- 19 Mayıs 2024
- 120
- 141
- 38
Allah sağlıklısını nasip etsin inş.Allah razı olsun canım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sağlıklısını nasip etsin inş.Allah razı olsun canım inşallah
bugün ne oluyor bebişlere yerleşmedir inşallahKızlar bir saat önceye kadar aşırı derece kasık bel ve bacak ağrım oldu sonra kesildi tıbalte gittim peçeteye kan geldi umarım yerleşme kanamasıdır birazdan bende acile gitmeyi düşünüyorum dua edin bana da
İnşallah canım babamla gidiypruz şimdi acilebugün ne oluyor bebişlere yerleşmedir inşallah
haberdar et bizlerideİnşallah canım babamla gidiypruz şimdi acile
içini ferah tut, o kadarda bir şey olmadı, bu gruptan anladığımız kadarıyla neredeyse hepimiz yaşadık, ultrasonla rahatlıyor insan ama tabi baktırmak lazım, bizi haberdar et, bol şansİnşallah canım babamla gidiypruz şimdi acile
Sizinle aynı zamanlar transfer olmuşuz benim de test günüm pazartesi benim lekelenmem hiç olmadı ama bence üzülmeyin çünkü hemşire bana transferden sonra uzun süreli değil de az lekelenme gibi şeyler gelirse yerleşme kanaması olabilir demişti benim de dördüncü günden sonra kaşık ağrılarım başladı birkaç gündür olmuyordu ama bugün gene oldu bel ağrısı da mevcut
içini ferah tut, o kadardan bir şey olmamıştır, ultrasonla bakılınca rahatlarsin, bizi haberdar et, bol şansİnşallah canım babamla gidiypruz şimdi acile
Ay çok şükür canım çok geçmiş olsun bebişler tek tek kendini gösteriyor rabbim korusun inşallahKızlar ağrım sızım ve kanamam yok idrar tahlili ve kan tahlili verdim malesef annemlerin burada kadın doğum acil yok eğer doktor da annemin karşı komşusunun oğlu çıktı beklemedeyim şaunda sonuçlar çıkınca kadın doğum uzmanını Arıcam abla dedi şuanda kendimi iyi hissediyorum bence bebeğim güzelce yerleşti ve ben buradayım dedi kendi gösterdi Rabbim beterinden korusun inşallah
Kırmızı değilse korkma yerleşmedir inşallahKızlar bir saat önceye kadar aşırı derece kasık bel ve bacak ağrım oldu sonra kesildi tıbalte gittim peçeteye kan geldi umarım yerleşme kanamasıdır birazdan bende acile gitmeyi düşünüyorum dua edin bana da
Kıpkırmızı diyemem daha pembemsi ama koyu pembe gibi böyleKırmızı değilse korkma yerleşmedir inşallah
Bana doktorum iki gün dinlenelim sonra normal hayata dönebilirsin dedi. Ben de gayet ev işi yürüyüş falan yaptım. Sürekli yatsam aklım hep orda olurdu. Stres bence bu süreçte en kötü şey.Evet ben 10+10 rapor alıp üstüne de yıllık izin almıştım hep yattım düşügüm de 24. Gün oldu. Dediğiniz gibi bu kez kısıtlamak istemiyorum kendimi. Bir de çokkk kilo aldım bu süreçte şimdi onları vermeye çalışıyorum
a benim de aynı koyu pembeydi, ne acayip şeyler, çok şükür neyse, çok güzel haber, hee şey yokunda, dinlen eve gidince guzelceKıpkırmızı diyemem daha pembemsi ama koyu pembe gibi böyle
ben de bu sefer olmadı ama normal ilk gebelikte olmuştu, yerleşme lekesi olabilir, inşallah öyledir diyelimkızlar bugün 9. Günüm bel ve karın ağrısı yaşamıştım tırnağımın ucu kadar küçük bi kahve leke gördüm iç çamaşırım da ıslak sıvı değil ama lekelenmiş sizce bunun sebebi nedir yaşayanlar aydınlatabilir mi ?
İnşallah hiç başıma gelmedi ilk transferim deneyimim da çok yok açıkçası yani böyle çok çok az ama eve gelince baltım kahverengi lekeydi birazda korktum ama inşallah tutunmuşturben de bu sefer olmadı ama normal ilk gebelikte olmuştu, yerleşme lekesi olabilir, inşallah öyledir diyelim