Bakalım doktorunuz ne diyecek. üzülmeyin hemen olan da vardır hayır.Tedavimin 13. Günündeyim opu olmadı henüz, sanırım olmayacakta kanamam başladı kanama hiç normal bi durum değil bu süreçte farkındayım daha önce başına gelen oldu mu ?
GünaydınKızlar günaydın bana yardımcı olun lütfen dün gece yine kasıklarım çok ağrıdı kötü kötü rüyalar gördüm yapmayacaktım ama sabah kalktım test yaptım var mı bakar mısınız yoksa ben görmek istediğim için mi çizgi görüyorum7 mayısta oldu transferim transfer hariç yedinci günüm
Dediğiniz gibi Hayırlısı ne ise o olsun. Olanda vardır Hayır...Günaydın hanımlar benimde test günümdü kan sonucum çıktı negatifRabbimin hayır gördüğü bi zaman vardır artık umudumuz 2. Transfere kaldı
Rabbim sonucuda güzel kılacak ben inanıyorum inşallah kucağına aldigin gunleride goreceksinGünaydınlar herkese, şimdi hastaneden aradılar 11.30 da transfere gireceğim. 4bb kalite 5. Gün embriyosu, taze transfer olacak. Dua edin nolur
Çok net var hemde canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar günaydın bana yardımcı olun lütfen dün gece yine kasıklarım çok ağrıdı kötü kötü rüyalar gördüm yapmayacaktım ama sabah kalktım test yaptım var mı bakar mısınız yoksa ben görmek istediğim için mi çizgi görüyorum7 mayısta oldu transferim transfer hariç yedinci günüm
1.Gün,3.gün ve 5. gün ararlar embriyologlar. Bundan sonraki süreçte önemli olan embriyolarınız geliş süreci.Şimdi doktorum mesaj attı 13 yumurtadan 9tanesi olgun çıkmış 9 u da döllenmiş dedi ilk defa bu süreci yaşıyoruz tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi ne demek oluyor bu
İnşallah benim öyle olmaz şuan için olumlu birşey mi 9 unun gelişmiş olması inşallah öyledir1.Gün,3.gün ve 5. gün ararlar embriyologlar. Bundan sonraki süreçte önemli olan embriyolarınız geliş süreci.
Benim mesela 5.güne giden embriyolarımın gelişimi yavaştı ama 5.gün blastokist oldu.
Gerçi o dedginiz şeyin ne olduğunu da bilmiyorum olumlu birşey miİnşallah benim öyle olmaz şuan için olumlu birşey mi 9 unun gelişmiş olması inşallah öyledir
Çok iyi birşey hem de.İnşallah benim öyle olmaz şuan için olumlu birşey mi 9 unun gelişmiş olması inşallah öyledir
Çok teşekkür ederim inşallahÇok iyi birşey hem de.insanlar tek yumurta döllensin diye ne çabalar veriyor. İnşallah böyle devam eder. hayırlı olsun
Var tabikii hayırlı olsun canım benimKızlar günaydın bana yardımcı olun lütfen dün gece yine kasıklarım çok ağrıdı kötü kötü rüyalar gördüm yapmayacaktım ama sabah kalktım test yaptım var mı bakar mısınız yoksa ben görmek istediğim için mi çizgi görüyorum7 mayısta oldu transferim transfer hariç yedinci günüm
Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallahGünaydınlar herkese, şimdi hastaneden aradılar 11.30 da transfere gireceğim. 4bb kalite 5. Gün embriyosu, taze transfer olacak. Dua edin nolur
Ya çok teşekkür ederim içim rahatladı inşallah böyle devam ederÇok net var hemde canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Çok iyi bir sayı bir tanesi bile ne kadar değerliyken 9 olması daha çok şanslı olduğun anlamına geliyorŞimdi doktorum mesaj attı 13 yumurtadan 9tanesi olgun çıkmış 9 u da döllenmiş dedi ilk defa bu süreci yaşıyoruz tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi ne demek oluyor bu
İnşallah benim öyle olmaz şuan için olumlu birşey mi 9 unun gelişmiş olması inşallah öyledi
İnşallah benim öyle olmaz şuan için olumlu birşey mi 9 unun gelişmiş olması inşallah öyledir
Döllenmesi bu süreçte olumlu. Asıl önemli diğer bir durum yumurtalarınız gelişim süreci. doktorunuz aradığı zaman bununla ilgili bilgi almanız çok daha iyi olacaktır.Gerçi o dedginiz şeyin ne olduğunu da bilmiyorum olumlu birşey mi
Mis gibi pozitif canım, sımsıkı tutunsunYa çok teşekkür ederim içim rahatladı inşallah böyle devam eder