- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
Üzüldüm ya ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallahBenm mi yok canm nerdeee o günler ben geçen cuma negatif aldım zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzüldüm ya ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallahBenm mi yok canm nerdeee o günler ben geçen cuma negatif aldım zaten
Aynen amin canım inşallah benim de 0.1Çok
Rabbim tez vakitte hayırlı bir şekilde evlat nasip etsin inşallah
Çok çok teşekkürlerÇok üzüldüm tez vakitte Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Rabbim tez vakitte hayırlı bir şekilde evlat nasip etsin inşallah
Çok teşekkürler. Önümüzdeki tedaviye umudumK Kubra Avci S sygl kızlar üzgünüm ama hayırlısı diyelim kendinizi yıpratmayın hayırlı vakitte olur inşallah
Zaten bekliyordukÇok çok teşekkürler
Kaçıncı gündesin , benim de dün yani 5. Günde bel ağrım çok oldu bugün daha az ama dış gebelik oldu herhalde dedim o kadar ağrıdıBugün çok bel ağrım başladı ya nedendir anlamıyorum sürekli yatmıyorum da çalışıyorum Şuan hatta pozitif sonuç alan arkadaşlar sizde oldu mu
Aynısı bende oldu bende yatamamiştim bel agriis oluyor bence siz gebesinizBugün çok bel ağrım başladı ya nedendir anlamıyorum sürekli yatmıyorum da çalışıyorum Şuan hatta pozitif sonuç alan arkadaşlar sizde oldu mu
Evet benimde aşırı bel ağrısı ve karnımda sancı var normalmiş doktorum öyle söylediBugün çok bel ağrım başladı ya nedendir anlamıyorum sürekli yatmıyorum da çalışıyorum Şuan hatta pozitif sonuç alan arkadaşlar sizde oldu mu
İnşallah ağzınızdan bal damladı yazarken siz gebeydiniz değil mi? Adet günüm bıgün normalde adet belirtilerim geliyor korkusu yaşıyorum ama ya ne sıkıntılı bi süreçAynısı bende oldu bende yatamamiştim bel agriis oluyor bence siz gebesiniz
Allah korusun dış gebelik olınca bel mi ağrıyormuş ilk defa duydum beniöde ağrıyor bugün hem kaşık hem belKaçıncı gündesin , benim de dün yani 5. Günde bel ağrım çok oldu bugün daha az ama dış gebelik oldu herhalde dedim o kadar ağrıdı
Benim 9. Günüm bitti 10. Günüme girdim az önceKaçıncı gündesin , benim de dün yani 5. Günde bel ağrım çok oldu bugün daha az ama dış gebelik oldu herhalde dedim o kadar ağrıdı
Evet 7 haftalik. Genelde bende senin yaşadıklarını yaşadım burda benimle aynı anda transfer olup hiç belirtisi olmayan arkadas negatif almıştı o yüzden belki pozitif olabilirsiniz erken gebelik testinde çıkabilir aslindaİnşallah ağzınızdan bal damladı yazarken siz gebeydiniz değil mi? Adet günüm bıgün normalde adet belirtilerim geliyor korkusu yaşıyorum ama ya ne sıkıntılı bi süreç
İnşallah bende siz gibi gebeyimdir yaaaaaaEvet benimde aşırı bel ağrısı ve karnımda sancı var normalmiş doktorum öyle söyledi
Geçmişte yapıp çok üzdüm kendimi normal gebelik uğraşırken o yüzden hiç yapmıyorum canım. Pazartesi test günüm o güne kadar sabretmeye çalışıyorum inşallah bende sizin gibi buraya gebe olarak dönüş yaparımEvet 7 haftalik. Genelde bende senin yaşadıklarını yaşadım burda benimle aynı anda transfer olup hiç belirtisi olmayan arkadas negatif almıştı o yüzden belki pozitif olabilirsiniz erken gebelik testinde çıkabilir aslinda
Transfer olunan gün sayılıyor mu?Benim 9. Günüm bitti 10. Günüme girdim az önce
Canım o günü ben diğer günle sayıyorum yani çarşamba 13:00 da transfer oldım perşembe 13:00 da tam bi gün şeklinde sayıyorumTransfer olunan gün sayılıyor mu
Hımm o zaman ben de 7. Gündeyim bize de nasip olur inşallahCanım o günü ben diğer günle sayıyorum yani çarşamba 13:00 da transfer oldım perşembe 13:00 da tam bi gün şeklinde sayıyorum