Doktor söylemişti bana ilk hamileleiğimde oturarak duş almak yasak diye bide sıcak su yasak diye canım Allahın izni ile çok güzel büyüyecek annesinAyakta duş alıyorum çok sıcak yıkanmıyorum aslında. Büyüsün bakalım minnoş ama korkutmasın böyle
Kesinlikle öyle ben transfer zamanı da bir sürü badire atlattım transferin ilk günü çok yürümek zorunda kaldım havalimanında çevrem bile umutsuz bakıyordu bende bir ara umudu kesip tam günlük hayata geçtim ama rabbim o kadar büyük kiAy inşsağlıkla kucağımıza alalım da. ben de çok güveniyorum bu arada bir sürü badire atlattı herkes maşallah bebekler sağlıkla devam:)
Amin inşallah aslında problemsiz çiftlerde de 4-5 yıl beklenmesi gerekiyor bence insan hemen çocuk fikrine adapte olamıyor ben şu an düşünüyorum da eşimde sorun olmasaydı çok fazla çocuk istediği için ilk sene çocuğumuz olsa verimli bir anne olamayacaktım çok şükür iyi ki böyle oldu diyorum bu süreçte olgunlaştım eğitim hayatımı ilerlettim benim için çok iyi oldu bazen şer diye düşünüyoruz ama rabbim içine çok güzel hayırlar gizliyorDoktor söylemişti bana ilk hamileleiğimde oturarak duş almak yasak diye bide sıcak su yasak diye canım Allahın izni ile çok güzel büyüyecek annesinbu arada V verayldrm benimde 4 sene sonra oldu kızım yani aslında 5 sene oluyor da hamile kaldığımda 4 senelik evliydik Rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin inşallah bizde haberlerini sağlıkla güzellikle alırız
Evet gerçekten öyle vakti zamanı gelince hiçbişey engel olamıyor. Ben de dalıp ağır kaldırdım bi kaç kez. Maşallah diyelimKesinlikle öyle ben transfer zamanı da bir sürü badire atlattım transferin ilk günü çok yürümek zorunda kaldım havalimanında çevrem bile umutsuz bakıyordu bende bir ara umudu kesip tam günlük hayata geçtim ama rabbim o kadar büyük ki
Amin canım inş allahım hepimizin bebeğini korusunDoktor söylemişti bana ilk hamileleiğimde oturarak duş almak yasak diye bide sıcak su yasak diye canım Allahın izni ile çok güzel büyüyecek annesinbu arada V verayldrm benimde 4 sene sonra oldu kızım yani aslında 5 sene oluyor da hamile kaldığımda 4 senelik evliydik Rabbim hepimizin bebeğine sağlık versin inşallah bizde haberlerini sağlıkla güzellikle alırız
Allahın izniyle bundan sonra da güzel geçecek inşallah herkes içinEvet gerçekten öyle vakti zamanı gelince hiçbişey engel olamıyor. Ben de dalıp ağır kaldırdım bi kaç kez. Maşallah diyelim
Dun kanda verdim negatif cikti canım. 0 di beta degerim biraktim ilaclarida hayırlısı olsun9. Gün genelde pozitifleşiyor ya
Canım o bende de vardı ilk kahverengi lekelenme geldiiğinde koyuydu baya sonrası hafifledi dediğin gibi böyle peçetede rengi belli belirsizdi ama geçti çok şükür sonrası geçer korkma hiçKahve rengi lekelenme az az da olsa bende var arkadaşlar yer diyorum sorun etmiyorum ama fitil atıyorum ya nescafe gibi böyle az ama biter herhalde
Bitti çok şükür çıktık hastaneden artık evde bol bol yatışSenden de Allah razı olsun canım çok şükür geçti gitti daha güzel olur inşallah
Ohh çok şükür canım evde bol bol dinlen aslında en prenses zamanlarımız işte insanoğlu yatsak sıkılıyoruz çok aktif olsak yorulduk diye şikayet ediyoruzBitti çok şükür çıktık hastaneden artık evde bol bol yatış
Allah gönlüne ferahlık versin canım inşallah tez zamanda bebeş haberiyle müjdelenirsinDun kanda verdim negatif cikti canım. 0 di beta degerim biraktim ilaclarida hayırlısı olsun
ay en mantıklısı aslinda, belli de olmaz birax geç ya da biraz erken gelebilirler ama takip açısından aynı haftalar olması evetBe
Benim de tahmini doğum tarihi 30 Ocak, aralık erken ama ben de hem Ocak hem şubat grubunu takip ediyorum. Ocaktakiler de bence bize ışık tutuyorlar kanama alanları kalp atışları testler muayeneler fikir alıyorum onlardan. Şubattakiler çok gerideler daha yeni kan tahlili yaptılar daha kese görmeye giden bile yok
Kızımda yuvarlak ve kocamandı daha bunh görmedikKızlar birde eskilerin dediğine göre kese yuvarlaksa kız uzunsa erkekmiş bebek ne kadar doğru bilemem ama çoğu kişi de tutan bir şeymiş söylemek istedimyakında cinsiyet tahminleri başlar
Ay bana da herkes erkek diyor hayırlısı bakalimKızımda yuvarlak ve kocamandı daha bunh görmedikama bu sene erkek senesi diyorlar bende inanıyorum çevremde 10 kişi hamile var hepsi erkek
Merhaba, bence dikkat etmelisin çünkü pozitifi gördükten keseyi görene kadar ki süreçte çok önemli, ben yediğime içtiğime dinlenmeme dikkat ettim. İş yapmadım, kese görene kadar avakado ceviz havuç tükettim, beni de 10 gun sonra çağırmışlardı, hatta keseyi görmeye gittiğimizde erken olduğu için belki göremeyedebiliriz demişti ama muayeneye gittiğimde kese oluşmuştu hatta bebegimde oluşmuştu kalp ritimleri vardı henüz duyulması için erkendi ama doktor da şaşırmıştı bebeğin görünmesine vs, Tedbirli olmak da fayda var derimHanımlar ben bişey sormak istiyorum 24mayis transfer oldum 3haziran pozitif olduğunu öğrendim on gün sonra keseye çağırdı beni onu da görsem rahatliycam demek istediğim şey tuttuktan sonra ki dönemle görmeye gidene kadar ki dönemde doktorun sizi kese için çağırdığı güne kadar neler yaptınız hala transfer oldugunzdaki gibi mi dikkat ettiniz ben okdr etmiyorum artık yanlış mı yapıyorum Perşembe günü kese gorucem insllsh darısı herkesin başına
Çok teşekkür ederim Perşembe günü görmeye gidicem sizin HCG yüksek diye mi erkenden gözüktü acabaMerhaba, bence dikkat etmelisin çünkü pozitifi gördükten keseyi görene kadar ki süreçte çok önemli, ben yediğime içtiğime dinlenmeme dikkat ettim. İş yapmadım, kese görene kadar avakado ceviz havuç tükettim, beni de 10 gun sonra çağırmışlardı, hatta keseyi görmeye gittiğimizde erken olduğu için belki göremeyedebiliriz demişti ama muayeneye gittiğimde kese oluşmuştu hatta bebegimde oluşmuştu kalp ritimleri vardı henüz duyulması için erkendi ama doktor da şaşırmıştı bebeğin görünmesine vs, Tedbirli olmak da fayda var derimhersey gönlünüzce gelişsin insallah, Rabbim sağlıkla dünyaya ve kucağınıza almayı nasip etsin