2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

bugün ne oluyor bebişlere yerleşmedir inşallah

Kızlar ağrım sızım ve kanamam yok idrar tahlili ve kan tahlili verdim malesef annemlerin burada kadın doğum acil yok eğer doktor da annemin karşı komşusunun oğlu çıktı beklemedeyim şaunda sonuçlar çıkınca kadın doğum uzmanını Arıcam abla dedi şuanda kendimi iyi hissediyorum bence bebeğim güzelce yerleşti ve ben buradayım dedi kendi gösterdi Rabbim beterinden korusun inşallah

Ay çok şükür canım çok geçmiş olsun bebişler tek tek kendini gösteriyor rabbim korusun inşallah

Bana doktorum iki gün dinlenelim sonra normal hayata dönebilirsin dedi. Ben de gayet ev işi yürüyüş falan yaptım. Sürekli yatsam aklım hep orda olurdu. Stres bence bu süreçte en kötü şey.

kızlar bugün 9. Günüm bel ve karın ağrısı yaşamıştım tırnağımın ucu kadar küçük bi kahve leke gördüm iç çamaşırım da ıslak sıvı değil ama lekelenmiş sizce bunun sebebi nedir yaşayanlar aydınlatabilir mi ?

ben de bu sefer olmadı ama normal ilk gebelikte olmuştu, yerleşme lekesi olabilir, inşallah öyledir diyelim

Pinar314 merhaba ilk yazınızı şimdi okudum ve sizin adınıza çokkkk sevindim, sağlıkla ilerlesin bebiş inşallah bende 40 yaşındayım hamile kalamadım hiç, görünürde sorun yok bakalım 2. Transferim beklemedeyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…