmasam iyidir:))

Hepsi birbirinden farkli oyle dusunme suan bebisin sennle benmde lekelenmem oluyor hatta gecen pihti bile geldi br kere sonra kesildi boyle gunlerde normal olur sen bebisini dusun simdi :)

Hepimiz için çok teşekkür ediyorum

Ne sormam lazım mesela bugün ilk gün yarın yine bilgi veririm
embriyolarınızın gelişiminin nasıl ilerlediği, 9 adet yumurtadan kaç tanesinin gelişiminin iyi gittiğini, bölünmesinin istenilen gibi olup olmadığını sormanız daha iyi olurum, ben hep bu şekilde sordum.

Günaydınlar herkese, şimdi hastaneden aradılar 11.30 da transfere gireceğim. 4bb kalite 5. Gün embriyosu, taze transfer olacak. Dua edin
Transferim yapıldı eve geldim. Allahım bu süreçte hepimizin Yardımcısı olsun. Pozitif görenler için süreç güzelleşerek devam etsin, negatif görenlerin de umudu bitmesin, en yakında olumlu sonuç alsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…