• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Bugün çok bel ağrım başladı ya nedendir anlamıyorum sürekli yatmıyorum da çalışıyorum Şuan hatta pozitif sonuç alan arkadaşlar sizde oldu mu

• Beğen
Reactions: dhn
Bugün çok bel ağrım başladı ya nedendir anlamıyorum sürekli yatmıyorum da çalışıyorum Şuan hatta pozitif sonuç alan arkadaşlar sizde oldu mu
Kaçıncı gündesin , benim de dün yani 5. Günde bel ağrım çok oldu bugün daha az ama dış gebelik oldu herhalde dedim o kadar ağrıdı

İnşallah ağzınızdan bal damladı yazarken😻 siz gebeydiniz değil mi? Adet günüm bıgün normalde adet belirtilerim geliyor korkusu yaşıyorum ama ya ne sıkıntılı bi süreç
Evet 7 haftalik. Genelde bende senin yaşadıklarını yaşadım burda benimle aynı anda transfer olup hiç belirtisi olmayan arkadas negatif almıştı o yüzden belki pozitif olabilirsiniz erken gebelik testinde çıkabilir aslinda

Evet 7 haftalik. Genelde bende senin yaşadıklarını yaşadım burda benimle aynı anda transfer olup hiç belirtisi olmayan arkadas negatif almıştı o yüzden belki pozitif olabilirsiniz erken gebelik testinde çıkabilir aslinda
Geçmişte yapıp çok üzdüm kendimi normal gebelik uğraşırken o yüzden hiç yapmıyorum canım. Pazartesi test günüm o güne kadar sabretmeye çalışıyorum inşallah bende sizin gibi buraya gebe olarak dönüş yaparım 😻🩷🩷🩷

Back