2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Benimde dudaklarımda uçuk çıkmıştı aşırı halsizdim hafiften hasta olmuştum erken öğrendin ama ben yaa ondan sonra oldu bu belirtiler hamile olduğumu biliyordum yani
Benm bugun transfer gununu saymazsam 5.gun cok erken ama test yapmayi dusunmuyrm bu 4. Tekrar negatifi gormeye kalbim dayanmaz gbi

Evet canım ya büyük ihtimalle kafama biraz fazla taktım olmadım diye stres yaptım .inan biyerlerimde biseyler çıkmaya başladı stresten farkında olmadan .Sanırım benimde uzayacak gibi görünüyor 6 gündür olmadiysam öyle düşünüyorum bende bakalım hayırlısı Bekliyorum.İnsalalh canım ya güzel haberler veririm sizede bende hem heyecanlıyım hem stresliyim bir an önce transfer olmak istiyoruma ama acelede etmek istemiyorum tabii.Unututmaya çalışıyorum yavaş yavaş insalalh sonu güzel olur

Benim kontrolüm 15 mayısta.
15 mayıs adetimin ve estrofem in 13.günü rahim kalınlığım istenilen şekilde olursa 3 yada 5 gün sonra trasfer olacak. 18 yada 20 mayısta.

İlk trasferimde 3 mayıs kontrol rahim kalınlığım 11 di 8 mayısta trasnfer oldum.

Estrofemi kullandıktan sonra 15.gün transfer yapıldı. Doktorum 12.gün kontrolde rahim kalınlığının 7.9 mm olduğunu görüp transfer tarihini netleştirdi. Sizin öncesinde yumurtalar toplanmadı mı?

Estrofemi kullandıktan sonra 15.gün transfer yapıldı. Doktorum 12.gün kontrolde rahim kalınlığının 7.9 mm olduğunu görüp transfer tarihini netleştirdi. Sizin öncesinde yumurtalar toplanmadı mı?
Toplandi donmus transfer yapilcak.
Tutmadigi taktirde sifirdan toplama islemi ne zmn baslar. Tutmadigi taktirde rahim dinlendirme yapiliyor mu?

Merhaba benimde ikinci denemem 3. Gün embriyo

Hayorlısı ile seninle olsun bebeklerin canım

Bana kullandırtıyor estroferm regl olunca bırak dedi

merhaba kizlar bende ilk tup bebek tedavisine basladim 4 gun igne kullandim ama yumurtalarim biri onden buyumus dr bu ay birakalim dedi sizde boyle bisey yasayan oldu mu

Hayırlı olsun canım inşallah pozitiftir

Toplandi donmus transfer yapilcak.
Tutmadigi taktirde sifirdan toplama islemi ne zmn baslar. Tutmadigi taktirde rahim dinlendirme yapiliyor mu?
Yumurta toplama için rahim dinlendirmiyorlar. Transfer için yapılıyor dinlendirme. Toplama için adetin 2. Ya da 3. Günü ilacı başlatıyor, yumurta gelişimine göre toplama yapılıyor ya da iptal ediliyor. İptal olduysa adet olunca gel diyorlar.

1 fincan sade türk kahvesi içiyorum ya da 1 kupa sütlü kahve içiyorum çay hoşuma gitmiyor 1 bardak belki Dr da 1 er bardak olacak şekilde izin verdi çay açık olmak şartıyla kahveyi de kafeinsiz için dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…