Benimde 5. Gün embriyosu ama 19 Mayıs'ta tahlil yapmamı istedi doktorum5.gün embriyosu transfer oldu
Siz ne zaman transfer oldunuzBenimde 5. Gün embriyosu ama 19 Mayıs'ta tahlil yapmamı istedi doktorum
10 Mayıs'taSiz ne zaman transfer oldunuz
Bende 8 mayısta transfer oldum test tarihi 20 si10 Mayıs'ta
Öyle sanırımBende 8 mayısta transfer oldum test tarihi 20 siher doktorun yoğurt yiyişi farklı sanirimmm
En iyisi bekleyin olumsuz birşeyle karsilasirsaniz idrar testinde çok üzülürsünüzEvet o sonuc cok erken Daha kana geçmemiştir. Valla nasıl sabredecegiz bende bi merak başladı tuttu mu tutmadı mı diye değerin küçük çıkmasından da korkuyorum acikcasii
Erken vermişsiniz kanı kaçıncı gün emriyosu?Merhabalar bende 06.05.2024 tarihinde transfer oldum bugün 8. Günüm ve kan testim 6.42 pek umutlu değilim ama bakalım artık
Merhaba 5 ve üstü pozitif sayılıyor ama yinede 2 gün sonra tekrarlayın bence, üzülmeyin stres iyi değilMerhabalar bende 06.05.2024 tarihinde transfer oldum bugün 8. Günüm ve kan testim 6.42 pek umutlu değilim ama bakalım artık
Dondurulmuş 5. GünErken vermişsiniz kanı kaçıncı gün emriyosu?
Az da olsa bir umut var haklısınız bekliyorum zaman nasıl geçer bakalımMerhaba 5 ve üstü pozitif sayılıyor ama yinede 2 gün sonra tekrarlayın bence, üzülmeyin stres iyi değil
Az daha sabirEn iyisi bekleyin olumsuz birşeyle karsilasirsaniz idrar testinde çok üzülürsünüz
Benimkide aynı kuzummmBende 8 mayısta transfer oldum test tarihi 20 siher doktorun yoğurt yiyişi farklı sanirimmm
Aynı gün transfer olmuşuzMerhabalar bende 06.05.2024 tarihinde transfer oldum bugün 8. Günüm ve kan testim 6.42 pek umutlu değilim ama bakalım artık
Çok teşekkür ederim inş sizin de her şey gönlünüzce olur güzel haberler alırsınızAynı gün transfer olmuşuz5. Gün embriyosu. yarın test günüm. Heyecandan zor bekliyorum. İnşAllah sizinde yükselir
Bende hiç yapmadı canimmBirde arkadaşlar aşırı derecede bulantım var estrofem yapıyor mu bulantı sizlerde oldu mu