İnşallah, kaldı 2 gün. BakalımAnladım inşallah pozitif güzel sonuçlarımız olur
Direnmeyi bıraktıkKızlar karar verdim yarın test yapacağım 10 günümde sonra da test gününde kan vericem
Yani normal.dedi haftaya bi daha gel dedibende gördük canm kalp atışını az duyabildik siz cok mu duydunz canım
Canım kaç haftalık oldunbende gördük canm kalp atışını az duyabildik siz cok mu duydunz canım
bol şans! biliyorum çok çok heyecan oluyor insan, derin nefes al, gerisini evrene bırak, iki sonuç da senin ve o bebek gelecek merak etmeYarın test günün heycanlıyım
Siz test verdiniz miEvet erken verdim 5 haziranda tekrar vereceğim bakalım.sonu güzel olsun
Yani normal.dedi haftaya bi daha gel dedi
wmf yazar orda hz yazar kaç gi canım bide kaç haftalıktı benm 6+2 id doktor herşey cok güzel dedi iki hafta sonra cagrdı o zmn dha iyi duyarz dedi bide ben kiloluyom oda etkiliyor dha cok kücük dediYani normal.dedi haftaya bi daha gel dedie
Ay evet ya daha fazla dayanamayacagim Galiba çok merak ediyorumDirenmeyi bıraktık
Güzel haberlerini bekliyoruz
Aile hekimliği ne gitsem veremez miyim? Teşekkür ederimmm❤Ben olsam asla dayanamaz özele gider verirdimhayırlısı olsun canım hoşgelmiş bebeğin
120 canim nabzı bizimki de küçük 6+3 dünwmf yazar orda hz yazar kaç gi canım bide kaç haftalıktı benm 6+2 id doktor herşey cok güzel dedi iki hafta sonra cagrdı o zmn dha iyi duyarz dedi bide ben kiloluyom oda etkiliyor dha cok kücük dedi
Erken gebelik testi mi normal gebelik testi mi alacaksınız?Ay evet ya daha fazla dayanamayacagim Galiba çok merak ediyorumEvde yapicam ama
Amiiinnn inşallah sağlıklı sıhhatli kavuşalım kucağımıza alalımYaaa çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun size de. Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım hep birlikte.
Verirsin canım tabikide bizim burada aile hekimliği sonuçlaeı 3 4 gün sonra çıkıyor ondan aklıma ilk orası gelmiyorAile hekimliği ne gitsem veremez miyim? Teşekkür ederimmm❤
Aldırdım evde var canım erken gebelik testi normal gebelik testinde çıkmıyorErken gebelik testi mi normal gebelik testi mi alacaksınız?
Sabah kaçta uyansak ezana kalkınca bakayım hemen grubaAldırdım evde var canım erken gebelik testi normal gebelik testinde çıkmıyor
Hahaha kız Allah seni napsin hemiSabah kaçta uyansak ezana kalkınca bakayım hemen grubasen uyuyamazsın bu gece takılıyorum tabikide rahatca güzelce uyu allahın izni ile güzel haberlerini alalım
Bizde söyledik canım ya o içte tutuma huyu bizde de var bazıları üç ay söylemiyor onlara da gıpta ediyorum ama benim eş dost komşular herkes biliyorKızlar ailelere söylediniz mi biz herkese söyledik eş dost arkadaş bilen bilmeyen kocamda bende böyle mutlu şeyleri asla ama asla tutamıyoruz içimizde ya keseyi göreydik iyiydi ama işte