Benm bugun transfer gununu saymazsam 5.gun cok erken ama test yapmayi dusunmuyrm bu 4. Tekrar negatifi gormeye kalbim dayanmaz gbiBenimde dudaklarımda uçuk çıkmıştı aşırı halsizdim hafiften hasta olmuştum erken öğrendin ama ben yaa ondan sonra oldu bu belirtiler hamile olduğumu biliyordum yani
Evet canım ya büyük ihtimalle kafama biraz fazla taktım olmadım diye stres yaptım .inan biyerlerimde biseyler çıkmaya başladı stresten farkında olmadan .Sanırım benimde uzayacak gibi görünüyor 6 gündür olmadiysam öyle düşünüyorum bende bakalım hayırlısı Bekliyorum.İnsalalh canım ya güzel haberler veririm sizede bende hem heyecanlıyım hem stresliyim bir an önce transfer olmak istiyoruma ama acelede etmek istemiyorum tabii.Unututmaya çalışıyorum yavaş yavaş insalalh sonu güzel olurK Kubra Avci canım adet olmadım olmadım diye kafana takma bende ilaç bitince 9.gün olmuşum adetimi hatta hamilelik olmadığını bildiğim halde test yapmıştım Çünlü baya geçikmişti testi yaptığımın sabahına adet oldum. Psikolojik olarak o kadar çok etkileniyoruz ki adetimizde ya erken geliyor ya gecikiyor. İnşallah hayırlı zamanda senden güzel haberler alıcaz bu sefer aşırı pozitif ol olur mu diğerlerini unut ( en azından trasferine kadar) yeniden başlamış gibi yepyeni bir trasfer gibi düşün üzüntüye yer verme bine olur
Benim kontrolüm 15 mayısta.Estrofem kullandiktan ne kdr sure sonra transfer yapildi. Bnm 7 mayis da kontrolum var. Estrofem 14.gun kontrolü.
Bir soru daha tutmadigi zamn ne kadr sure sonra yeni yumurta toplamaya başlanıyor. Elimde haziran son tarihli ilac var. Bosa gitmesin.
Estrofemi kullandıktan sonra 15.gün transfer yapıldı. Doktorum 12.gün kontrolde rahim kalınlığının 7.9 mm olduğunu görüp transfer tarihini netleştirdi. Sizin öncesinde yumurtalar toplanmadı mı?Estrofem kullandiktan ne kdr sure sonra transfer yapildi. Bnm 7 mayis da kontrolum var. Estrofem 14.gun kontrolü.
Bir soru daha tutmadigi zamn ne kadr sure sonra yeni yumurta toplamaya başlanıyor. Elimde haziran son tarihli ilac var. Bosa gitmesin.
Toplandi donmus transfer yapilcak.Estrofemi kullandıktan sonra 15.gün transfer yapıldı. Doktorum 12.gün kontrolde rahim kalınlığının 7.9 mm olduğunu görüp transfer tarihini netleştirdi. Sizin öncesinde yumurtalar toplanmadı mı?
Sanırım dinlendirme dedikleri regl olup temizlenmesi oluyor. Donmuş embriyoların varsa ikincide de kullanılabilir.Toplandi donmus transfer yapilcak.
Tutmadigi taktirde sifirdan toplama islemi ne zmn baslar. Tutmadigi taktirde rahim dinlendirme yapiliyor mu?
Tek ebriyom var o transfer edilcek bgn yarin.Sanırım dinlendirme dedikleri regl olup temizlenmesi oluyor. Donmuş embriyoların varsa ikincide de kullanılabilir.
Anladım canım, hayırlısıyla gönlüne göre olsun inşallahTek ebriyom var o transfer edilcek bgn yarin.
Tutmazsa sifirdan tekrar baslancak. Haziran son kullanma tarihli ilacim var. O nednle sordum.
Tesekkur ederim hepimiz icin hayirlisi olsunAnladım canım, hayırlısıyla gönlüne göre olsun inşallahDoktoruna sorarsın canım yarın gittiğinde güzel düşün güzel şeyler olsun umudun olsun
Merhaba benimde ikinci denemem 3. Gün embriyoEvet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında merak edip bu süreçte olanların paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 2 S skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs K Kubra Avci A Asli47 N Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs @Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs @tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs @ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs N nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs @cidal @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs
Hayorlısı ile seninle olsun bebeklerin canımKızlar 2 mayısta transfer oldum dün akşam bel ve hafif sancı vardı geçti sonra bugünde yoğun bir bel ağrısı çekiyorum ilk transferim 3. Gün taze embriyoydu ikinci denemem çift embriyo 3 . Gün inşallah bekleyişte olan herkes güzel netice alır
Çok teşekkür ederimHayorlısı ile seninle olsun bebeklerin canım
Bana kullandırtıyor estroferm regl olunca bırak dediEvet Malesef öyle canım insalalh bu beklediklerimizin mükafatı güzel sonucalanir rabbim nasip eder bize deDaha estrofeme gecemedim adet olamadığım için henüz adet olduktan sonra doktorla görüşeceğim rahim hazirliklarina başlayacağız işte ona göre adeti bekliyorum
Allah Allah estrefemi ben rahim kalınlaşması için kullanmıştım geçen sene şu an adetimi bekliyorum kontrole mi gondericek kullandırıcak mı bilemiyorum henüz adet olunca haber ver dedi sadeceBana kullandırtıyor estroferm regl olunca bırak dedi
Hayırlı olsun canım inşallahKızlar 2 mayısta transfer oldum dün akşam bel ve hafif sancı vardı geçti sonra bugünde yoğun bir bel ağrısı çekiyorum ilk transferim 3. Gün taze embriyoydu ikinci denemem çift embriyo 3 . Gün inşallah bekleyişte olan herkes güzel netice alır
Çünkü adet olduktan sonra başlatıyor estrofeme rahim kalinlastirmak için ama bakalım nasıl olucakBana kullandırtıyor estroferm regl olunca bırak dedi
Yumurta toplama için rahim dinlendirmiyorlar. Transfer için yapılıyor dinlendirme. Toplama için adetin 2. Ya da 3. Günü ilacı başlatıyor, yumurta gelişimine göre toplama yapılıyor ya da iptal ediliyor. İptal olduysa adet olunca gel diyorlar.Toplandi donmus transfer yapilcak.
Tutmadigi taktirde sifirdan toplama islemi ne zmn baslar. Tutmadigi taktirde rahim dinlendirme yapiliyor mu?
1 fincan sade türk kahvesi içiyorum ya da 1 kupa sütlü kahve içiyorum çay hoşuma gitmiyor 1 bardak belki Dr da 1 er bardak olacak şekilde izin verdi çay açık olmak şartıyla kahveyi de kafeinsiz için dediKızlar ben kahveyi çok severdim doktorum bana yiyecek içecekte kısıtlama yok demesine rağmen kahve hiç tüketmiyorum çayda çok açık bir iki bardak belki içiyorum belki içmiyorum transferden beri siz içiyormusunuz