İnşallah çok teşekkür ederim ❤
Pruluton haftada bir iken üç günde bir oldu. Promester günde iki oldu. Kana sulandırıcı zaten kullanmıyordum.Proluton bende kullanıyorum. Zaten 5 günde bir yaptırdığım için yapmadılar ama hastanede bizim ısrarımızla bi progestan iğne yaptılar o kadar
İnşallah benim de sizinki gibi azalır ikisi de sağlıkla devam eder. Hepinizin dualarına ihtiyacım çok ihtiyacım var❤ hepiniz iyi ki varsınızzBenimde çift kese aslında pek birşey yapmadılar. Progestanı hap gibi aldım 2 kere alıyordum fitil olarak, hap olarak 3’e çıkarttık. Kan sulandırıcıyı kestik kanama durana kadar. 3 gün kan sulandırıcı kullanmadım. Kahverengi lekelenmeye dönünce başladım. Şimdi tekrar progestanı fitil olarak kullanıyorum 2’ye düşürdük tekrar.
Hayırlı olsun canım inşallah çok güzel ilerler maalesef bende pozitifi alınca rahatlarım sanıyordum ama asıl mesele ondan sonra başlıyor beta artışı ilk telaş o bitince kese görme telaşı sonra kalp atışı sonra bebek iyi mi büyüyor mu telaşı doğana kadar doğduktan sonra da devam edecekAyy insallah artar asıl bundan sonra basliyor diyorlardı da inanmiyordum valla artacakmi falan diye dusunuyorum oylece
Aynen öyle vallahi ama guzel telaslar bunlarHayırlı olsun canım inşallah çok güzel ilerler maalesef bende pozitifi alınca rahatlarım sanıyordum ama asıl mesele ondan sonra başlıyor beta artışı ilk telaş o bitince kese görme telaşı sonra kalp atışı sonra bebek iyi mi büyüyor mu telaşı doğana kadar doğduktan sonra da devam edecek
9. Hafta içinde kontrole gidicem ben önümüzdeki cuma günü. Sonra ayda bire döner herhaldeKalp atışından sonra 12.haftaya kadar ara kontrole giden var mı kızlar ?
Canım çok geçmiş olsun güzel olacak hiç korkma herkesin başına geldi maalesef bu kanama durumu haberdar et bizi deKızlar benden kanama gelmeye basladı bildiğiniz kırmızı acile gidiyorum nolur dua edin
Valla çok korktum ama acil de bısey demedı yerleşme ya da düşük olabilir bir hafta sınea kontrole git dedi. Benim zaten pzt gunu kalp atısı ıcın kontrolüm vardı. Ama keseler büyümüş birinde bebek bile görünüyordu.Canım çok geçmiş olsun güzel olacak hiç korkma herkesin başına geldi maalesef bu kanama durumu haberdar et bizi de
Amin inşallah yaCanım geçmiş olsun korkma sakın allahın izni ile bebeğin seninledir
Bol bol dinlen ve korkma olur mu kendini strese sokarsan bebeklerde strese girerA
Amin inşallah yaduphaston kullanmaya basladım ecopirin ve oksaparı kestik
Maşallah bebekler iyi olsun da bunlarda geçer inşallah çok geçmiş olsunValla çok korktum ama acil de bısey demedı yerleşme ya da düşük olabilir bir hafta sınea kontrole git dedi. Benim zaten pzt gunu kalp atısı ıcın kontrolüm vardı. Ama keseler büyümüş birinde bebek bile görünüyordu.
İnşallah yaBol bol dinlen ve korkma olur mu kendini strese sokarsan bebeklerde strese girerallahın izni ile güzel günler gelecek
Çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizdenMaşallah bebekler iyi olsun da bunlarda geçer inşallah çok geçmiş olsun
Evet canım kalp atışına gittim sonra 8.hafta kontrolumde gittim birde 25inde kontrolum var 10+5 olucam yani 25indeKalp atışından sonra 12.haftaya kadar ara kontrole giden var mı kızlar ?
Doktorun neden 10.hafta da yeniden kontrol istedi peki canım söyledi miEvet canım kalp atışına gittim sonra 8.hafta kontrolumde gittim birde 25inde kontrolum var 10+5 olucam yani 25inde
İçini ferah tut ağrın sızın yoksa korkmaİnşallah benim de sizinki gibi azalır ikisi de sağlıkla devam eder. Hepinizin dualarına ihtiyacım çok ihtiyacım var❤ hepiniz iyi ki varsınızz