Bence de aynı değil canım sonradan düşündüm ama 0.08 yazıyorlar diğer türlü
Aynı şey hatta bu oran değil bu bir rakamKızlar Amh 0.88 ile 0.8 aynı oran mı oluyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de aynı değil canım sonradan düşündüm ama 0.08 yazıyorlar diğer türlü
Aynı şey hatta bu oran değil bu bir rakamKızlar Amh 0.88 ile 0.8 aynı oran mı oluyor ?
Bir ara bu amh yüzünden kafayı yiyecektim benim yanlış ölçüm olmuş doktorum öyle dedi binde bir de olsa yanlış çıkabilir Of’a sana denk gelir demişti : ama 0.59 çıktı yaşım 26 ama doktor 0.59 mümkün değil demiştiAynı şey hatta bu oran değil bu bir rakam
Hadi ya belki fsh lh oranı için demiştir.Bir ara bu amh yüzünden kafayı yiyecektim benim yanlış ölçüm olmuş doktorum öyle dedi binde bir de olsa yanlış çıkabilir Of’a sana denk gelir demişti : ama 0.59 çıktı yaşım 26 ama doktor 0.59 mümkün değil demişti
Matematik öğretmeniyim 0.8= 0.80 siz bilirsinizBence de aynı değil canım sonradan düşündüm ama 0.08 yazıyorlar diğer türlü
Doğrudur matematik öğretmeni olabilirsiniz ben bana doktorun verdiği bilgiyi söylüyorum burada meslek tartışmıyoruz veya hangisi doğru hangisi yanlış tartışmıyoruz doktor bana ne diyorsa onun bilgisini verdim bende mali müşavirim siz bilirsinizMatematik öğretmeniyim 0.8= 0.80 siz bilirsiniz
Doğrudur matematik öğretmeni olabilirsiniz ben bana doktorun verdiği bilgiyi söylüyorum burada meslek tartışmıyoruz veya hangisi doğru hangisi yanlış tartışmıyoruz doktor bana ne diyorsa onun bilgisini verdim bende mali müşavirim siz bilirsiniz
Hadi ya belki fsh lh oranı için diğer değerlerimin hepsi güzeldi ama o değerim çok düşük çıkıyord
Diğer değerlerin hepsi güzeldi hatta bir senelik gebelik elde edemedik ya menopoza girersem diye tüp bebeğe girdik ama yumurta toplamadan sonra doktor bu değerde olman mümkün değil yumurtalarını asla böyle çıkmazdı dedi az da olsa olsa yanılma payı oluyor bu değerde en iyisi ultrason ile rezerviine bakmak demişti benim için korkulu zamanlardı ama şükür atlattık ama şöyle gebelikte elde edemedik artık neyden dolayı olduğunu bilmiyorumHadi ya belki fsh lh oranı için demiştir.
Evet 3. Gün çift embriyo idi. Benim transferden ıkı gun sonra felaket sekılde kasık ve bel agrım basladı. Beşinci gün hareket edemiyodum acıdan o yüzden yapayım dedim. Endişelenme lütfen genelde 9-10 gün sonra çıkıyormuş. İnşallah en kısa sürede pozitifi görürsün için rahatlar3. Gün embriyosu muydu? Benim transferimin bugün 8. Günü erken gebelik testim negatif. Test günüm çarşamba ama endişelenmeye başladım
Anladım teşekkür ederim o zaman baya düşük demek değil miAynı şey canım 0.8 demek 0.80e eşit muallimezey
Bilemedim ki gerçekten bu konularda akıl durağanlığı yaşıyorumBence de aynı değil canım sonradan düşündüm ama 0.08 yazıyorlar diğer türlü
Doğrudur çok bi bilgim yok o yüzden oran dedim yeni öğrendiğim tabirlerAynı şey hatta bu oran değil bu bir rakam
9. Gün genelde pozitifleşiyor yaKizlar benimde 8.gunum idrar testi yaptım malesef negatif cikti.
Nasip inşallah vakti saati şimdidir de rabbim kolaylıkla nasip ederDiğer değerlerin hepsi güzeldi hatta bir senelik gebelik elde edemedik ya menopoza girersem diye tüp bebeğe girdik ama yumurta toplamadan sonra doktor bu değerde olman mümkün değil yumurtalarını asla böyle çıkmazdı dedi az da olsa olsa yanılma payı oluyor bu değerde en iyisi ultrason ile rezerviine bakmak demişti benim için korkulu zamanlardı ama şükür atlattık ama şöyle gebelikte elde edemedik artık neyden dolayı olduğunu bilmiyorum
çok düşük değil aslında sınır gibi. Tek başına amhı değerlendirmek yanlış olur diğer hormonlarla beraber değerlendirilir.Anladım teşekkür ederim o zaman baya düşük demek değil mi
Benimde negatif 8. günümdeKizlar benimde 8.gunum idrar testi yaptım malesef negatif cikti.
Bende aynı durumdayım test günüm çarşamba , 8. günüm negatif 3. gün embriyosu3. Gün embriyosu muydu? Benim transferimin bugün 8. Günü erken gebelik testim negatif. Test günüm çarşamba ama endişelenmeye başladım