Darısı hepinizin başına inşallah kandada iyi sonuçlar alırız yapmayacaktım ama 2 gecedir yaşadığım kasık ağrıları beni çok korkuttuVar tabikii hayırlı olsun canım benim
Ay senin adınada çok sevindim inşallah kandada çok güzel sonuçlar görürüzMis gibi pozitif canım, sımsıkı tutunsunben de 7 mayısta transfer oldum. Bu sabahki testim aynı böyle çıktı
İnşallah canım, ben yarın vereceğim kan. Sonra 10.gün veririm dedim.. sen bekleyecek misin?Ay senin adınada çok sevindim inşallah kandada çok güzel sonuçlar görürüz
Hayırlı olsun şimdiden. Beni de listeye ekleyebilir misin belki2903 transfer tarihi 20.05.2014 -2 tane 5.gün embriyosu transfer edilecek. Sanırım test tarihim 1 Haziran olacak.Kızlar bende bir saat önce transfer oldum Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Masallah Masallah :) güzel düşünün güzel olsun.Kızlar günaydın bana yardımcı olun lütfen dün gece yine kasıklarım çok ağrıdı kötü kötü rüyalar gördüm yapmayacaktım ama sabah kalktım test yaptım var mı bakar mısınız yoksa ben görmek istediğim için mi çizgi görüyorum7 mayısta oldu transferim transfer hariç yedinci günüm
Var tabiiiiKızlar günaydın bana yardımcı olun lütfen dün gece yine kasıklarım çok ağrıdı kötü kötü rüyalar gördüm yapmayacaktım ama sabah kalktım test yaptım var mı bakar mısınız yoksa ben görmek istediğim için mi çizgi görüyorum7 mayısta oldu transferim transfer hariç yedinci günüm
Aynısını bende yaşıyorum canımÇok heyecanlı , hafif regl ağrısı gibi ağrım ara ara olup gidiyor hala aynı benim , birde üşüme ve sıcak basması aynı devam ediyor, siz ne durumdasınız
Evet tek embriyo 5. Gün dondurulmuştuDediğiniz gibi Hayırlısı ne ise o olsun. Olanda vardır Hayır...
Tek embriyo mu transfer edildi ?
İnşallah canım günlerimiz senle aynı kasık ağrısı dışında başka belirtin oldu muDarısı hepinizin başına inşallah kandada iyi sonuçlar alırız yapmayacaktım ama 2 gecedir yaşadığım kasık ağrıları beni çok korkuttu
Geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda kendiliğinden nasip etsin sanaGünaydın hanımlar benimde test günümdü kan sonucum çıktı negatifRabbimin hayır gördüğü bi zaman vardır artık umudumuz 2. Transfere kaldı
İnşallah canım günlerimiz senle aynı kaşık ağrısı dışında başka belirtin oldu muDarısı hepinizin başına inşallah kandada iyi sonuçlar alırız yapmayacaktım ama 2 gecedir yaşadığım kasık ağrıları beni çok korkuttu
Benim perşembe günü kan günüm canım 16si dedi doktorİnşallah canım, ben yarın vereceğim kan. Sonra 10.gün veririm dedim.. sen bekleyecek misin?
Yok canım belimde hep agrıyordu ama o yapmaktan diye düşünüyorumİnşallah canım günlerimiz senle aynı kasık ağrısı dışında başka belirtin oldu mu
Ay bende test alıp yapıp yapmamakta o kadar kararsızım ki çok korkuyorum yapmaktanYok canım belimde hep agrıyordu ama o yapmaktan diye düşünüyorum
Ne sormam lazım mesela bugün ilk gün yarın yine bilgi veririm dediDöllenmesi bu süreçte olumlu. Asıl önemli diğer bir durum yumurtalarınız gelişim süreci. doktorunuz aradığı zaman bununla ilgili bilgi almanız çok daha iyi olacaktır.