- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
Evet Malesef öyle canım insalalh bu beklediklerimizin mükafatı güzel sonucalanir rabbim nasip eder bize deBeklemek zorestroferm devam ediyorum sabah akşam siz hangi ilacı kullanıyorsunuz
Yok canım ekstra bir ilaç almıyorum vermez zaten bu adetim için alıyorum zaten uzun zamandır kullanıyorum bu ilacı kullandığım ilaç cyclo-prognova kullanıyorum oda bitti 6 gün önce bu sıralar olurum insalalh bakalım hayırlısı bekliyorum.Test günün ne zaman senin?Hıım anladım canım, doktoruna sormadın mı? Belki ekstra ilaç verir adetinin gelmesi için. 30 Nisanda transfer oldum canım.
Amin İnşallah canım çok gecmis olsun evet uzun bir süreç malesef ama inşallah sonu güzel olurBenimde 4 toplama 3.transfer iki ameliyat histeroskopi derken çok uzun bir yoldu inşeAllah hepimiz emeklerinin karşılığını alırız seviniriz.
Amin inşeAllah canımG
Amin İnşallah canım çok gecmis olsun evet uzun bir süreç malesef ama inşallah sonu güzel olur
İnşallah bir an önce regl olursun canım. 12 Mayısta yapmayı düşünüyorum kısmetseYok canım ekstra bir ilaç almıyorum vermez zaten bu adetim için alıyorum zaten uzun zamandır kullanıyorum bu ilacı kullandığım ilaç cyclo-prognova kullanıyorum oda bitti 6 gün önce bu sıralar olurum insalalh bakalım hayırlısı bekliyorum.Test günün ne zaman senin?
İnşallah çabucak atlatırsın mevsim geçişlerinde de olabilir ?Bende hamileyken geçen sene Corona olmuştum 3-4 günlük süreçte mahvoldum o bitirdi beni ama anlıyorum seniSagol canim ihlamur iciyorm portakal kivi yiyorm ama kulagim bogazim oyle kasiniyor ki gicik yapiyo hep
İdrarın sıkışması içindir. Bana da vermişlerdi bir de çok sıkışık olmadığım için ayakta hareket de etmiştimDün hangi arkadaş yazdı hatırlamıyorum transfere girerken sütlü kahve içmiş o yüzden merakt ettim bende içmediğim için sorayım dedim
Amin canım inşallahİnşallah bir an önce regl olursun canım. 12 Mayısta yapmayı düşünüyorum kısmetse
Amin canım sağolasın, inşallah pozitif görürümAmin canım inşallahHadi bakalım hayırlısı pozitif olur sonuç insalalh yaz bana merak ederim
Boyle olunca tabi umudumda kiriliyor ama interntte transfer sonrasi grip olan herkes pozitif gordum ordan belki olur diyorumİnşallah çabucak atlatırsın mevsim geçişlerinde de olabilir ?Bende hamileyken geçen sene Corona olmuştum 3-4 günlük süreçte mahvoldum o bitirdi beni ama anlıyorum seni
Ümitsizliğe kapılma canım vardır bunda da bir hayır mutlaka bugün olmaz yarın olur belki rabbim bilir veren de o alanda o .inşallah güzel sonuçlar alırsın.Benimde 4 denemem olumsuzda oldu olumlu da oldu ama hiç kucağıma alamadım geçen sene ikizlerime hamileydim coronodan dolayı olduğunu düşünüyorum ben anneden ayrılmış dediler erken doğumla Kaybettim 5 aylıkken evlatlarımı rabbim kimseye yaşatmasınAmin canım sağolasın, inşallah pozitif görürümYazarım tabi canım sağolasın 2,5 yıl denedik hiç testte çift çizgi ve pozitif sonuç görmedim
Tabiki sakın öyle düşünme rabbim bilir hrseyin hayırlısı dua et insalalh güzel sonuçlar alicagizBoyle olunca tabi umudumda kiriliyor ama interntte transfer sonrasi grip olan herkes pozitif gordum ordan belki olur diyorum
Benimde dudaklarımda uçuk çıkmıştı aşırı halsizdim hafiften hasta olmuştum erken öğrendin ama ben yaa ondan sonra oldu bu belirtiler hamile olduğumu biliyordum yaniBoyle olunca tabi umudumda kiriliyor ama interntte transfer sonrasi grip olan herkes pozitif gordum ordan belki olur diyorum
Ümitsizliğe kapılma canım vardır bunda da bir hayır mutlaka bugün olmaz yarın olur belki rabbim bilir veren de o alanda o .inşallah güzel sonuçlar alırsın.Benimde 4 denemem olumsuzda oldu olumlu da oldu ama hiç kucağıma alamadım geçen sene ikizlerime hamileydim coronodan dolayı olduğunu düşünüyorum ben anneden ayrılmış dediler erken doğumla Kaybettim 5 aylıkken evlatlarımı rabbim kimseye yaşatmasınÇok zor süreç ama hayat devam ediyor Rabbimden istiyecegiz o en doğrusunu en güzelini bilir dua edicez başka birşey gelmez elimizden malesef ben hep umitliyim rabbim bir gün nasip eder inşallah Sende olana kadar çabala gücün yettiğince bende öyle yapıyorum
İnşallah rabbimin izni ile görürüz hep beraberAmin canım sağolasın, inşallah pozitif görürümYazarım tabi canım sağolasın 2,5 yıl denedik hiç testte çift çizgi ve pozitif sonuç görmedim i
Saol canım sendende razı olsun inşallahÇok haklısın canım Allah razı olsun sendenEvet canım ümidimi kesmiyorum kaderimizde ne yazıldıysa onu yaşayıp göreceğiz. 6 embriyom dondurulmuştu. Ah kıyamam zor süreçler geçirmişsin yine de ümidini kesmemişsin canım ne mutlu Allah gönlüne göre versin , Allah hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin bu süreçte uğraşan kadınlara