- 6 Haziran 2024
- 132
- 134
- 30
Doğru diyorsunuz doktorlar acele etmeniz gerekir filan konuştu bi ara Karalar bağlamıştım ama heralde insan alışıyor ve buraları okudukça hızlı kabulleniş ve olan şeyi güzel duruma çevirmeye başladım o zaman benim için süreç daha iyi gibiçok düşük değil aslında sınır gibi. Tek başına amhı değerlendirmek yanlış olur diğer hormonlarla beraber değerlendirilir.
Çıkartmadı doktor. Bugün de önlem amaçlı kal dediler. Ufacık bi kanama alanı kalmış o da biter herhalde bugün. İnşallah yarın taburcu edecekler. Ağrım sızım yok çok şükür. Allah razı olsun sorduğun için
Merhaba bugün 7+3 sizin nasıl ?Benim de 2 mayısta oldu. Size kaç haftalık diyecek merak ediyorum. Bana 5 demişti salı günü. Sanırım keseye göre haftasını söylüyor
Senden de Allah razı olsun canım çok şükür geçti gitti daha güzel olur inşallahÇıkartmadı doktor. Bugün de önlem amaçlı kal dediler. Ufacık bi kanama alanı kalmış o da biter herhalde bugün. İnşallah yarın taburcu edecekler. Ağrım sızım yok çok şükür. Allah razı olsun sorduğun için
Bende 2 mayısta transfer oldum bugün ultrason da 7+4 çıktı adetime göre 8+1 çıkıyor netten embriyo transfer tarihine göre hesaplayınca da 7+5 en doğrusu o sanırım ultrasonla benzer olanMerhaba bugün 7+3 sizin nasıl ?
Bende bugün iyiydim canım
Umut olur mu bilmiyorum da burda 3. Gün embriyosu 11. Günü beta 17yle kanda öğrenen birini okudum. İnşallah bizim de öyle bişi olurBende aynı durumdayım test günüm çarşamba , 8. günüm negatif 3. gün embriyosu
Benim de amh 0.81 çok kötü değil. Daha düşüklerin gebe kaldığını gördüm. Endişelenecek bir amh değil inan içini rahatlatmak için söylemiyorum. Gerçekten öyle. Ha bizden 15-20 yumurta toplanmaz da 5-6 yumurta toplanır sağlık olsun buna da şükürDoğru diyorsunuz doktorlar acele etmeniz gerekir filan konuştu bi ara Karalar bağlamıştım ama heralde insan alışıyor ve buraları okudukça hızlı kabulleniş ve olan şeyi güzel duruma çevirmeye başladım o zaman benim için süreç daha iyi gibi
Çok şükür çok sevindim aklımdaydınız çok dua ettim inşallah güzel olacak Allahın izniyle yarın neden kritik günBende bugün iyiydim canımgenelde gün aşırı oluyor ne oluyorsa yarın kritik gün tabi işin şakası tüm gün iyiydim şükür
Tanımadan burda birbirimizi sormamız etmemiz duygulandırdın beni
Genelde 1 gün iyiyim bi gun kötüyüm hep gün aşırı kanamalar olunca dedimÇok şükür çok sevindim aklımdaydınız çok dua ettim inşallah güzel olacak Allahın izniyle yarın neden kritik gün
Aynisini bende yaşıyorum arada geliyor belime vuruyor rahimle bebis büyüyor sanırımKızlar günaydın yarın kalp atışına gideceğim inşyalnız son 2 gündür duştan sonra adet ağrısı gibi ağrı hissediyorum. Normalde adetken duş rahatlatır söker ya, aynı onun gibi oluyor. Normal mi acaba
Vallahi bişey olacak korkusuyla panik atak oldumAynisini bende yaşıyorum arada geliyor belime vuruyor rahimle bebis büyüyor sanırım
Gerçekten bende böyleyim hangisi iyi bilmiyorum sizinde mi ağrılarınız oluyorVallahi bişey olacak korkusuyla panik atak oldumhiç ağrım sızım yoktu neden yok diye kafama taktım, şimdi böyle olunca neden ağrıyo acaba kafayı yemezsek iyi
Normalde hiç yoktu. 2 gündür yaşıyorum o da duştan sonra. 1-1.5 saat sürüyo sonra geçiyo. Yoksa ne mide bulantısı ne başka bişey hiçbişeyim yok. Bazı günler öğlenleri uyku basıyo o kadar.Gerçekten bende böyleyim hangisi iyi bilmiyorum sizinde mi ağrılarınız oluyor
a ne güzel görünce bize de yaz, canım benim de arada adet ağrısı gibi gidip geldiği oluyor, rahim büyüyor ya normal diyor doktorlar, bol şans yarın içinKızlar günaydın yarın kalp atışına gideceğim inşyalnız son 2 gündür duştan sonra adet ağrısı gibi ağrı hissediyorum. Normalde adetken duş rahatlatır söker ya, aynı onun gibi oluyor. Normal mi acaba
Peki o bahsettiğiniz ağrı regl ağrısı gibi mi nerde olduğu belirtisiz yoksa bi kasığa vuran tek taraflı bi ağrı mı acaba ? Yarın test günüm çok tedirginim o yüzden soruyorumNormalde hiç yoktu. 2 gündür yaşıyorum o da duştan sonra. 1-1.5 saat sürüyo sonra geçiyo. Yoksa ne mide bulantısı ne başka bişey hiçbişeyim yok. Bazı günler öğlenleri uyku basıyo o kadar.
Normal aslında aklımın bir kısmı bunu biliyo ama işte tedirginlika ne güzel görünce bize de yaz, canım benim de arada adet ağrısı gibi gidip geldiği oluyor, rahim büyüyor ya normal diyor doktorlar, bol şans yarın için