2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Merhaba canım tebrik ederim hayırlısı olsun inşallah pozitif olur umarım ardasik transfer ilk defa duydum bende neden ayrı ayrı transfer ediliyor ki 2 adet olarak koymaları lazım o şekilde
Dondurulmuş 2 embriyonun biri 2.gün,diğeri 3.gün embriyosu diye böyle yaptılar. Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler paylaşalım burdan

Transfer olan arkadaşlarım, duş konusunda ne yaptınız. Doktorum bana 2 gün duş alma 3. Gün ayakta ılık bir duş al dedi. Bugün ılık duş alacağım. Sizde nasıldı?
Bana önceki transferde 2 gün sonra ılık duş demişlerdi, şimdi sadece duş alabilirsin dediler. Her doktor farklı bakıyor bu konuya

Hiç bir firkir yok valla inşallah öyledir Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Muayene olmadın mı canım?Belli olması lazım normalde çünkü yüksek değer benimki 1010.9 falan dı ikizlerimi öğrendiğimde senin baya yüksek çünkü ikizdir diye düşünüyorum büyük ihtimalle tabiki nasip kısmet hayırlısı olsun inşallah

İnşallah dediği. Gibidir 10 Mayıs'ta muayene olacam Allah korusun sen de bebeklerini de maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…