- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
Amin canım inşallahAllah sağlıklısını nasip etsin inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahAllah sağlıklısını nasip etsin inş.
Kahverengi kuru kan gibi mi benimde öyle azaldı gibi bakalım . Bir ağlama krizi moduna girdim, tutmadı olarak düşünüp hayatıma devam ediyorum erken test vermeyi de düşünmüyorum. 10 da tekrar test istediklerinde tekrar tekrar hüzün yaşmak istemiyorum .İnşallah hiç başıma gelmedi ilk transferim deneyimim da çok yok açıkçası yani böyle çok çok az ama eve gelince baltım kahverengi lekeydi birazda korktum ama inşallah tutunmuştur
Vallahi beni transferden sonra yatırmadılar bile transferi yapıldı pantolonumu giydim eve geldim yürüyerek bana dedi ki istersen halay çek onu koyduğumuz yer öyle birden düşecek bir yer değil istediğini yap dedi ben düğüne gittim şehirlerarası yolculuk yaptım ve çalışıyorum da işim ayakta şükür pozitifimArkadaşlar transferden sonra çalışan hanımlar doktorunuz kaç gün zorunlu evde dinlenme verdi? Mesela bana 20 gün rapor vererek mecbursun sadece hafif işlerini göreceksin kaybın olmasın demişti fakat yine de düşük yaptım. Çok yatmaktan mı oldu diye de düşünüyorum aslında olacağı vardı belki ama 2. Transferimde ben normal hayatıma dönmeyi düşünüyorum raporu max. 1 hafta kabul edeceğim.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Benim doktorum özellikle yürüyüş yapmamı istedi çünkü kanlanmasını canlanmasını istediEvet ben 10+10 rapor alıp üstüne de yıllık izin almıştım hep yattım düşügüm de 24. Gün oldu. Dediğiniz gibi bu kez kısıtlamak istemiyorum kendimi. Bir de çokkk kilo aldım bu süreçte şimdi onları vermeye çalışıyorum
Neden tutmadı olarak düşünüyorsunuz ki kahve leke görenlerin çoğu pozitif sonuç almışKahverengi kuru kan gibi mi benimde öyle azaldı gibi bakalım . Bir ağlama krizi moduna girdim, tutmadı olarak düşünüp hayatıma devam ediyorum erken test vermeyi de düşünmüyorum. 10 da tekrar test istediklerinde tekrar tekrar hüzün yaşmak istemiyorum .
aa ne güzel, bence 40'in şansı size de gelecek, çok sevindim! bol şans ve sağlıklı, mutlu bir bebek diliyorum size, güzel olacak İnşallahPinar314 merhaba ilk yazınızı şimdi okudum ve sizin adınıza çokkkk sevindim, sağlıkla ilerlesin bebiş inşallah bende 40 yaşındayım hamile kalamadım hiç, görünürde sorun yok bakalım 2. Transferim beklemedeyim bende
İnşallah uğur getirsin teşekkür ederimaa ne güzel, bence 40'in şansı size de gelecek, çok sevindim! bol şans ve sağlıklı, mutlu bir bebek diliyorum size, güzel olacak İnşallah
Beni çıkarabilirsiniz grubtan negatif oldu Malesef bugün sonucu öğrendikEvet arkadaşlar herkese merhabalar tüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında, bu süreçte olanların merak edip, soru sorup, paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 13 Mayıs 2 23 Mayıs @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs K Kubra Avci 27 Mayıs 1 6 haziran A Asli47 21 Mayıs 1 31 Mayıs @Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @acitatlisos 14 Mayıs 1 22 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs @tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs @ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs 2 27 Mayıs @cidal 19 Mayıs 1 29 Mayıs @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs @Kmsl06 6 Mayıs 2 17 Mayıs @Rose238 4 Mayıs 2 14 Mayıs @Azmerr 6 Mayıs 2 16 Mayıs @yildizcml 7 Mayıs 1 16 Mayıs @_tomrishatun 10 Mayıs 2 20 Mayıs @symmm 13 Mayıs 2 23 Mayıs @emy3401 6 Mayıs 2 15 Mayıs @efnan07 8 Mayıs 1 20 Mayıs @msjj 9 mayıs 2 19 Mayıs @Papatya445834 7 Mayıs 1 16 Mayıs @gulcankn 8 Mayıs 1 20 mayıs @anneolmaistiyorum 17 Mayıs 2 28 Mayıs @BY2015 10 Mayıs 1 19 Mayıs @nilya ay 6 Mayıs 2 16 Mayıs @mussset 20 Mayıs 2 1 Haziran @severdi Pinar314 9 Mayıs 2 21 Mayıs @tulumbachen 15 Mayıs 2 25 Mayıs @aysgl 14 Mayıs 2 24 Mayıs @Mucize080820 13 Mayıs 1 22 Mayıs @pembeciceksi 14 Mayıs 2 29 Mayıs @masalinci1 13 Mayıs 2 24 Mayıs @senem1997h 14 Mayıs 1 23 Mayıs @kbratp 24 Mayıs 2 4 Haziran @Piyanistkiz 11 Mayıs 1 23 Mayıs @duygukarakok 2 Mayıs 2 12 Mayıs D dhn 24 Mayıs 1 4 Haziran @neslihaninblogu 15 Mayıs 1 27 Mayıs @nazeliff 23 Mayıs 2 2 Haziran @hayattan bir kesit 24 Mayıs 1 1 Haziran
Merhaba, ilk pozitifi 5. Gün aksamı gördüm ben :)3. Gün transferi olan arkadaşlarım. İdrar testiyle ilk pozitifi transferin kaçıncı günü gördünüz.
Canım nasılsın iyi misinKırmızı değilse korkma yerleşmedir inşallah
Çok şükür iyiyim canım sabah çıkıcaz inşallah hastaneden hayırlısıyla doktor son bi görmek istemiş sabah. Sürekli serum verdiler ellerim ayaklarım şişti hem yatmaktan hem serumdan. Ama artık minicik damla gibi leke geliyor baya kesildiCanım nasılsın iyi misin
Ben değil diye düşünüyorum ama emin değilimKızlar Amh 0.88 ile 0.8 aynı oran mı oluyor ?
Bende öyle düşünüyorum dr da soramadım artık tedavi başlayınca öğreneceğizBen değil diye düşünüyorum ama emin değilim
3. Gün embriyosu muydu? Benim transferimin bugün 8. Günü erken gebelik testim negatif. Test günüm çarşamba ama endişelenmeye başladımMerhaba, ilk pozitifi 5. Gün aksamı gördüm ben :)
Çok şükür çok sevindim canım ya gelmiş geçmiş olsunÇok şükür iyiyim canım sabah çıkıcaz inşallah hastaneden hayırlısıyla doktor son bi görmek istemiş sabah. Sürekli serum verdiler ellerim ayaklarım şişti hem yatmaktan hem serumdan. Ama artık minicik damla gibi leke geliyor baya kesildi
Aynı şey canım 0.8 demek 0.80e eşit muallimezey
Bence de aynı değil canım sonradan düşündüm ama 0.08 yazıyorlar diğer türlüKızlar Amh 0.88 ile 0.8 aynı oran mı oluyor ?