- 2 Temmuz 2023
- 118
- 158
- 41
Dondurulmuş 2 embriyonun biri 2.gün,diğeri 3.gün embriyosu diye böyle yaptılar. Çok teşekkür ederimMerhaba canım tebrik ederim hayırlısı olsun inşallahpozitif olur umarım ardasik transfer ilk defa duydum bende neden ayrı ayrı transfer ediliyor ki 2 adet olarak koymaları lazım o şekilde
Bana önceki transferde 2 gün sonra ılık duş demişlerdi, şimdi sadece duş alabilirsin dediler. Her doktor farklı bakıyor bu konuyaTransfer olan arkadaşlarım, duş konusunda ne yaptınız. Doktorum bana 2 gün duş alma 3. Gün ayakta ılık bir duş al dedi. Bugün ılık duş alacağım. Sizde nasıldı?
Amin canım inşallahAyy allah razi olsun bol bol dua et olur mu adim meliha hemsireyim bende bi umut bekliyorum yavrumun tutunmasini bol bol dua ediyorum
Opu sonrası adet olmadın mı canım? Senin de embriyolar donduruldu o zamanAmin canım inşallahadet olsamda bir an önce hemen transfer günü öğrensek
Amin canım inşallahHayırlısı olsun inşallah
Canım ben geçen sene 3 tane aldırdım .Adetim bittikten sonra işlem yapıldı çünkü.Evet benim emriyolar dondurulmuş taze 5 gün emriyosu.Opu sonrası adet olmadın mı canım? Senin de embriyolar donduruldu o zaman
Aaa ya ne güzel farkı farklıDondurulmuş 2 embriyonun biri 2.gün,diğeri 3.gün embriyosu diye böyle yaptılar. Çok teşekkür ederiminşallah hepimiz güzel haberler paylaşalım burdan
Hıı anladım canım, hadi bakalım hayırlısıyla bi an önce adet olursun da transfer sürecin başlarCanım ben geçen sene 3 tane aldırdım .Adetim bittikten sonra işlem yapıldı çünkü.Evet benim emriyolar dondurulmuş taze 5 gün emriyosu.
Aa çok iyi canım maşallahKızlar 15 gün sonuç 2110 iyi mi
Canım çok çok iyi bir değer tebrik ederimKızlar 15 gün sonuç 2110 iyi mi
Hiç bir firkir yok valla inşallah öyledir Rabbim herkese nasip etsin inşallahCanım çok çok iyi bir değer tebrik ederimikiz mi
3 gün önce 480 . çıkı ilk tahliliAa çok iyi canım maşallahönceki sonuçlarına göre artış ne düzeyde peki?
Muayene olmadın mı canım?Belli olması lazım normalde çünkü yüksek değer benimki 1010.9 falan dı ikizlerimi öğrendiğimde senin baya yüksek çünkü ikizdir diye düşünüyorum büyük ihtimalle tabiki nasip kısmet hayırlısı olsun inşallahHiç bir firkir yok valla inşallah öyledir Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun canım3 gün önce 480 . çıkı ilk tahlili
Merhaba transfer günüm bugün belli oldu 10 Mayıs 2 embriyo olacak sanırım tabloya eklerseniz sevinirim
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 2 @skacir K Kubra Avci @Asli47 @Neptunnn H hopebaby1 M mercan6065 @Kivirbas95 @Zeynep3545
Bana da 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. Hepimiz pozitifi alalım inşallahDondurulmuş 2 embriyonun biri 2.gün,diğeri 3.gün embriyosu diye böyle yaptılar. Çok teşekkür ederiminşallah hepimiz güzel haberler paylaşalım burdan
İlki 3 gün önce 480 diAa çok iyi canım maşallahönceki sonuçlarına göre artış ne düzeyde peki?
İnşallah dediği. Gibidir 10 Mayıs'ta muayene olacam Allah korusun sen de bebeklerini de maşallah sizeMuayene olmadın mı canım?Belli olması lazım normalde çünkü yüksek değer benimki 1010.9 falan dı ikizlerimi öğrendiğimde senin baya yüksek çünkü ikizdir diye düşünüyorum büyük ihtimalle tabiki nasip kısmet hayırlısı olsun inşallah
Amin inşallah Rabbim bizlere sevinç gözyaşları nasip etsinBana da 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. Hepimiz pozitifi alalım inşallah