- 2 Ekim 2022
- 125
- 133
- 29
Bana da moral oldunuz pozitifliğinizle Allah razı olsunKızlar unutup yanlış bilgi vermişim 22 yumurta ultrasonda görünmüş 18 i toplanmış 11 i döllenmiş 2 si 5.günde 4ab kalitede dondurulmuş.
Transferden Sonra evde oturmuşum örgü örmüşüm yürüyüş yapmışım gezmişim
Beslenmeme kabız olmamak için kayısıyı eklemişim. Ceviz badem fındık bolca tüketmişim hergün 3 lt su içmişim
Trasferimin 2.günü hafifi Kasık ağrısı olmuş
3.günü ayaklarım buz gibi ama bedenim alev atıyormuş
4.günü aşırı kasık ve bel ağrısı yaşamışım kasıkta şiddetli batma tek taraflı ve kısa süreli olmuş
4 ve 5. günler göğüslerim aşırı şişmiş ve dokunamayacak kadar acıyormuş üzerine yatamıyor sağa sola dönemiyordum.ishal olmuşum.
6.gün sabah idrar testi yaptım ve pozitif gördüm.
Amin inşAllah Rabbim istryen herkese nasip etsin Kayseri memorialda yaptırdım.Fakülte hast rapor çıkarttırdım tüp bebek için 48 bin tl ilçalardada 30 bin tl ödeme yaptık tabi taporlu fiyat bunlar.Selam kızlar inşallah hepinize pozitif sonuçlar diliyorummm
Özel hastanede yaptıranlar varsa güncel maliyetleri hakkında bilgi verebilir misiniz
Aynen bende öyleyim 6 gün oldu hala adet olmadım bekliyorum ilacım1 de bittiBen şuan tedavi aşamasındayım canım regl olmayı bekliyorum sonrası gün verilecek gönlünce olsun herşey güzel haberler alalım hep birlikte
Amin canım inşallahBana da moral oldunuz pozitifliğinizle Allah razı olsunŞimdi ikinci bebiş için Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla yine pozitif sonuçlar görün Benim de bugün transferden sonra 6.günüm ve evde kaset test yapmayı düşünmüyorum direkt kanda görmek istiyorum. Kısmetse 12.gün kan vermeyi düşünüyorum Rabbim hayırlısıyla sağlıkl kolaylıkla bebeğimizin tutunmasını nasip etsin
Oo maşallah iyi bir kalınlaşma olmuşMerhaba kontrole gittinizmi rahim duvarınız kalinlasmismi benim ki 9.9 'di en son. Ikimizin transferide aynı gün az kaldı ben çok heyecanlıyımsizde durumlar nasıl
İnşallah canım hayırlısı olsun belki yerlesiyodur bebisin umarım pozitiftirBenim Salı günü transfer gününüzde sayarsak 8. Gün oluyor 30 nisanda transfer oldum bende de ara karnımda ağrı oluyor ama gaz ağrısı gibide inş pozitif sonuç alırız
Yaaa hadi ya çok geçmiş olsun canımBende cumadan beri cok agir grip geciriyorum oksurmekten icim cikiyor galiba bu seferde olmadi ☹
Bu süreçte verdiğimiz uğraşların sonucunu hayırlısıyla hepimiz pozitif görürüz inşallah canımAmin canım inşallahhayırlısı olsun pozitifi görürsün inşallah
Acile gittik ama hamilelik suphesi nedeniyle sadece parol verebilirim dedi oksurmekten icim cikiyor pek umudum kalmadi ☹Yaaa hadi ya çok geçmiş olsun canımdoktora gitmedin mi
Amin insalalh canımBu süreçte verdiğimiz uğraşların sonucunu hayırlısıyla hepimiz pozitif görürüz inşallah canımKusura bakma kaçırmış olabilirim sen transfer oldun mu olacak mısın?
Yaaa çok geçmiş olsun canım.En azından parol icebiliyosun o da bişey nane limon falan iç canım dikkat et kendineAcile gittik ama hamilelik suphesi nedeniyle sadece parol verebilirim dedi oksurmekten icim cikiyor pek umudum kalmadi ☹
Beklemek zorAynen bende öyleyim 6 gün oldu hala adet olmadım bekliyorum ilacım1 de bitti
Benimde 4 toplama 3.transfer iki ameliyat histeroskopi derken çok uzun bir yoldu inşeAllah hepimiz emeklerinin karşılığını alırız sevinirizAmin insalalh canımBu 4.denemem İnslalah son olur kavuşuruz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız çocuklarımızı.Estafurullah canım yok daha transfer olmadım tedaviye başladım.Su an ilaç olarak imom levatrom ve ecopirin kullanıyorum.Adetimi bekliyorum ilacımin 1 de bitti hala olamadım 6 gün oldu inşallah fazla gecikmeden olurum rahim hazirliklarina başlayacağız ona göre transfer günüm belli değil henüz.sen transfer oldun mu?
Bana kahve yasak, çay serbest oda açık 2-3 bardak içilebilir dendiKızlar ben kahveyi çok severdim doktorum bana yiyecek içecekte kısıtlama yok demesine rağmen kahve hiç tüketmiyorum çayda çok açık bir iki bardak belki içiyorum belki içmiyorum transferden beri siz içiyormusunuz
Sagol canim ihlamur iciyorm portakal kivi yiyorm ama kulagim bogazim oyle kasiniyor ki gicik yapiyo hepYaaa çok geçmiş olsun canım.En azından parol icebiliyosun o da bişey nane limon falan iç canım dikkat et kendine
Hıım anladım canım, doktoruna sormadın mı? Belki ekstra ilaç verir adetinin gelmesi için. 30 Nisanda transfer oldum canım.Amin insalalh canımBu 4.denemem İnslalah son olur kavuşuruz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız çocuklarımızı.Estafurullah canım yok daha transfer olmadım tedaviye başladım.Su an ilaç olarak imom levatrom ve ecopirin kullanıyorum.Adetimi bekliyorum ilacımin 1 de bitti hala olamadım 6 gün oldu inşallah fazla gecikmeden olurum rahim hazirliklarina başlayacağız ona göre transfer günüm belli değil henüz.sen transfer oldun mu?
Ben çay da kahve de içmedim canım transferden beri 6 gündür. Kabız olmamak için yediklerime dikkat ediyorumKızlar ben kahveyi çok severdim doktorum bana yiyecek içecekte kısıtlama yok demesine rağmen kahve hiç tüketmiyorum çayda çok açık bir iki bardak belki içiyorum belki içmiyorum transferden beri siz içiyormusunuz